Avaa päävalikko

Hikipedia β

19. luukku


Herne-maissi-paprika.jpg

En ymmärrä, miksi minua aina katsotaan kulmien alta, koska satun pitämään herne-maissi-paprikasta todella paljon. Esimerkiksi kohta ajankohtaiset jouluherkut eivät olisi mitään ilman herne-maissi-paprikaa! Ei voi olla niin vaikea käsittää, että on olemassa ihmisiä, jotka todellakin pitävät herne-maissi-paprikasta. Vaimonikin lähti lätkimään kun olin lisännyt omin lupineni herne-maissi-paprikaa hänen tekemäänsä kinkkukiusaukseen. Mitä hän yleensä edes tekee maailmassa, kun ei pidä herne-maissi-paprikasta?! Kun näin hänen Seatinsa poistuvan pihasta lopullisesti, niin ajattelin, että ansaitsen kyllä parempaa! Maailma on täynnä naisia, jotka pitävät herne-maissi-paprikasta, joten miksi juuri minun kohdalleni sattuu se ainoa, joka ei siitä pidä? Sallikaa minun ihmetellä.
Pyöritän netissä omaa herne-maissi-paprikafanisivua, ja minulla on myös Herne-maissi-paprikapedia, jonka olen itse perustanut. Kumpainenkin nettisivu on melko suosittu, joten mitä se kertoo, mitä?! Se kertoo tasan sitä, että pakko tämän maan päällä on olla muitakin herne-maissi-paprikaa rakastavia! Heille voin suositella joulukinkun täyttämistä herne-maissi-paprikalla! Aion yllättää sukulaiseni tänävuonna iloisesti sillä tavalla. Joulua ei tule, jos ei maksalaatikkoonkin sekoiteta hiukan herne-maissi-paprikaa. Myös muiden laatikkojen höystäminen tällä jumalaisella vihannessekoituksella on aivan ehdoton osa joulunviettoani. Saatanpa koettaa myös piparkakkujen maustamista herne-maissi-paprikalla... Njam!

No, enpä jouda jaarittelemaan enempää, sillä minun täytyy joutua jo Suomen Herne-maissi-paprikaseuran kokoukseen. Kiitos, että jaksoitte lukea tämän tilitykseni, ja oikein herne-maissi-paprikan täyteistä joulua, toivottelee Lauri Tuulenpesä.


Kirjoittanut Meteori vuonna 2008