Vanhojen löpinöiden hakemisto


Taas on juhlain aika.

iltaaMuokkaa

Ylihuomenna saa aukaista ekan luukun joulukalenterista. Eikö olekin kivaa?! Olin muuten EKA!--Meteori 29. marraskuuta 2008 kello 15.08 (UTC)

Ihan jännää varmastikin että tuota. Onneksi olkoon. Tuohon tuommoinen kuva saavutuksesi kunniaksi ^^ --Dudaa 29. marraskuuta 2008 kello 16.11 (UTC)
JOULU ON TAAS JOULU ON TAAS. Perkele, mun pitää olla joulu Kanarialla.

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ lauantai 29. marraskuuta 2008 18.58

Miksi Luomaa viedään jouluksi Kanarialle? Törkeää touhua.--Meteori 29. marraskuuta 2008 kello 19.00 (UTC)
Joku fkng matka maksettu on jo minulle perheineni. Pitääkin sitten varautua siihen, että ei saa laulella Gloo, o-o-o-o-oo, o-o-o-o-oo, o-o-o-o-ooria in excelsis Peelo! mökillä pimeässä rauhallisessa jouluhiljaisuudessa, tosin ei sekään olisi niin kuin pienenä, sillä nykyään äiti on sellainen ihme mielivaltainen raivohullu stressaantunut ihminen. Pitää siis lähteä sinne uimaan, ostaa uimashortsit ja leikkuuttaa hiukset, etteivät espanjaa puhuvat tarjoilijat tytöksi luule. Nih.

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ tiistai 2. joulukuuta 2008 10.17

Varoitus.Muokkaa

 

Hän tulee uniisi jos et lopeta tuota Salkkareiden passiivista tukemista. Tämä on tiedotus. Hyvää päivänjatkoa.

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ tiistai 2. joulukuuta 2008 08.57

Älä tuo häntä takaisin uniini! Mitään en ole tukenut. --Dudaa 2. joulukuuta 2008 kello 10.05 (UTC)
Itse asiassa syytös Salkkareiden tukemisesta olikin vain teko- ja sekosyy saada hänet jollekin nähtäväksi. Tosin hän esiintyy myös tässä videossa.

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ tiistai 2. joulukuuta 2008 10.13

Ken hän on? Tuleeko hän minunkin uniini vaiko ihan todellisuuteen kun tuen Salkkareita jopa akti ivisesti? Ikkan 2. joulukuuta 2008 kello 10.15 (UTC)
Eiköhän hän ole aina paikalla unissasi, kun tarkasti katsot. Jostain ikkunanraosta kurkistaa hän. Sukulainen on tälle tyypille (kattokaa noi, ne on spookejä!), mutta kuitenkin eri henkilöitymä ja eri olento. Yön olento on, vaan ei sellainen vuoriolento kuin Don Juan sanoo meille. Ei. Ja lopeta Salkkareitten tukeminen, huono sarja se on.

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ tiistai 2. joulukuuta 2008 10.20

Salkkareita itsessään tue en, vain youtube remixejä katselen. Ikkan 2. joulukuuta 2008 kello 10.32 (UTC)

FinglishMuokkaa

Helou, kysyit minulta (Humppakuutiolta), josko hanskaan finglishiä.

Jees vain, kyllä - mutta vanttaatko sitä orikinaalia Old Finglishiä (jota gräni ja grämps puhui kun olin peipi) vai tätä modernia New Finglishiä - ju nou, technospiikkiä? Kommentin jätti Humppakuutio (keskustelu – muokkaukset).

Kas vain =D Olen meedio. Mutta miksi osaat? --Dudaa 3. joulukuuta 2008 kello 14.40 (UTC)
We are living in the hyvinvointiyhteiskunta. Siellä everybody on meedio. Siihen minulla on nothing sanottavaa, miksi Humppakuutio händls Finglish, nor do I have any sanottava to the kysymykseen, puhuuko Dudaa Vanhaa or New Finglishiä.

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ keskiviikko 3. joulukuuta 2008 16.39

VATTU!!!!Muokkaa

JENNI ON VAPAA!!! MÄ OON LIEKEISSÄ!! HUOMENNA POKAAN SEN SAATANA TAI DOKAAN ITTENI SAMMUKSIIN --Cossie 4. joulukuuta 2008 kello 21.23 (UTC)

Joko Minna unohtui? --Dudaa 4. joulukuuta 2008 kello 21.27 (UTC)
Ei sillä niin väliä, mitä nimeä se reikä kantaa. --62.142.199.67 5. joulukuuta 2008 kello 09.44 (UTC)

hyi saatanaMuokkaa

jos vieela palaat hikipediaan, ota oppia kyrillisesta pellesta, mummoni sai sydarin nahdessaan nuo kamalat jaljittelytunnuksesi! Sinä onneton, vähäjärkinen muhametti! Virukoon eloton sielusi jääkaapin vihanneslaatikossa hamaaseen kuolemaasi saakka. Jäytäköön termiitit ylipainoista sukuasi sukkapuikoilla aamunkoittoon. Tuhotkoon tuhatpäinen pässilauma hautapaikkasi sikojen rehuksi. Lemutkoon varpaasi ylivuotiselle sian virtsalle! Pilatkoon ilmastonmuutos ankean ravintolailtasi! Tunkeutukoon rikinkatkuiset meteoriitit ahtaaseen kotiisi! Hajotkoon emolevysi kondensaattorit ja hävitköön mp3-kokoelmasi! Ole kirottu! Tämän kirouksen sinulle tarjosi Kirousgeneraattori. Hyvää päivän jatkoa.

Kommentin jätti Sаnkaritar (keskustelu – muokkaukset).