Tyytyväisenä onnistuneen valheen jälkeen. "Naiseksi pukeutuminen on oldest trick in the book!" toteaa Hobitti tyytyväisenä.

Hobitit ovat epärehellinen kansa, joka valehtelee huvikseen ja asustaa valtavassa suurkaupungissa, Kontulassa, joka sijaitsee Keski-Maassa. Nämä pikku vipeltäjät ovat vain polvenkorkuisia, mutta suuttuessaan ne voivat olla erittäinkin vihaisia. Tätä ilmiötä nimitetään yleensä "räyhäämiseksi". Jos Hobitti rupeaa "räyhäämään", suojaa korvasi rumien sanojen varalta ja poistu nopeasti ja hyvää järjestystä noudattaen paikalta. Miesten on helpompi tulla hobittien kanssa toimeen, koska Hobitit arvostavat suuresti miesten välistä lämmintä ystävyyttä, johon kuuluu paljon halailua, tunteiden näyttämistä sekä käsi kädessä kulkemista erämaassa kahden.

Valheet ja niiden seurauksetMuokkaa

Hobitit ovat sepittäneet aikojen saatossa paljonkin kaikennäköistä paskaa, mutta edes joillain niiden tekemisillä on ollut merkitystä maailmanhistoriallisesti. Esimerkiksi Ruotsi on hobittien perustama valtio. Hobitit kävelivät Norjan suunnasta Ruotsin pääkaupunkiin ja väittivät olevansa norjalaisia, jotka haluavat perustaa Ruotsi-nimisen valtion. Tämä ei kuitenkaan ollut totta, vaan se oli valetta. Myöskin Suomen kansalliseepos, Kalevala, kertoo oikeasti Hobiteista, jotka valehtelivat.

Katso myösMuokkaa

Rodut
Aave - Demoni - Elementaali - Enkeli - Epäkuollut - Haltia - Hiisi - Hirviö - Hobitti - Ihminen - Isojalka - Jumala - Kääpiö - Leivänpaahdin - Lohikäärme - Luuranko - Maajussi - Menninkäinen - Mummo - Mutantti - Muumi - n00b - Peikko - Piru - Puliukko - Teini Ikäiset Mutantti Ninja Kilpi Konnat - Vetehinen - WoWittaja - Örkki