Julkisella paikalla imuttaminen

Täysin luonnollista!

Julkisella paikalla suihinottaminen on alati tärkeä ihmisoikeusasia. Esimerkiksi viime viikolla paikallislehdessä oli uutinen, jonka mukaan kaupan vartija oli kehottanut kaupassa suihinottanutta paria siirtymään vessaan imuttamaan. Hikipedian paneeli on kysynyt lukijoilta, mitä mieltä he ovat julkisilla paikoilla harrastetuista suihinotoista. Jopa 74% 4chanilaisista oli sitä mieltä, että julkisilla paikoilla suihinottaminen on hyväksyttävää. Loput olivat väärässä.

Kriitikoiden mielestä suihinottaminen on intiimiä eikä sitä pitäisi tehdä ulkopuolisten katseiden alla. Se on kuitenkin hyväksyttävää, koska sitä voi tehdä huomaamattomasti niin että munaa ei juuri edes näy. Seksiä luonnollisempaa asiaa ei olekaan. Ennemmin sitä pitäisi kieltää liian paljastavissa vaatteissa kulkeminen. Enemmänhän sitä paljsta pintaa ja sukuelimien muotoja voi arvailla miesten tiukoista housuista. Sivistysvaltioissa on myös tiedostettu, että mulkkujen peittäminen julkisilla paikoilla ei ole sivistynyttä; ymmärrämme ja hyväksymme esimerkiksi sen, että kaduilla kulkee Paavo Väyrynen ilman burqaa.

Suihinoton puolta ajaa myös se, että aina ei voi etukäteen määrätä, milloin panettaa. Ei kai aikuisten ihmisten tarvitse aina vain istua kotonaan ja toivoa, että muut tekevät kaikki asiat kuten kaupassakäymisen ja työpaikan alkoholipitoisissa pikkujouluissa. Suomea tulisikin pitää maana jossa saa ottaa suihin julkisella paikalla ja jos se häiritsee jotakuta ahdasmielistä, niin saa sitten poistua tilanteesta ja mennä kotiinsa.

Kysymystä ei oikeastaan edes pitäisi esittää. Vastaus on niin ilmiselvä. Kyse on miesten ihmisoikeudesta ja naisten itseilmaisunoikeudesta. Julkisessa tilassa kaikki saavat liikkua ja nuoleskella. Ellei ihmisten läsnäoloa ole erikseen kielletty vaikka turvallisuussyistä, on suihinotto luonnollista, kaunista ja sallittua. Siihen ei kenenkään mielipidettä tarvitse kysyä. Ongelmana on se, että seksi on liiaksi nähty vauvantekotouhuna ja tätä kautta se on muutettu likaiseksi. Suihinotossa ei kuitenkaan olla tekemässä maan päälle uutta elämää tai muuta kieroutunutta.

Katso myösMuokkaa