Avaa päävalikko

Hikipedia β

Jethro Rostedt

”Ilonasta [Jethro Rostedtin siskolta näyttävästä psykologi Ilona Rauhalasta] nauttii parhaiten kääntämällä äänen pois ja katselemalla pelkästään hänen iloisia ja eloisia kasvojaan. Ilona on eräänlainen naispuolinen vastine Jethro Rostedtille ja harvinainen poikkeus totisten suomalaisnaisten rintamassa.”

~Henry Laasanen paljastaa jotain itsestään[1]

Jethetero "Retro" DDT Rostedt on etnosuomalainen kiinteistönvälittäjä, joka tyypillisenä pullamössösukupolven edustajana on kokenut hyödyntää typerien televisio-ohjelmien tarjoamia mahdollisuuksia omassa näkyvyydessään. Kiinnitykset ohjelmiin perustuvat takuuvarmaan myötähäpeään, jonka voimalla pyörii vaikka suuri onnenpyörä.

Rehellistä työtä Jethro Rostedt ei ole tehnyt nanosekunnin vertaa, joten hän on välttynyt erilaisilta työlainsäädännön kouraisulta, jotka muutoin olisivat saattaneet käydä hänelle jopa kohtalokkaiksi. Kansantajuisesti ilmaistuna Jethro Rostdetin yksinkertainen toimenkuva on tyhjänpuhuminen ja paskanjauhaminen mitä erilaisimmissa toinen toisistaan turhemmissa television ajanhukkaohjelmissa. Ääliömäisessä Diili-ohjelmassa Hjallis Harkimo lisäsi Jethron näkyvyyttä nöyryyttämällä tätä maksua vastaan. Harkimo kai luuli tällöin itsekin olevansa kova jätkä, mitä ainakaan Rostedt ei voi koskaan edes tulla olemaan. Keski-iän kriisin kourissa Rostedt on hakenut elämäänsä rakennetta tytteleiden palkkamisesta Aninkaisen toimistoon.

Jethro Rostedt on osallistunut erilaisiin paskanpuhumisen maratonkisoihin, missä hänen turnauskestävyytensä on ollut hyvä. Näköistyönä hän esittää kiinteistövälittäjää, joille paskanjauhamisesta maksetaan keskimäärin yleensäkin enemmän kuin muille vastaavissa tehtävissä oleville turhakkeille. Suurisuisesti Rostedt on uhonnut laajentavansa kiinteistönvälitystoimensa valtakunnalliseksi, mitä erityisesti maakuntalehtien taloustoimittajat kilvan jaksavat naureskella; eipä ole Aninkaisten kiinteistönvälittäjän pullakahvitarjoiluilmoituksia avajaisten merkeissä juuri näkynyt... Rostedtin kahtia jakautuneen persoonan viitteellisempää puolta hoitelee kaksoisveli Janne Kataja.