Avaa päävalikko

Hikipedia β

Johnny Sins

Kuvassa Johnny lääkärinä. .

”He protec He attac He ejac”

”Johnny died! Well, I guess. That was his last... Car BANG”

Johnny Sins on alfalajeihin kuuluva näyttelijä. Johnny on maailman kyvykkäin ihminen, hän on karismaattinen, atleettinen, intellektuaalisesti korkeammalla tasolla kuin keskiluokkaan kuuluvat, hän kuuluu Mensaan ja hänen kasvojensa esteettisyys on huippuluokkaa. Hän on tohtori, maisteri, oppilas ja nero. Hän on työskennellyt muun muassa palomiehenä, astronauttina, lääkärinä, poliisina, pizzakuskina, opettajana, putkimiehenä, hän on toiminut yritysjohtajana ja palvellut armeijassakin. Johnnyn tiedetään näytelleen yli 150 elokuvassa, hänen tiedetään tienanneen yli 3 miljoonaa euroa ainoastaan näyttelijän uralla.

Ura LääkärinäMuokkaa

Johnny Sins työskenteli John Hopkinssin sairaalassa Baltimoressa vuonna 2014. Aseistettu mies murtautui kyseiseen sairaalaan huhtikuussa vuonna 2014 Johnnyn ollessa siellä töissä. Aseistetun miehen motiivi oli surmata jengiläinen, joka oli parantumassa murhayrityksestä. Sairaalan työntekijät eivät suostuneet kertomaan jengiläisen sijaintia aseistetulle barbaarille, joten tämä mies alkoi uhkailla henkilökuntaa. Onneksi Johnny Sins taklasi tämän miehen ennen kuin mies ehti vahingoittamaan ketään. Hänen kaltaisensa sankarit tekevät maailmasta paremman paikan.

Ura palomiehenäMuokkaa

 
Kuva vuodelta 2013,kun Johnny riskeerasi oman henkensä pelastaakseen tämän raukan miehen.

Johnny työskenteli palomiehenä New Yorkissa vuonna 2013. Elokuussa 2013 Johnny meni palavaan rakennukseen ja pelasti sieltä alaraajoista halvaantuneen miehen. Tämä mies olisi menettänyt henkensä ilman Johnny Sinssiä. Johnny sai kunnianosoituksen esimieheltään ja suurehkon palkinnon suorituksistaan palomiehenä lopettettuaan työskentelyn New Yorkissa.

KuolemaMuokkaa

 
kuvassa Johnny on valmistautumassa Afghanistania varten.

Johnny sairastui osteosarkoomaan vuonna 2017. Johnnyn syöpä lähetti etäpesäkkeitä hänen aivoihinsa, mutta Johnny oli vahva ja flegmaattinen viimeiseen asti. Johnny sai tietää, että hänellä on 3 kuukautta elinaikaa, Johnny lähti taistelemaan Afghanistaniin hetki tämän kuultuaan. Johnny kuoli kuukautta myöhemmin tienvarsipommiin Afganistanissa.