Avaa päävalikko

Hikipedia β

Jesse Kaikuranta

Jesse "Jeffersson" Kaikuranta (ss. 1982 Ahvenanmaalla) on eräs oululaislähtöinen laulutähtönen. Hän sai perittäväkseen Jamppa Tuomisen jättämät, suuret sekä hikiset saappaat. Näihin astui kuitenkin mitä varmimmin Suvi Teräsniska. Kauas kaikuu rantaan niin että raikuu - lienee tunnetuin J. Kakkurannan tekemä äänite. Äänitteen oton eli talitionnin hetkellä on epäilty, että poro puri sinä hetkenä kyseistä laulajaa. Saamelaiset ovat äänestäneet kyseisen levyn vuoden joikauksena.

Jesse Kaikuranta on ollut eräs lukemattomien, niin sitten tasan mitäänsanomattomien tv-"kilpailujen" osallistuja, jonka voittajan on tv-tuotantotiimi jo ennakkoon päättänyt. Yleisöä vaan rahastetaan turhaan äänestämään puhelimen välityksellä, ja siten rahansa hukkaan heittämään turhuuksiin.

Hikinewsin tuoreeltaan salaisesti tiedusteltujen tietojen mukaan J. Jeffersson Kakkurantaa ollaan siirtämässä Kakolan lääninvankilaan Turkuun. Pätevänä laulunopettajana hänen on tarkoitus antaa laulutunteja häkin laululintusille eli visertäjille. Nämä tunnetaan myöskin salanimellä Vasikat. Nuorison uudeksi viihdykkeeksi tarkoitettu tuleva uusi ohjelmaformaatti sisältää myöskin keitto-osion.

Ohjelman nimi on vielä ratkomatta, mutta sen tulee toimittamaan Yle. Alihankkijoihin eli Sub-tuotantotiimiin liittyvä kinastelu on vielä arpomatta. Luultavasti ohjelmasarja tulee ulos ja ylös nimellä "Häkin Laululintuset" taikka "Ylen turhat ohjelmauudistukset Vol. III - (R. eli re-visioitu) Rrrautaristikoin sekä Kanaa Vihanneksin". Kolmevarttisen tuskantäyteisen ohjelmapaketin toisena ulosvetäjänä on kaavailtu artisti Marianna "Kana" Alasta. Ohjelma on jo määritelty viralliseksi ulostuslääkkeeksi.

MusiikkiMuokkaa

Jesse Kaikuranta on eräässä tuoreemmassa laulussansa määritellyt rakkauden pysyväksi vammaksi nimeltä lobotomia. Toisaalta hänellä on myös toinen, koskettava ja niskaan kuumasti hengittävä laulu siitä, miltä vanhasta, omistajaansa rakastavasta autosta tuntuu tulla korjatuksi taas ja viedyksi kotiin. Inspiraation lähde näihin kahteen lauluun saattaa olla jopa yksi ja sama auto.


  DIUU DIUU ...DIDI DIU DU. Tämä musiikkillisesti erittäin riittoisa artikkeli on tynkä.
Tahtilajinvaihdokset voivat olla tarpeen
.