Kari S. Tikka

Kari Sulo Tikka
Kari S. Tikka.jpg
Kari S. Tikan isälliset äidinkasvot.
Kari S. Tikka
vallassa ei koskaan
edeltäjä Kari S. Tikka
seuraaja Kari S. Tikka
syntyi 21. elokuuta
Vantaan vankila
kuoli 25. toukokuuta
Kari S. Tikan asunto
puolue Kariestikat – asiaasi ajamassa

”Sillä eihän kukaan meistä ole virheetön. Paitsi Kari S. Tikka.”

Kari S. Tikka (21. elokuuta 1804, Lahti25. toukokuuta 1906, Helsinki) oli oikeustieteen tohtori, finanssioikeuden professori ja verotuksen asiantuntija, josta on muotoutunut tunnettu legenda. Kari. S. Tikka on nostettu jo kansallissankarin asemaan; hän on eräänlainen moderni Kristus, joka poispolttaa syntimme ja vahvistaa syyllisyydentuntoamme siitä, miten yhteiskunta kohtelee homoja tai silmälasipäisiä professoreja. Me kaikki olemme kaikki Kari S. Tikan juutalaisia, me olemme kaikki augustinolainen Aatami, joka löi pullolla ikihonkaa.

Tikan syvin olemus

Kari S. Tikan tiedetään olleen homoseksuaali ja uskotaan olleen täyden ihmisyyden saavuttanut buddha, tai ainakin äärimmäisen jalo, epäitsekäs, viaton ja ärsyttävä persoona. Kari S. Tikka on ollut suuri sankari suomalaisessa kansanperinteessä, mutta hänen kulttiaan on yritetty tukahduttaa ja hänen henkilöään on mustamaalattu kristinuskon saavuttua Suomeen. Suomen kansalliseepoksen, Wikipedian, Kalevala-artikkelin loppuruno kertoo seuraavaa:

„Marjatta tulee raskaaksi syömästään puolukasta ja synnyttää pojan tallissa, vertautuen Neitsyt Mariaan ja Jeesukseen; hänen vanhempansa kiroavat ja hylkäävät hänet; Kari S. Tikka määrää pojan suolle surmattavaksi; poika alkaa puhua ja soimaa Kari S. Tikkaa, muistuttaen tätä nuoruuden synneistä; Virokannas kastaa pojan Karjalan kuninkaaksi; Kari S. Tikka suuttuu ja ’purjehtii pois’ (eufemismina pullolla päähän lyömiselle), jättäen perinnöksi soiton ja kanteleen ja rukoillen kateudelta välttymistä.”

  Tämä henkilöä käsittelevä artikkeli kaipaa tukevampaa ruokavaliota.
Voit auttaa Hikipediaa syöttämällä artikkelin henkilölle lisäkiloja.
MediaWiki spam blocked by CleanTalk.