Hikikirjasto:Horoskooppisi

(Ohjattu sivulta Horoskooppi)
Tämä kirja on lainattu Hikikirjastosta.
myöhästymismaksut ovat tähän mennessä jo 209,00 euroa ja kasvavat koko ajan.

Saatoit etsiä myös gynekologin apuvälinettä.

Hikipedia ja Hikikirjasto auttavat sinua tietämään enemmän tulevaisuudestasi! Lue horoskooppisi ja ole joko valmiina sinua odottavaan onnettomuuteen tai iloiseen tapahtumaan!

KaurisMuokkaa

( 22. joulukuuta - 20. tammikuuta )

Elämä : Lähdet kävelemään metsään, koska haluat miettiä rauhassa elämän syvimpiä kysymyksiä. Törmäät karhuun, joka pahoinpitelee sinut. Jäät makaamaan tajuttomana mutaan.

Rakkaus : Pitkäaikainen ihastuksesi on sattumaisin samana, sateisena päivänä sienestämässä samassa metsässä. Hän löytää sinut makaamasta tajuttomana mudasta ja soittaa paikalle ensiavun.

Raha : Kuolet sairaalassa aivoverenvuotoon. Pikkuveljesi perii sinulta PlayStation kolmosesi ja kaikki Aku Ankka -lehtesi, mutta Pleikkarin hän tiputtaa vahingossa portaita pitkin alas ja Aku Ankat hän myy kolmen viikon päästä divariin rahapulansa takia.

VesimiesMuokkaa

( 21. tammikuuta - 30. helmikuuta )

Elämä : Voitat matkan Bulgariaan arvonnasta. Saat ottaa kilpailujen sääntöjen mukaisesti jonkun mukaasi. Mukaan saat myös 2000 euron matkakassan.

Rakkaus : Törmäät voiton jälkeen baarissa seksikkääseen ja viehättävään ihmiseen, jonka päätät ottaa mukaan matkallesi. Bulgariaan saavuttuanne vietätte kiihkeän ja ihanan yön. Nukahdat uuden rakkaasi viereen tyytyväisenä...

Raha : Seuraavana aamuna heräät hotellihuoneen kylpyhuoneen ammeesta. Vieressäsi on puhelin ja viesti, jossa lukee "Jos nouset ylös ammeesta, kuolet. Soita hätänumeroon, siellä sinua osataan auttaa." Myöhemmin saat tietää, että kumppanisi oli kutsunut yöllä rikoskumppaninsa hotellihuoneeseen, jossa he olivat leikanneet irti toisen munuaisesi. Sen lisäksi olet saanut hi-viruksen, matkakassakin on tiessään.

KalatMuokkaa

( 1. maaliskuuta - 20. maaliskuuta )

Elämä : Äitisi ostaa sinulle Lidlin halpasuklaata. Syöt kokeilumielessä yhden suklaapatukoista ja pidät sen mausta.

Rakkaus : Päätät jakaa suklaapatukat tyttö-/poikaystäväsi kanssa. Syötte suklaata kesäisellä, autiolla rannalla, kun aurinko laskee. Romanttista, eikös?

Raha : Yllättäen kumppanisi alkaa yskimään hermostuneena. Et osaa auttaa häntä. Soitat paikalle ambulanssin. Rakkaasi on kuollut, sillä hän tukehtui Lidlin avaimenperään, joita oli piilotettu 10 kappaletta yhtiön suklaapatukoihin. Joudut maksamaan tyttö-/poikaystäväsi perheelle korvauksia osasyyllisyydestä kuolemantuottamukseen noin 8.000 euroa, mutta hyvänä puolena voidaan kuitenkin sanoa, että sait Lidlin avaimenperän sekä 200 euron palkinnon.

OinasMuokkaa

( 21. maaliskuuta - 20. huhtikuuta )

Elämä : Olet palaamassa hyvin menneeltä Havaijin matkaltasi laivalla. Eräänä yönä juot itsesi erittäin kovaan humalaan. Varastat laivan kapteenilta auringonvalolla latautuvan matkaradion ja joltain 5-vuotiaalta kersalta otat itsellesi Pikku G:n levyn. Örveltäessäsi lennät yli laidan osuen pelastusveneeseen. Sammut sinne. Aamulla heräät krapulaisena ja huomaat haaksirikkoutuneesi autiolle saarelle.

Rakkaus : Käytät aikaasi saarella kuunnellen Pikku G:n musiikkia matkaradiollasi. Ystävystyt samalla saarella asuvan pulun kanssa, ja teille kehkeytyy jonkinasteinen suhde.

Raha : Vaikka kivikokoelmasi kasvaa seuraavan kahden vuoden aikana, ohimenevät laivat eivät suostu ottamaan sinua kyytiinsä, nähtävästi omituisten musiikillisten mieltymystesi takia.

HärkäMuokkaa

( 21. huhtikuuta - 20. toukokuuta )

Elämä : Löydät taikalampun, ja sieltä löydät taikahengen, joka antaa sinulle mitä vain.

Rakkaus : Taikahenki antaa sinulle. Saat myös pinkin ponin, pinkin Ferrarin, pinkin dildon ja Pinkin levyn.

Raha : Pääset viimein pois mielisairaalasta. Kaikki olikin vain unta. Hoitojesi hinta on 400 euroa.

KaksonenMuokkaa

( 21. toukokuuta - 21. kesäkuuta )

Elämä : Saat syntymäpäivälahjaksi WoWin, suositun nettipelin. Käytät seuraavat kesäpäivät uppoutuessasi pelin mielenkiintoiseen virtuaalimaailmaan.

Rakkaus : Löydät kahden viikon pelaamisen jälkeen läheisestä kylästä jonkun kaltaisesi: hän on samalla levellillä kuin sinäkin, hänen kristallitaikakivensä on myöskin vaaleansinisenvihreä, hänkin höykyttää harrastuksekseen kyborgeja ja öhkömönkiäisiä, hänkin pelaa peliä 10 tuntia päivässä, ja hänellä on samanlainen Excalibur-energiamiekka kuin sinullakin. Välillenne syntyy suhde ja päätätte hankkia oman WoW-lapsen.

Raha : Jäsenmaksujen noustua sataan euroon viikossa ja saatuasi potkut töistäsi joudut lopettamaan pelaamisen. Sinun ja WoW-Fr3ak-Fan-4EvEr:n suhde katkeaa saman tien. Masennut syvästi. Et voi kuitenkaan rahapulasi takia hankkia mitään apua tilaanteeseesi, entiseen työpaikkaasi sinua ei enää huolita, ethän käynyt töissä neljään viikkoon, etkä edes ilmoittanut poissaolojesi syitä.

RapuMuokkaa

( 22. kesäkuuta - 22. heinäkuuta )

Elämä : Koet elämäsi ihmeen: näet ufon! Aluksi luulet olevasi vain pois tolaltasi tai muuten vain sairas, mutta pian epäilyksesi haihtuvat.

Rakkaus : Tapaat Rauni-Leena Luukasen, jonka kanssa keskustelet ufoista, alieneista ym. yliluonnollisista ilmiöistä. Tunnet suurta rakkautta alieneita kohtaan. Monien ufologistien innoittamana alat uskomaan Taivaan Portti 2 -nimiseen ufouskontoon.

Raha : Lahjoitat uskontosi johtajille ja tärkeimmille henkilöille viikossa 500 euroa. Koet viimeinkin löytäneesi elämäsi tarkoituksen! Ostat esim. köyttä, "Kuinka tehdä hirttosolmu" -opasvihkosen, Magnum 45:n ja erilaisia liuottimia hengellisiä johtajiasi varten.

LeijonaMuokkaa

( 23. heinäkuuta - 22. elokuuta )

Elämä : Saat paikan Happy Homes -nimisestä lupaavasta kiinteistönvälitysfirmasta. Firma on nuori ja energinen. Firman johtaja on energinen ja toiveikas henkilö, selvästikin taitava bisnesmies.

Rakkaus : Rakkautesi kohteeksi nousee työsi. Firman johtaja innostaa sinut mukaan lupaavaan sijoitushankkeeseen. Lähdet mukaan ja pistät peliin asuntosi, isöäidiltäsi saamasi perintörahat ja kaiken, mitä pankkitilisi sisältää.

Raha : Yllättäen firmasi johtajan sijoituskohteen asiamies, Paavo Paavola (oliko nimi vain väärennös?), on kadonnut. Sinulla ei ole asuntoa, perintörahasi ovat kadonneet ja olet velkaa pankille 100.000 euroa. Voisiko huonommin enää mennäkään? Voi. Happy Homes menee konkurssiin, menetät työpaikkasikin.

NeitsytMuokkaa

( 23. elokuuta - 22. syyskuuta )

Elämä : Saatte jo viidennen lapsenne. Elät onnellisessa avioliitossa, kauniissa omakotitalossa, kauniilla, turvallisella ja ihanalla asuinalueella, työpaikka on molemmilla vakituinen... Kaikki on niiiiin täydellistä.

Rakkaus : Eräänä päivänä töistä tultuasi talo on tyhjillään, niin aviopuoliso kuin lapsetkin ovat kadonneet, samoin auto. Keittiöstä (ei keittiön pöydältä, sillä se on tietenkin viety) löytyy kirje, jossa elämänrakkautesi kertoo löytäneensä uuden rakastajan, joka on parempi palkaltaan ja myös sängyssäkään ei ole tylsää hänen kanssaan.

Raha : Maksat elätysmaksuja Venäjälle neljän vuoden ajan, kunnes turhaudut ja yksinkertaisesti lopetat niiden maksamisen. Tällä välin työpaikkasi on syöksynyt alas pörssissä, kiitos finanssikriisin, ja palkkasi on puolitettu. Ajat vanhalla Ladalla töihin, tai ajaisit, jos sinulla olisi rahaa bensaan.

VaakaMuokkaa

( 23. syyskuuta - 23. lokakuuta )

Elämä : Olet kyllästynyt tylsään elämääsi, joten päätät tehdä jotain uutta ja rohkeaa - muutat Amerikkaan, mahdollisuuksien maahan - sellaisen käsityksen media kyseisestä paikasta on ainakin antanut!

Rakkaus : Aloitat opiskelemisen high schoolissa, amerikkalaisen unelman tapaan. Opiskelut sujuvat hyvin, ja tutustut pian matematiikan tunnilla kiinnostavaan henkilöön... joka ei ole paskan vertaa kiinnostunut sinusta, olethan sentään pottunenäinen ja lyhytjalkainen suomalainen.

Raha : High Schoolin jälkeen sinulla ei varaa kalliisiin Universityihin. Rahapulassasi menet töihin Mäkkärille, jossa paistat hampurilaisia ja ranskalaisia perunoita lopun ikäsi.

SkorpioniMuokkaa

( 24. lokakuuta - 22. marraskuuta )

Elämä : Alat harrastamaan hyväntekeväisyystoimia, kiitos oman, hyvän elämäntilanteesi. Eräänä päivänä autat naapurisi vanhaa rouvaa leikkaamalla hänen nurmikkonsa. Nurmikon leikkauksesta tulee tapa, ja pian rouva pyytää sinua apuun viininmarjapensaidensa hoitamisessa. Ei kestä aikaakaan, kun autat häntä talon siivoamisessa. Pian siivoat hänen talonsa yksin.

Rakkaus : Houkuttelut aviopuolisosi mukaan, kun rouva pyytää sinua pesetyttämään pyykkinsä, harjaamaan tekohampaansa, kuuraamaan astiansa ja viihdyttämään lapsenlapsiaan.

Raha : Alat järjestämään rahakeräystä, että naapurin vanha rouva pääsisi matkustamaan talveksi Floridaan, ettei hänen tarvitsisi kitua talvisin Suomen kodissaan reumansa takia. Sinä ja puolisosi lahjoitatte kassaan yhteensä kaksi tonnia. Naapurinne pääsee Floridaan jättäen teille valtavan ikävän häntä kohtaan.

JousimiesMuokkaa

( 23. marraskuuta - 21. joulukuuta )

Elämä : Teet kaverisi kanssa vitsillä videon, jossa tanssit Lady GaGan Joker Face -kappaleen tahdissa. Ystäväsi pistää videon Youtubeen, jossa sen katsoo lyhyessä ajassa neljä miljoonaa ihmistä. Videostasi tulee hetkessä hitti.

Rakkaus : Monet artistit pyytävät sinua taustatanssijaksi keikoilleen. Et suostu, vaan aloitat soolouran. Monet teini-ikäiset tytöt ja pojat ihQuttavat sinua. Teet yhden suuren hitin. Ihmiset ympäri maailmaa rakastavat sinua.

Raha : Toinen singlesi on floppi, samoin varsinainen albumisi. Et kiinnosta enää ketään. Seiskan toimittaja soittaa sinulle kahden viikon kuluttua haastatellakseen sinua "Missä unohdetut julkkikset ovat nyt?" -palstaa varten. Kaiken lisäksi levy-yhtiösi Raivo Records muistuttaa, että artisti maksaa levy-yhtiölle myymättömät levyt...