Avaa päävalikko

Hikipedia β

Jarkko Ruutu

Mafia.jpg
VAROITUS! – Tämä artikkeli on Mafian hallinnassa, joten emme suosittele sinun vandalisoivan tätä...
Jarkko Ruutu omassa persoonassaan.

Jarkko Ruutu (rakennettu. 23. elokuuta, 1975) on suomalainen jääkiekkokyborgi ja kansallissankari.

Jarkko Ruutu on Suomen Jääkiekkoliiton salaisen kiekkokyborgiprojektin varhaisimpia menestystarinoita. Suunsoittorobotiksi rakennetun Esa Tikkasen muututtua romuraudaksi kaukokatseiset miehet olivat jääkiekkoliitossa ehtineet varautua tapahtumaan rakentamalla Tikkasen piirustusten perusteella parannellun kyborgin. Kiekkokyborgitappokoneen nimi tulee hänen pääsuunnittelijansa koiran Jarkko-nimestä, ja Ruutu sattui olemaan suunnitteluryhmän kahvihuoneen pöytäliinan kuviointi.

Kyborgi-Ruutu on ohjelmoitu fyysisesti vahingoittamaan vastustajaa, käyttämään verbaalisia solvauksia ja myös keskivertokiekkoilijan taidoilla. Yleensä ohjelmoinnin ja päivitysten ollessa kunnossa Ruutu toimii robottimaisen varmasti ja sääntöjen mukaisesti. Joskus häntä vuokraavat seurat eivät muista päivittää Jarkon sääntökirjatiedostoja, mistä seuraa yleensä huonoja seurauksia. Huomattavaa tekniikan kehittymistä on myös se, että Jarkko Ruutu pelaa aina täydellä teholla ja suurimmalla vaihteella oli tilanne mikä tahansa.

Jääkiekkoliitto on tehnyt Jarkosta kaksi muuta, kehnompaa versioita, jotka kulkevat nimilllä Tuomo Ruutu ja Mikko Ruutu.