Avaa päävalikko

Hikipedia β

Karvanopat

Tyypillinen karvanoppa-auto

Karvanopat ovat yleensä kaikkein surkeimmissa kotteroissa käytettyjä esteettisen löyhkän neutralisoijia. Kuten Wunderbaum-ilmanpuhdistinkin, ne kiinnitetään yleensä tuulilasissa olevan taustapeilin varteen. Yleisen käsityksen vastaisesti karvanopat eivät ole pelkkä koriste. Karvanopat toimivat myös kiihdytysmittarina. Niiden heilurirakenteen mahdollistama liike kertoo auton kiihtyvyyden suunnan ja harjaantuneemmalle silmälle myös kiihtyvyyden suuruuden. Jos heiluriliikettä tapahtuu, auto on todennäköisesti liian hyvä karvanopille.

Karvanoppatrendi muodostui Suomen 1990-luvun alussa läpikäymän laman myötä. Nuorten ihmisten halvaksi huviksi muodostui tuolloin istua milloin minnekin juutahtaneissa autonrotiskoissa, laittaa karvanopat paikalleen ja pyrryyttää. Niillä saatettiin myös viestittää pitkienkin matkojen päähän, esimerkiksi toisella puolella peltoa samanlaisessa ruosteläjässä istuvalle kaverille, vaihtamalla noppien paikkoja ja huitomalla vimmatusti.

Nykyään karvanoppa on ihan tosi out, vaikka sitä pidetäänkin legendaarisena eräissä piireissä. Kysyttäessä joltakulta käyttääkö hän karvanoppia niiden camp-arvon takia, vastaus on todennäköisesti kyllä, joten kannattaa jättää sana "camp" kokonaan pois, jolloin aukenee oiva mahdollisuus saada tyyppi punastumaan.

Katso myösMuokkaa

  Tämä artikkeli on kuin Napoleon eli pienikokoinen mutta älykäs ja katkera sekä
tahtoo valloittaa koko maailman, mikä näkyykin huumorin hämmästyttävässä tasossa.
Syöttämällä sivulle vitamiineja voit tehdä siitä suurvallan.