Avaa päävalikko

Hikipedia β

Käyttäjä:Giggolopiccolo/Arkisto

< Käyttäjä:Giggolopiccolo

ei ei ei ei menin sekaisinMuokkaa

Avaa mitä. Mie satuin selailemaan mallineita jotta löytäisin yhen jutun. sitten löysin (oliko mun niinku ihan helevetin pakko?) luokan "Hikipedia". siellä oli niin jänniä (ja vähemmän jänniä jotka katoi silti). Siellä oli kaikkea paskaa. valesivuja, ylläpitäjä-äänestyksien arkistoja, unohdettuja sivuja, vanha hikipeli hikicenteristä jne jne jne. katoin suunnileen kaikki. nyt oon sekaisin ja mietin miksi täällä on kaikkea sontaa. Osa sivuista oli vieläpä niin ärsyttäviä että mietin hetken jättäisinkö hikipedian. en kuitenkaan jätä. varmaan huomasit ettei muokkauksia oikein ole tullut minulta. kaikki aika meni tuolla. Nyt pyytäisin: Voitko piilottaa nuo sivut minulta jotenkin? en halua enään ikinä nähdä niitä unohdettuja typeriä sivuja. ne aiheuttivat traumoja kun luin niitä. eksyin jopa idanvanndal tyypin hiekkalaatikolle ja jonnekin perkelepediaan. pliis! piilota ne minulta. löysin jopa allekirjoitus sodan. Ei ole pakko piilottaa niitä minulta mutta olisi mukava. Oikea asiani on se, että ku mun käyttäjäsivulla on se kuvagalleria, niin saisiko sen jotenkin edes etäisesti näyttämään irc-gallerian kuva kansioita tai saisiko ne eroteltua toisistaan niin, että siinä 1 rivillä on useampi kuin 1 kuva? tai sen kohdan laittamaan taustan vihreäksi

T: Crazy-frog.jpg Sammakkomies Crazy-frog.jpg 25. syyskuuta 2009 kello 13.19 (UTC)

Ne sivut voidaan piilottaa sinulta siten, ettet mene sinne. Tuo oli niin turha ja typerä pyyntö, että siitä tulee jo lisää estoa, syynä kaikkien ajan hukkaaminen turhanpäiväisellä ininällä. Jokainen on vapaa jättämään Hikipedian niin halutessaan. Suosittelen, että mietit tätä vaihtoehtoa tai sitten lopetat nämä tyhjänpäiväiset ajanhukkavaatimukset sinua ärsyttävän sisällön poistamisesta tai piilottamisesta. Kiitos. --Napoleon 25. syyskuuta 2009 kello 23.02 (UTC)

Otrfan (kirjotinko nyt varmasti vittu oikein?) oot helevetinmoinen valehtelija. Miettikääpä; poju on wikipediassa koko ajan häröilemässä, niin miten se voi olla tietotekniikka-alalla töissä, miten voit olla missään työssä, miten voit olla missään muualla kuin wikipediassa? Ja minkä vitun takia nyt ilmottaa käyttäjäsivullaan, että "olen 1960-luvulla syntynyt"? miks haluut mainostaa ikääs? koska oot paskarunkku valepukki. Sää et oo mies etkä mikään. Yks vitun peräkammaripoika, joka kattelee kiikaroilla nuoria plikkoja ikkunasta ja runkkaa verhokankaaseen. Tai sitten oot vielä pedofiili kaiken lisäks. Jätkä, jollei oo aikaa millekään muulle (perheelle, kunnon harrastuksille), kun Wikipediassa elämiseen, niin on takuuvarmasti hullu mielisairas. Sunlaiset paskat pitäs hirttää kullista. Haluukko turpaas, vitun pervo homopoika? Wikipediassakin esität aina kylmää ja kovaa herra kaikkitietävää ylivalvojaa joka ei ikinä käytä hymynaamahymiöitä ja joka ei ikinä oo ystävällinen. Tuun ettiinsut Joensuusta vai missä vitun takapajulassa asutkaan äidin/mummon helmoissa ja hakkaan sut ja sitten haastan sut oikeuteen pedofiliasta (sul on lapsipornoa koneellas ihan satavarmana). Tollanen horopetteri neitsyt vellimuna eunukki ei ymmärrä pillun päälle mitään. Sul ei oo minkäänlaista sosiaalista elämää, oot vaan Wikipediassa aamulla, päivällä, illalla, yöllä, aamuyöllä...Jatka sää vaan kusisen huushollis mälläämistä likasesta spermastas ja haaveile vaan oikeesta pillusta, sillä haaveeeksi se sitten jääkin. Rupeekko nuori poika uhitteleen? Mä oikeesti hakkaan sut ja haastan oikeuteen vitun peräkammaripoika pedofiili syrjäytynyt surkeen itsetunnon omaava erakko hiljanen hiihtäjä ovela pervo tirkistelijäkusimulkku. --Orgasmifani 3. marraskuuta 2009 kello 23.12 (UTC)

+

NimestäMuokkaa

NimestäMuokkaa

Mistä moinen käyttäjänimi? Varmaan perseestä --Liity minuun tai kuole --Hjassan 20. kesäkuuta 2007 kello 15.42 (UTC) + Mistä moinen käyttäjänimi? --Liity minuun tai kuole --Hjassan 20. kesäkuuta 2007 kello 15.42 (UTC) Tuli vain ekana mieleen (vaikka giggolo väärin kirjoitettu :p). Tuli vain ekana mieleen (vaikka giggolo väärin kirjoitettu :p).

Giggolopiccolo, voisitko painua vittuunMuokkaa

Giggolopiccolo, voisitko...Muokkaa

Mennä ystävällisesti takaisin aliarviointiin. Arvioisitko artikkelin "velhomaailma" ja vastaisitko kysymykseeni "suurennuslasi"n aliarvioinnissa, kiitos. Terveisiä sinullekkin toivottaa Hr. Snellman 1. marraskuuta 2007 kello 15.19 (UTC) ...Mennä ystävällisesti takaisin aliarviointiin. Arvioisitko artikkelin "velhomaailma" ja vastaisitko kysymykseeni "suurennuslasi"n aliarvioinnissa, kiitos. Terveisiä sinullekkin toivottaa Hr. Snellman 1. marraskuuta 2007 kello 15.19 (UTC) Rivi 11: Rivi 11:

Jos muistat Pikku-Kakkosesi...Muokkaa

Jos muistat Pikku-Kakkosesi...Muokkaa

homo..., niin se on arvioitu uusiksi. Ilmoitan vaan tästä sinulle koska niin toivoitkin... Mene katsomaan. --Hr. Snellman 4. marraskuuta 2007 kello 12.56 (UTC) + ..., niin se on arvioitu uusiksi. Ilmoitan vaan tästä sinulle koska niin toivoitkin... Mene katsomaan. --Hr. Snellman 4. marraskuuta 2007 kello 12.56 (UTC)

Hip heiMuokkaa

Hip heiMuokkaa

Allekirjoituksesi hidastaa muuten sivujen latautumista aika massiivisesti. Painu siis vittuun. Ei. Mene Miehen perseeseen Ajattelin tässä vain ilmoittaa.--Wooohooo!
KeskusteluCrazy smiley.jpg
16. marraskuuta 2007 kello 13.25 (UTC) + Allekirjoituksesi hidastaa muuten sivujen latautumista aika massiivisesti. Ajattelin tässä vain ilmoittaa.--Wooohooo!
KeskusteluCrazy smiley.jpg
16. marraskuuta 2007 kello 13.25 (UTC)

- helvetti +

Itse asiassa suurin syy taitaakin olla tällä hetkellä Hikipediassa itsessään. Luulen kuitenkin silti, että tuommoinen animoitu signeeraus hidastaa sivujen latausta ainakin jonkin verran.--Wooohooo!
KeskusteluCrazy smiley.jpg
16. marraskuuta 2007 kello 13.37 (UTC)
Itse asiassa suurin syy taitaakin olla tällä hetkellä Hikipediassa itsessään. Luulen kuitenkin silti, että tuommoinen animoitu signeeraus hidastaa sivujen latausta ainakin jonkin verran.--Wooohooo!
KeskusteluCrazy smiley.jpg
16. marraskuuta 2007 kello 13.37 (UTC)
Ajattelinkin vaihtaa sen, mutta ei ole parempaa vielä löytynyt.--saatanaPikku kakkosen purkkaa.jpg   Gigolo Piccolo 16. marraskuuta 2007 kello 14.30 (UTC) + ::Ajattelinkin vaihtaa sen, mutta ei ole parempaa vielä löytynyt.--Pikku kakkosen purkkaa.jpg   Gigolo Piccolo 16. marraskuuta 2007 kello 14.30 (UTC)
Onhan meikäläiselläkin animoitu otsikko, pienempi vain... Uncommonssista on muuten hauska etsiä giffejä vittu laittamalla hakusanaksi .gif. Kannattaa kokeilla.--Smallmario.gifTraaniSmallmario.gif 16. marraskuuta 2007 kello 14.44 (UTC) + :::Onhan meikäläiselläkin animoitu otsikko, pienempi vain... Uncommonssista on muuten hauska etsiä giffejä laittamalla hakusanaksi .gif. Kannattaa kokeilla.--Smallmario.gifTraaniSmallmario.gif 16. marraskuuta 2007 kello 14.44 (UTC)
minä tämän linnun perseen auki repäisin ja sen raiskasin . :) --Pikku kakkosen purkkaa.jpg   Gigolo Piccolo 16. marraskuuta 2007 kello 14.48 (UTC) + :::Sieltähän minä tämän linnun repäisin. :) --Pikku kakkosen purkkaa.jpg   Gigolo Piccolo 16. marraskuuta 2007 kello 14.48 (UTC)
Lintuanimaation koko on kuitenkin melkein megatavu, joten voisi olla ihmisystävällisempää vaihtaa se. -- JATkeskustelu 16. marraskuuta 2007 kello 17.45 (UTC)  ::::Lintuanimaation koko on kuitenkin melkein megatavu, joten voisi olla ihmisystävällisempää vaihtaa se. -- JATkeskustelu 16. marraskuuta 2007 kello 17.45 (UTC)

paska, herra...Muokkaa

Anteeksi, herra...Muokkaa

homo + ...Eräs toinenkin Herra on loukkaantunut syvästi. Hän antoi teille papukaijamerkin eikä kiitosta kuulu... Tämän lauseen kirjoittaja painuu Pikku kakkosen purkkaa.jpg   Gigolo Piccolo 29. syyskuuta 2009 kello 01.33 (UTC)nurkkaan mököttämään... --Lemony snicket food.gif Pieni Herra Snelli Lemony snicket food.gif 2. joulukuuta 2007 kello 09.50 (UTC) + ...Eräs toinenkin Herra on loukkaantunut syvästi. Hän antoi teille papukaijamerkin eikä kiitosta kuulu... Tämän lauseen kirjoittaja painuu nurkkaan mököttämään... --Lemony snicket food.gif Pieni Herra Snelli Lemony snicket food.gif 2. joulukuuta 2007 kello 09.50 (UTC)

Enpäs huomannutkaan tuota merkkiä... Mutta kiitos! Ensimmäinen vittupapukaijamerkki vittuminun sivuillani :D --Pikku kakkosen purkkaa.jpg   Gigolo Piccolo 2. joulukuuta 2007 kello 10.47 (UTC) + :Enpäs huomannutkaan tuota merkkiä... Mutta kiitos! Ensimmäinen papukaijamerkki minun sivuillani :D --Pikku kakkosen purkkaa.jpg   Gigolo Piccolo 2. joulukuuta 2007 kello 10.47 (UTC)

Snellille iskee kohta tylsyyskohtaus!!!... On se hauskempaa kuin sivun omistaman homon jututMuokkaa

Snellille iskee kohta tylsyyskohtaus!!!...Muokkaa

...tai, ähh. Voitko antaa edes jonkun (vaikka sinun) artikkeleistasi aliarvioitavaksi??? --Lemony snicket food.gif Pieni Herra Snelli Lemony snicket food.gif 2. joulukuuta 2007 kello 21.46 (UTC) ...tai, ähh. Voitko antaa edes jonkun (vaikka sinun) artikkeleistasi aliarvioitavaksi??? --Lemony snicket food.gif Pieni Herra Snelli Lemony snicket food.gif 2. joulukuuta 2007 kello 21.46 (UTC) Rivi 40: Rivi 40:

---- ---- 
  

Olet paska artikkelintekijä, mene vaikka homokatsomaan arvioni, mutta muotoilua homoja kieltä ei ole tehnyt homogiggolopiccolo, vaan eräs homoapina hikipediassa... --homo40px Pieni Herra Snelli Lemony snicket food.gif 3. joulukuuta 2007 kello 19.25 (UTC) + Olet mainio artikkelintekijä, mene vaikka katsomaan arvioni, mutta muotoilua ja kieltä ei ole tehnyt giggolopiccolo, vaan eräs apina hikipediassa... --Lemony snicket food.gif Pieni Herra Snelli Lemony snicket food.gif 3. joulukuuta 2007 kello 19.25 (UTC)

Okki dokki!Muokkaa

Okki dokki!Muokkaa

Pyyntösi on vastaanotettu keskustelusivuillani, ja siirtynyt luultavasti jonnekin turhaan paikkaan koska sinä et kiinnosta ketään. tänne. No, vitsi. Tässä artikkelivaihtoehdot: + Pyyntösi on vastaanotettu keskustelusivuillani, ja siirtynyt luultavasti tänne. No, vitsi. Tässä artikkelivaihtoehdot:

 1. Hammas (itse minulla ainakin oli ihan kiva idea tähän, mutta en jaksa toteuttaa sitä... (Hammas voi koostua maidosta, raudasta tai jopa viisaudesta! Nyt myös platina -merkki on todella suosittu!)) #Hammas (itse minulla ainakin oli ihan kiva idea tähän, mutta en jaksa toteuttaa sitä... (Hammas voi koostua maidosta, raudasta tai jopa viisaudesta! Nyt myös platina -merkki on todella suosittu!))
 2. Koti (edellinen versio oli tynkäroskapaskaa, tee parempi jos huvittaa - en keksi kunnon ideaa. Ehkä kertoisit keittiöstä, olohuoneesta, suihkusta, puutarhasta, takapihasta, naapureista... Äh, toivottavasti tajusit mitä ajan takaa!) #Koti (edellinen versio oli tynkäroskapaskaa, tee parempi jos huvittaa - en keksi kunnon ideaa. Ehkä kertoisit keittiöstä, olohuoneesta, suihkusta, puutarhasta, takapihasta, naapureista... Äh, toivottavasti tajusit mitä ajan takaa!)
 3. Karva (Ei edes tarvitse neuvoa sinua, tämän sinä osaat! Ei ku pitää. Et osaa mitään) + #Karva (Ei edes tarvitse neuvoa sinua, tämän sinä osaat!)
 4. Maid saatanaMarian (Ehketvittu tiedä koko paskapeliä, mutta jos tiedät, siitä on helppo vääntää artikkeli!) + #Maid Marian(Ehket tiedä koko peliä, mutta jos tiedät, siitä on helppo vääntää artikkeli!)

homo#Artikkeli minusta!!! (Heh...) + #Artikkeli minusta!!! (Heh...)

 1. Artikkeli sinusta on täynnä paskaa. Tämä ei ole realistinen sivu!!! (Äh, riittä jo!) + #Artikkeli sinusta!!! (Äh, riittä jo!)
#Vesipuisto serena (Pilkkaat vain serenaa, se riittää... Ehkä...) #Vesipuisto serena (Pilkkaat vain serenaa, se riittää... Ehkä...) 
#Gameboy (...) #Gameboy (...) 
  

8. joulukuuta 2007 kello 08.16 (UTC)8. joulukuuta 2007 kello 08.16 (UTC)8. joulukuuta 2007 kello 08.16 (UTC)8. Vittujoulukuuta 200vittu7 kello 08.16 vittu(UTC)8. joulukuuta 2007 kello 08.16 (UTC)~~ (Aina minä liioittelen) + --8. joulukuuta 2007 kello 08.16 (UTC)8. joulukuuta 2007 kello 08.16 (UTC)8. joulukuuta 2007 kello 08.16 (UTC)8. joulukuuta 2007 kello 08.16 (UTC)8. joulukuuta 2007 kello 08.16 (UTC)~~ (Aina minä liioittelen)

SIIS TERVEISIN: --Lemony snicket food.gif Pieni Herra Snelli Lemony snicket food.gif 8. joulukuuta 2007 kello 08.17 (UTC)!!homo! + SIIS TERVEISIN: --Lemony snicket food.gif Pieni Herra Snelli Lemony snicket food.gif 8. joulukuuta 2007 kello 08.17 (UTC)!!!

Kiitosta. Pelastit päiväni... Aloitanpas tuosta 1. --Pikku kakkosen purkkaa.jpg   Gigolo Piccolo 8. joulukuuta 2007 kello 10.41 (UTC)  :Kiitosta. Pelastit päiväni... Aloitanpas tuosta 1. --Pikku kakkosen purkkaa.jpg   Gigolo Piccolo 8. joulukuuta 2007 kello 10.41 (UTC)

Rivi 63: Rivi 63:

MINKÄ VITUN TAKIA LAITOIT SUOSITELTAVAAN SIVUUN PASKA-MALLINEEN?! OPETTELISIT VÄHÄN ASIOITA KERSA ENNENKUIN ALAT ISOMMILLES! TERVEISIÄ PERSEESTÄ  ::MINKÄ VITUN TAKIA LAITOIT SUOSITELTAVAAN SIVUUN PASKA-MALLINEEN?! OPETTELISIT VÄHÄN ASIOITA KERSA ENNENKUIN ALAT ISOMMILLES! TERVEISIÄ PERSEESTÄ
Se nyt vaan on niin paska etä huhhuh... Onkos pojalta lääkitys unohtunut? --Pikku kakkosen purkkaa.jpg   Gigolo Piccoloon homo 8. joulukuuta 2007 kello 11.47 (UTC) + :::Se nyt vaan on niin paska etä huhhuh... Onkos pojalta lääkitys unohtunut? --Pikku kakkosen purkkaa.jpg   Gigolo Piccolo 8. joulukuuta 2007 kello 11.47 (UTC)

sinulta on. +

VITTU SULTA ON SE LÄÄKITYS JÄÄNY OTTAMATTA VITTU! SITÄ PAITSI SÄ OOT IHA KAKKA PÄÄ KU MOLLAAT HYVÄÄ ARTIKKELLII! HAISTA PASKA VITTU SAATANA HOMO KYRPÄ JUMALAUTAN HELVETIN VITTU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! VITTU SULTA ON SE LÄÄKITYS JÄÄNY OTTAMATTA VITTU! SITÄ PAITSI SÄ OOT IHA KAKKA PÄÄ KU MOLLAAT HYVÄÄ ARTIKKELLII! HAISTA PASKA VITTU SAATANA HOMO KYRPÄ JUMALAUTAN HELVETIN VITTU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
  

Varokaa! Corleonen ja homon sukkanuket valloittavat maapallon!!! Tappakaa homo! --Lemony snicket food.gif Pieni Herra Snelli Lemony snicket food.gif 8. joulukuuta 2007 kello 12.11 (UTC) + Varokaa! Corleonen sukkanuket valloittavat maapallon!!! --Lemony snicket food.gif Pieni Herra Snelli Lemony snicket food.gif 8. joulukuuta 2007 kello 12.11 (UTC)

Pikku kakkosen purkkaa.jpg   Gigolo Piccolo 29. syyskuuta 2009 kello 01.33 (UTC)::Ok toteutus tuossa "hampaassa". Jos annat luvan, taidan aliarvioida... =D. Hei, psst, sinä olet surkea. Jos pistäisit sen keskustelusivulle homopaskasaatanavittusinun tekemäsi version, niin se voidaan korvata vanhalla. --Lemony snicket food.gif Pieni Herra Snelli Lemony snicket food.gif 8. joulukuuta 2007 kello 12.18 (UTC) + ::Ok toteutus tuossa "hampaassa". Jos annat luvan, taidan aliarvioida... =D. Hei, psst, koti artikkeli on surkea. Jos pistäisit sen keskustelusivulle sinun tekemäsi version, niin se voidaan korvata vanhalla. --Lemony snicket food.gif Pieni Herra Snelli Lemony snicket food.gif 8. joulukuuta 2007 kello 12.18 (UTC)

Katostaan, katsotaan.... --Pikku kakkosen purkkaa.jpg   Gigolo Piccolo 8. joulukuuta 2007 kello 12.19 (UTC)  :::Katostaan, katsotaan.... --Pikku kakkosen purkkaa.jpg   Gigolo Piccolo 8. joulukuuta 2007 kello 12.19 (UTC)

Rivi 83: Rivi 83: Tule sinäkin äänestämään uusia ylläpitäjiä. --Luoma (Houreita / Halu hourailla? / hähää)...´´` lauantaina 5. tammikuuta 2008 kello 07.41 (UTC) Tule sinäkin äänestämään uusia ylläpitäjiä. --Luoma (Houreita / Halu hourailla? / hähää)...´´` lauantaina 5. tammikuuta 2008 kello 07.41 (UTC)

homoMuokkaa

Voehan himpulan vimpulaMuokkaa

Katselin käyttäjäsivuani kirijaston konehella ja huomasin siinä semmoisen onkelman, et puolet sivusta on pompannut ookeahan reunahan... Kysyisin siis mitä teedän konehenne näyttää käyttäjäsivuni kohoralla? Asia johtunee kirijaston hikisen konehen suhuresta tarakkuuresta (1280 x 1024 kuvapistettä). Katselin käyttäjäsivuani kirijaston konehella ja huomasin siinä semmoisen onkelman, et puolet sivusta on pompannut ookeahan reunahan... Kysyisin siis mitä teedän konehenne näyttää käyttäjäsivuni kohoralla? Asia johtunee kirijaston hikisen konehen suhuresta tarakkuuresta (1280 x 1024 kuvapistettä). Rivi 114: Rivi 114:

ÄRIÄRIÄRIÄRI!Muokkaa

ÄRIÄRIÄRIÄRI!Muokkaa

Miksi menit .............. merkkaamaan G- modin roskaksi ? THIS MEANS WAR! Nyt kannattaa alkaa selittelemään, muttakakkavittu saatana paskalaukauksia alkaahomo homokulumaan nyt. + Miksi menit merkkaamaan G-modin roskaksi? THIS MEANS WAR! Nyt kannattaa alkaa selittelemään, mutta laukauksia alkaa kulumaan nyt. - Homo +

homo homoÄRIÄRIÄRIÄRI!Muokkaa

homo + homo + Miksi homomenit homomerkkaamaan G-homomodin roskaksi? THIS MEANS WAR! Nyt kannattaa alkaa selittelemään, mutta laukauksia alkaa kulumaan nyt. -VeemäinenVapaaPainia 28. syyskuuta 2009 kello 14.47 (UTC) +

Pikku kakkosen purkkaa.jpg   Gigolo Piccolo 29. syyskuuta 2009 kello 01.33 (UTC)

Merkkasin sen paskaksi... --käyttäjä:Giggolopiccolo/Normi akti.gif 28. syyskuuta 2009 kello 19.16 (UTC) + == ==ÄRIÄRIÄRIÄRI! ==

hmmMuokkaa

Miksi menit merkkaamaan G-modin roskaksi? THIS MEANS WAR! Nyt kannattaa alkaa selittelemään, mutta laukauksia alkaa kulumaan nyt. -VeemäinenVapaaPainia 28. syyskuuta 2009 kello 14.47 (UTC)

miksi kuvittelen ettet taida kunnioittaa minua sammakkona tai minään muunakaan? Aika outoa. 85.76.201.64 28. syyskuuta 2009 kello 21.08 (UTC)

Valitsen vaihtoehdon numero 2. Kiitos viestistanne! Toivotan Teille hauskaa loppuvuotta!(Tama viesti on automaattinen, jos asiasi todella oli kiireinen, ota yhteytta sahkopostilla.) Pikku kakkosen purkkaa.jpg   Gigolo Piccolo28.syyskuuta 2009 kello 22.03 (UTC)

hmmMuokkaa

ei ku oikeasti. Kukaan ei halua minua tänne. Jos te ette hyväksy minua, alkaa vandalisointi. +
No ala minulle vikise. --kommentin jätti säälittävä homo 28. syyskuuta 2009 kello 22.49 (UTC)........... homohomohomohomohomohomohomohomohomohomohomohomohomo + miksi kuvittelen ettet taida kunnioittaa minua sammakkona tai minään muunakaan? Aika outoa. 85.76.201.64 28. syyskuuta 2009 kello 21.08 (UTC)

paskahomohomo homohomohomo + hintti +

ihan vinkkinä et älä sano mulle mitään ilkeääMuokkaa

+ Valitsen vaihtoehdon numero 2. Kiitos viestistanne! Toivotan Teille hauskaa loppuvuotta!(Tama viesti on automaattinen, jos asiasi todella oli kiireinen, ota yhteytta sahkopostilla.) --Pikku kakkosen purkkaa.jpg   Gigolo Piccolo 28. syyskuuta 2009 kello 22.03 (UTC) - homoh omohomohomohomoMalline:Banned vitun kyrvän imijä!homoinnoinnoimmmvittukusäootniinhomo.eiköolekinyölläkivaakutällainenodottaaaamulla? Homohomohomohomohomohomo. Mie vihaanMalline:EtusivuMalline:Etusivu Malline:Etusivu sinua. Homo! + - Lupaa ettet enään ärsytä niin tämä loppuu. Jos sie et lopeta, niin oot pulassa. Aiaiaiai... +

== homo == + :ei ku oikeasti. Kukaan ei halua minua tänne. Jos te ette hyväksy minua, alkaa vandalisointi.

Malline:Homo-sanan yliviljely Malline:Etusivu Malline:Homo-sanan yliviljely + ::No ala minulle vikise. --Pikku kakkosen purkkaa.jpg   Gigolo Piccolo 28. syyskuuta 2009 kello 22.49 (UTC)