Avaa päävalikko

Hikipedia β

Jasmin Mäntylä

Rattijuoppo leima.png

Taiteilijan näkemys Jasmin Mäntylästä tämän treenatessa keskittymistä.

Jasmin Mäntylä kuuluu niihin henkilöihin, joiden ammatillinen pätevyys rajoittuu pelkästään julkisuuden tavoitteluun keinolla millä hyvänsä. Jasmin Mäntylä ei edusta tässä mitään harvinaislaatuista yksilöä, sillä yksi jos toinenkin tavan kansalainen haluaisi keikkua julkisuudessa hyvää korvausta vastaan. Jasmin Mäntylä vietti nuoruutensa mallikurssilla, joka marssittiin Viru-hotellin välittömässä läheisyydessä sekä hotellin eri kerroksissa. Kaupalliset tv-kanavat ja roskalehdistö pitivät Mäntylää julkisuudessa, jotta tämän julkisuuskuva ensin kiillotettiin autovahalla ja sitten vasta kerrottiin totuus. Jasmin Mäntylälle on tiettävästi maksettu siitä, että kieltäytyisi avaamasta suutaan laulumikrofonin edessä.

Sisällysluettelo

StatusMuokkaa

Jasmin Mäntylää pidetään seksisymbolina, oikein suomalaisena Venuksena. Paitsi ettei hän näytä suomalaiselta ja hänen tissinsä (huom. TISSIT!) roikkuvat. Myöskään hän ei ole esiintynyt alasti julkisesti, mikä tekee hänen eroottisesta statuksestaan puuttellisen. Jasminista puhutaan yleisesti Oulun Mariannena, tuo nainen oli Ranskan kansallislegenda sekä sankaritar.

Sukupuu(te)Muokkaa

Mäntylän äiti, Marilyn Monroe-Manson-Mäntylä, kuoli selvittämättömäksi jääneessä puutarhanhoito-onnettomuudessa 1988. Isästä ei ole tietoa, villeimmät veikkaukset viittaavat kuitenkin suomalaisen heteromiehen esikuvaan, Tom Hanks of Finlandiin. Koska Oulu on Pohjolan Pariisi, pääsi Jasmin -neito valloittamaan lähes Iltalehden kolmossivut sekä Seiskapäivän.

Tikusta asiaaMuokkaa

Tämä artikkeli kiinnostaa kiviäkin!

Jasmin Mäntylä raapaisee tulitikun, lehdistö paikalle. Jasmin Mäntylä avaa suunsa sanoakseen jotain järkevää [1], Jasmin Mäntylä esittää itseään Haapamäen Höyryhinuripuistossa, Martti Vainio vittuuntuu perin pohjin ja antaa lopputilin Jasmin Mäntylälle. Varsin yllättäen, sekä sangen kiinnostavasti ovat Jasminin muiden etunimien alkukirjaimet, ne viittaavat varsin todella vahvasti Hatkojen Antamiseen, ainakin köyhemmille mahdollisille kosijoille.

PolitiikkaMuokkaa

Juorulehdet eivät olleet enää kiinnostuneita seurapiiriprinsessasta, eli tarkemmin ottaen Kokoomuskalkkunasta: joten Jasminin täytyi päästä takaisin julkisuuteen keinolla millä hyvänsä. Yllättäen Jasmin huomasi politiikan olleen jo vuosia lähellä hänen sydäntään ja syksyllä 2008 hän palasi takasin julkisuuden valokeilabarrikaadeille Kokoomuksen riveissä kunnallisvaaliehdokkaana Oulussa. Puolueeseen Jasmin kokee kuuluneensa 18 – vuotiaasta lähtien ja ensimmäisen luottamustehtävänsä hän sai keväällä 2008 Oulun apuopetuslautakunnan vara-apulaisjäsenenä. Politiikassa Jasminia kiihottavat stimuloivat erityisesti vanhemmat miehet, oma ympäristö ja kulttuuriin liittyvät asiat kuten juorulehdet.[2] Jatkossa tämä hurmaavan älykäs kummallispoliitikko lienee Boris Jeltsinin, anteeksi Boris Johnsonin poliittinen sosiaalisen median avustaja.

GerontofiliaMuokkaa

Tosikoille ja heille, joita aihe lähemmin kiinnostaa, on Wikipediassa artikkeli Jasmin Mäntylä.


Jasmin on ilmoittanut olevansa henkiseltä tasoltaan 35 vuotta ikäisiään ylempänä, ja siksi seurustelu ikätoverien kanssa on tuomittu epäonnistumaan. Vuonna 2014 Jasmin avioitui 65-vuotiaan papparaisen kanssa. Alkuvuodesta 2015 suhde alkoi rakoilla Jasminin ihastuttua vielä suloisempaan, jo vähän dementoituneeseen, ja 17 vuotta aikaisempaa vanhempaan, papparaiseen, jonka kanssa synkkaa jo oikein hyvin. Ja jos entiset suhteet alkavatkin rissaamaan ja rasittamaan, niin aina on Facebook, Tinder, Twitter ja muita mukavia somen kanavia tarjolla. Siten saapi aika tavalla kivasti, mukaan uusia sokerisetiä.[3]

Edistystä tapahtuuMuokkaa

Jasmin Mäntylä katoaa julkisuudesta, mikä on pelkästään hyvä asia. Jasmin Mäntylästä edes Seiska ei ole kiinnostunut, koska Susan Ruusunen on palkattu Hänen tilalleen. Mäntylä on kuitenkin suunnitellut tekevänsä rendez-vousia eli comebackia Britannian kunnallispolitiikkaan, mihin hänen henkevät hajatuksensa sopivatkin paremmin.[4]

LähteetMuokkaa