Ilkka Jääskeläinen

Ilikkaa.jpg

”Täältä ei löydy enää mittää! Sivut olivat joskus toiminnassa, mutta ovat nyt eläkkeellä, eikä uusia sivuja ole. Käytä sivujeni selailusta vapautuva aika vaikka johonkin mukavaan tai hyödylliseen tai sellaiseen, joka yhdistää molemmat. Tsemppiä kaikille! Pitäkää itsestänne huolta ja toisistanne, ja antakaa toisten tai toisen (jos hyvin käy) pitää huolta teistä.”

~Ilkka Jääskeläisen virallinen kotisivu

Ilkka Jääskeläinen on... höö... köh... siis tota noin... toi.. (hetkinen) nuori suomalainen mies, jonka jotkut saattavat muistaa hämärästi katsellessaan tylsänä hetkenä videolta vuoden 2005 Idolsin finaalilähetyksiä. Ainakin ne, jotka heräävät juontaja-Ellenin kiljuntaan: "Voittaja on Ilkka Jääskeläinen!" sekä yleisön kauhunhuutoihin. Silloin mieleen saattaa myös muistua pikakelatut pätkät vaaleatukkaisesta hujopista, joka hyppii ja heiluu lavalla.

Tieteellisissä kokeissa on todettu, että kaikki mitä Ilkka Jääskeläinen sanoo, tekee, laulaa tai muuten ilmaisee, unohtuu mielestä reaaliaikaisesti. Kun satunnaisesti valitulle ryhmälle soitettiin Ilkka Jääskeläisen koko tuotanto ja he saivat vapaasti tutustua Jääskeläisestä kirjoitettuihin lehtiartikkeleihin vuorokauden ajan, ei kolmekymmentä koehenkilöä kymmenestä kysyttäessä tiennyt kuka on Ilkka Jääskeläinen.

Vuoden 2008 alussa päätettiin ottaa Ilkka töihin Ylen Pikku Kakkoseen ja antaa tämän luulla päässeensä oikean uran alkuun lastenviihteen saralla. Ilkan kadottua julkisuudesta hänestä on liikkunut yhä huhuja ja tarinoita. Jotkut ovat väittäneet nähneensä hänet leikkimässä lasten kanssa erilaisissa teemapuistoissa ja leikkikentillä, sekä mm. Ideaparkissa, jonne hän roijasi mukaan kaikki omat legonsa.