Avaa päävalikko

Hikipedia β

Keskustelu käyttäjästä:195.255.174.10

Olet sotkenut tai poistanut Hikipedian sisältöä, minkä vuoksi suvaitsen haistattaa Sinulle pitkät paskat. Toimintaasi pidetään rikollisena ilkivaltana ja täydellisenä kerettiläisyytenä. Jos jatkat epäjaloa toimintaasi, tietokoneesi voidaan räjäyttää varoituksetta rikoksentekovälineenä ja IP-osoitteesi jäljittää. Voit riehua rauhassa Hikipedian Hiekkalaatikolla tai Wikipediassa. Kiitos niin vitusti, terveisin --Peelo 05:53, 30 lokakuu 2006 (EST)

Aah!Muokkaa

Olet osoittautunut vandaaliksi, ja KRP on nyt jäljittänyt IP-osoitteesi. Tietokoneesi poistetaan ja sinut tuomitaan erinäisistä peeloiluistasi vankeuteen. Ennen kuin ryhdyt tiilenpäitä lukemaan, voit harjoittaa vandalismia rauhassa Hikipedian hiekkalaatikolla. Tuomiostasi kerrotaan huomenna myös Ilta-Sanomien etusivulla.

Hikipedian vandalisointi on äärimmäisen vakava asia ja saattaa johtaa pitkiinkin vankeusrangaistuksiin. Tuomio saattaa tulla esimerkiksi tietoliikenteen häirinnästä, kunnianloukkauksesta, laittomasta uhkauksesta tai yksityiselämää loukkaavan tiedon levittämisestä. Yksikään mainituista ei vanhene koskaan, ja rikosrekisteriisi jää merkintä ikiajoiksi. Maineesi on mennyttä. Kaiken kaikkiaan tämä lienee poliisitutkinnan paikka.

Hikipedia toivottaa sinulle hyviä linnavuosia. Jos et lopeta vandalisointia tämänkään jälkeen, perääsi lähetetään palkkamurhaaja.

--πLUOMA | etusivu / bio / tuotanto / kysyπ torstai 27. maaliskuuta 2008 12.44

ASdf!Muokkaa

 

Olet kirjoittanut artikkeleihin asiattomuuksia,
OLE HYVÄ JA LOPETA SE! Sitä pidetään
vandalismina! (Hikipedian vandaalien IP-osoitteet selvitetään tunteettomasti,
jonka jälkeen heidän kotiovensa sijainti selvitettään ja sinne lähetetään muutama Helvetin Enkeli
ja parisen metriä rautakettinkiä sopivina pätkinä. Oman terveytesi vuoksi toivomme, että otit vinkistä vaarin...)

 --πLUOMA | etusivu / bio / tuotanto / kysyπ perjantai 3. lokakuuta 2008 07.07

Haa-HAA!Muokkaa

Tapoin eikun siis estin sut. Siitäs sait.

 --πLUOMA | etusivu / bio / tuotanto / kysyπ tiistai 21. lokakuuta 2008 11.41


Loppu se tyhmäily. --Dudaa 3. marraskuuta 2008 kello 13.15 (UTC)

Hei nyt!Muokkaa

Jone Nikula on toki helvetin tyhmä pelle populisoidussa hevimetaläijäily-asenteessaan, mutta ei sitä tarvitse Hikipediaa sotkemalla julistaa. Lopeta.

 --πLUOMA | etusivu / bio / tuotanto / kysyπ tiistai 2. joulukuuta 2008 07.24

Sinä tunteeton, vähäjärkinen muhametti! Mädätköön eloton persauksesi jääkaapin vihanneslaatikossa pääsiäiseen asti. Piesköön örkit ja hiidet ylipainoista koiraasi 2-tahtisella moottorisahalla kunnes ulvot tuskasta. Tallatkoon tornado desing-sohvasi sikojen rehuksi. Haiskoon kainalosi ylivuotiselle sellutehtaalle! Pilatkoon Finnair ankean ravintolailtasi! Osukoon rikinkatkuiset meteoriitit ylivelkaiseen autoosi! Pullistukoon emolevysi kondensaattorit ja kadotkoon kännykkäsi! Ole kirottu! Tämän kirouksen sinulle tarjosi Kirousgeneraattori. Hyvää päivän jatkoa.

--Napoleon 6. helmikuuta 2009 kello 09.59 (UTC)


Palaa käyttäjän ”195.255.174.10” käyttäjäsivulle.