Internetyhteys luonnon kanssa

Internetyhteys luonnontilaisen paratiisisaaren kanssa on rentouttavaa, etenkin jos voi tuntea ilmastointilaitteen tuivertavan hellästi tukkaansa.

Internetyhteys luonnon kanssa on suurin ja keskeisin henkisyyden lähde. Se koostuu yleensä sosiaaliseen mediaan vuodetuista ja siellä jaetuista kuvista, joita usein täydennetään henkisillä ja hengellisillä mietelauseilla. Tämä tekee internetyhteydestä luonnon kanssa syvällisemmän kuin pelkästä yhteydestä luonnon kanssa. Tavallisessa maisemassa näet harvemmin on tarkasti valitulla fontilla kirjoitettua tekstiä, jossa siteerataan ihmiskunnan viisaimpia hengellisiä hahmoja.

Internetyhteyttään luonnon kanssa voi tehostaa myös kommunikoimalla. Tämä onnistuu erinomaisesti sillä, että suunnittelee ja haaveilee lenkkeilystä ja kehuu lenkkeilyä ja kertoo internetissä luonnossa kävelemisen hienouksista. Kun kertoo vauvafoorumilla siitä, miten sielu lepää kun kävelee luonnossa, on varmistettu että ihmisellä on yhteys, mielellään laajakaistayhteys, ihmiselle tärkeimmän asian kanssa. Tämä onkin suotavaa. Sillä toisin kuin ulkona kävelemisessä, internetyhteydessä luonnon kanssa ei ole säävarausta.

Katso myösMuokkaa