Avaa päävalikko

Hikipedia β

Kärpänen
Tieteellinen luokittelu
Kunta: Eläinkunta Animalia
Pääjakso: Niveljalkaiset Arthroidopa
Alajakso: Hyönteiset Inspecta
Luokka: Kaksisiipiset Dildo
Lahko: Kaerpae
Kärpänen valmiina ajamaan sinut hulluden partaalle!
Kärpäset valmiina ajamaan Jeesuksen hulluuden partaalle!
Kärpä Keski-Nurmon kolopallokentällä. Laji on vitsaus paikalliselle maatalouselinkeinolle syöden vasikoita ja emuja sekä sabotoiden kolopallon tuuppailua.

Kärpänen eli ei-Brundle on vittumainen pieni olento joka kiusaa sinua juuri silloin kun sitä vähiten haluat. Joko se pörrää datanäytössäsi tai kävelee kädelläsi ja näin ollen aiheuttaa lähes saatanallisen kutinan. Öisin et voi nukkua, sillä huoneessasi oleva kärpänen pörisee ja rapisee. Joskus se saattaa tulla jopa steppaamaan nenällesi! Olet valmiina niittaamaan kärpäsen Finlex-kirjallasi mutta aina se on jossain sellaisessa paikassa mihin et voi sitä listiä ja näin ollen sama homma jatkuu ja jatkuu kunnes poltat koko huoneen missä kärpänen aiheutti tuskaa! Täytyy myös muistaa että kärpäset munivat nenääsi joten suosittelemme nenä klipsiä yöksi. Se estää hengityksesi kulun, mutta ainakaan naapurit eivät kuule kuorsaustasi!

Jos omistat telekopan, älä päästä kärpäsiä sinne. Tai jos päästät, älä itse mene sinne.

Sisällysluettelo

AlkuperäMuokkaa

Kärpänen on diminutiivi eläimestä kärpä. Kärpä onkin kaikkien kärpästen esimuoto. Aikoinaan kärpä oli eläinkunnan kruunu, jolle orjuutetut ihmiset uhrasivat juurikkaita. Kärpä lajina hävisi Kirkan heavymetal-kauden aikana. Kuitenkin, vieläkin syrjäisimmillä alueilla saattaa tavata viimeisiä yksilöitä. Suomessa kärpä esiintyy luonnonvaraisena Lestijärvellä ja Nurmon Keski-Nurmon kylässä. Vitsauksesta päästäkseen nurmolaiset toivovat, että Kirkan levyt ilmestyisivät pian paikalliseen Sokokseen. Tällä hetkellä Nurmossa ihmetellään kappaletta "Puhelinlangat laulaa". Puhelin saapuu Nurmoon Nostradamuksen mukaan v. 2120 j.a.a., eli melko pian.

Tiesitkö, että...Muokkaa

Nurmossa sijaitsevat myös paikat nimiltään

Katso myösMuokkaa

Aiheesta muuallaMuokkaa


  Tämä eläinlaji on vaarassa kuolla sukupuuttoon. Laajentamalla kantaa saat sen ehkä selviytymään.