Avaa päävalikko

Hikipedia β

Justin Timberlake
Justin timberlake.jpg
Koko nimi: Justin Randall Timberlake
Syntymäaika: 31. tammikuuta 1981
Syntymäpaikka: sauna
Uskontokunta: HHH - Hiprakassa Hilluvat Homot
Kuolintapa: sai Harrison Fordilta kupan
Hiusten väri: keräkaalin vihertävä säkkärä tai hilseilevä pälvikalju
Saavutukset: muutakin kuin käsi Britneyn housuissa
Miksi mainitaan
Hikipediassa:
-
Pilkkanimet: Justiina

Justin Timberlake (s. 31. tammikuuta 1981) on amerikkalainen laulaja, joka odottaa tällä hetkellä äänenmurrosta.

Sisällysluettelo

Mikki Hiiri -pojasta poikabändiin

Justin hillui lapsuutensa Christina Aguileran ja Britney Spearsin kanssa kännissä. Justinin vanhemmat olivat Jehovan todistajia, jotka myivät kuuluisan poikansa kuvia ovelta ovelle, uskotellen ostajille Justinin olevan uusi Jeesus. Näin Justinista tuli julkkis.

Mikki Hiiri Klubista staraksi ponnistanut käkkäräpää vaati Sultan-kondomifirmaa tekemään hänestä uuden mainoskasvonsa. Niin luotiin Justinin pään muotoiset Justiina-kortsut, joita kukaan ei kehdannut käyttää. Robbie Williams perusteli ehkäisyn jättämistä sillä, että hänen seksikokemuksensa Kate Mossin kanssa oli kamala, kun kondomeissa komeili Justinin finninen naama.

Kondomikingin uran lähdettyä laskuun, Justin perusti N'Sync-poikabändin, jonka jäsenten huhuttiin olevan homoeroottisia tanssijoita. Laulaahan heistä kukaan ei osannut, tosin ei sen enempää tanssiakaan. Bändi potki Justinin pellolle, kun tämä alkoi seurustella Britneyn kanssa. Justin oli jopa luvannut mennä naimisiin yhden bändiläisen kanssa, mutta Discovery Channelilla hän kutsuikin Britneyä fantsuksi poikien sijaan.

Rakkaudesta Britneyyn

Britney ja Justin harrastivat siivottomia seksileikkejä eritoten backstagella. Pariskunnan tuttava juorusi lehdille lempiväisten pitävän mm. sähköjohtojen tunkemisesta napaan ja torakoiden syömisestä. Britneyn sairaat fantasiat tulivat julkisuuteen, kun nainen saatiin kiinni supermarketin kassalta sormi nenässä.

Justinin ja Britneyn liitto päättyi neljän vuoden hurjastelun jälkeen, kun Britneyllä alkoi esiintyä yökastelua. Justin yritti suhdetta myös Christina Aguileran kanssa, mutta Aguileran muovisen poskiproteesin revettyä Justin päätti muuttaa vuodeksi Kiinaan. Siellä hän oppi syömään riisiä ja kaivamaan korviaan syömäpuikolla.

Popparipojasta Futuresex-ufoksi

Justin löysi itsensä joskus pimeällä keskiajalla sängystä Cameron Diazin kanssa, jonka suu oli iso kuin autotalli. Cameron kuorsasi öisin ja haisi päivisin viinalle, joten Justin joutui nukkumaan vierashuoneessa ja käyttämään hengityssuojainta. Kaiken lisäksi Cameronin psoriasis tarttui Justiniin ja naama ruvella poika joutui palaamaan esiintymislavoille.

Uusi albumi Futuresex/Fucksounds oli eroottisesti latautunut albumi, jossa rupien ja syylien vuoraama Timberlake kertoi seksikkään täplikkäästä selästään, hieltä haisevasta kesärakkaudestaan ja tulevaisuudessa muotia olevasta haperosta teiniparrastaan. Albumin julkaisua seurannut turnee oli kammottava, koska Justinin iho alkoi hilseillä irti lavalla.

What Goes Around.. Fucks Around

Justinin toivuttua psoriasiksesta, hän jätti Cameronin ja heilasteli viikon Michael Jacksonin kanssa. Michaeliin tutustuttuaan Justin kävi elämänsä ensimmäisessä kauneusleikkauksessa, jossa hänelle rakennettiin implanteista vatsalihakset. Upouusi pyykkilauta houkutteli Justinin tyttöystäväksi Jessica Bielin.

Jessica oli ruma ilman meikkejä, joten Justin pakotti hänet pitämään paksua puuterikerrosta 24/7. Justin ei myöskään pitänyt Jessican pienistä rinnoista, joten tämä kustansi naiselleen rintojen suurennusleikkauksen. Justin oppi Tom Cruiselta, että sohvalla kannattaa hyppiä, skientologeille kannattaa antaa rahaa ja naisia kannattaa alistaa. Justin ratkesi ryyppäämään kun kuuli ex-tyttöystävänsä Britneyn lopettaneen yökastelun ja alettua seurustella portugalilaisen nössön kanssa.

Nykysellään väitetään, että Justinista on tulossa isä. Se on täysin mahdotonta, koska Justin on nainen. Miksi hänellä sitten kasvaa parta jos hän kerran on nainen? Kysykää Charles Darwinilta.

Nippelitietoa

 • Vaikka Justin näyttää homolta, hän ei ole homo. Hän on vain fruittari, joka tykkää pojista. Siis ihan kavereina vaan. Miehet on sitten asia erikseen..
 • Justin tykkää myös vanhemmista naisista. Nykyään hän kuksii jopa Madonnan kanssa. Madonnaa tosin harmittaa, kun Justin aina haluaa hip-hopmoguli Timbalandin olevan kolmantena pyöränä.
 • Justinilla on falsettiääni. Se tarkoittaa, että hänellä on vielä äänenmurros. Hän on myös maailman ainoa mies, jolla vielä melkein kolmikymppisenä jatkuu teini-ikä.

Musiikkihittejä

 1. Dry Me A River
 2. Fuck Your Body
 3. What Goes Around.. Fucks Around
 4. Futuresex/Fucksound
 5. Scratchyback

HUOM! Justin Timberlaken suomalainen kaksoisveli Antti Tuisku esittää samat kappaleet suomeksi seuraavilla nimillä:

 1. Kuivaa Torniojoki
 2. Pane Parastas
 3. Mikä Pyörii.. Nii Se Vaan Pyörii
 4. Petipuuhii/Tuhmii Saundei
 5. Kutiseva Selkä