Avaa päävalikko

Hikipedia β

Keskustelu käyttäjästä:87.95.52.65

Lopetahan se ristiretkesi hyvän sään aikana. Eikö yhtään edes pelota, että joku wikikavereistasi huomaa sinun omistavan kummankin näistä kaikkein mystisimmistä vandaali-IP:eistä? --Pullamössö 26. kesäkuuta 2009 kello 15.34 (UTC)

Estetty kunnes rauhoittuu. --Pullamössö 26. kesäkuuta 2009 kello 16.18 (UTC)

Rauhoitun vasta sitten, kun kuva on poistettu. Joko poliisin kanssa tai ilman. Crimson CherryBlossom™ --87.95.58.244 26. kesäkuuta 2009 kello 16.23 (UTC)

Nyt neuvotellaan, CCB perkeleMuokkaa

Joitakin kysymyksiä:

  1. Miksi valehtelit, että tunnus Helovirta olisi äitisi miehen, kun se näköjään onkin sinun? Tai ainakin yhdessä olette typerällä ristiretkellänne?
  2. Tiesitkö, että Wikipediassa sukkanukkeilu on kiellettyä? Helovirta-CCB-mitäs muita tunnuksia sulla vielä onkaan?
  3. Uncyclopedian ylläpitäjätohelot menivät näköjään halpaan, mutta sanopa: miten se, että Roquai palautti kuvan väliaikaisesti Wikipediaan, todisti muka yhtään mitään? Olisihan se Uncyclopedian CCB voinut olla vain matkija, joka olisi kaapannut Helovirran nimen itselleen ja sitten vaatisi kuvan poistoa kun väittäisi olevansa Helovirta. Sinun olisi pitänyt lisäksi todistaa, että Uncyclopedian Helovirta on myös Wikipedian Helovirta. Ja jos olisitkin todistanut, olisiko kuvan löytyminen Wikipediasta vieläkään ollut yhtään mikään todiste siitä, että se on naapurisi koira eikä naapurisi tahdo sitä mistään hinnasta nettiin? HÄ?
  4. Mitä helvetin pelleilyä koko touhu on? Miksei naapurisi ole itse tullut nettiin valittamaan, jos hänelle kuvan katoaminen netistä kerran on niin tärkeää? Olet vetämässä mukaan poliiseja yms., miksi asia liikuttaa sinua (ja isäpuoltasi, joka varmaan on vain oma toinen tunnuksesi) niin kovasti, jos kyse on naapurisi koirasta, eikä sinun?

 --πLUOMA | etusivu / bio / tuotanto / kysyπ perjantai 26. kesäkuuta 2009 17.09

P. S. kuulostat vähän siltä yhen kääpiöallergikkotuttuni IRC-ystäväpiirin jäseneltä, ”Duokilta”, joka oli ottanut poliisiin yhteyttä kun RuneScape-ukkonsa oli pöllitty. POLIISIASIA! XDDDDD

Tässä nyt periaatteessa kaivataan sitä kolmasta IP-osoitetta, joksi ei kuitenkaan kelpaa CCB:tä lähinnä olevan kirjaston IP ja joka sitten ilmoittaa haluavansa kuvan pois. Mutta tosiaan, miksi "Helovirran" IP allekirjoittaa CCB:nä? --Pullamössö 26. kesäkuuta 2009 kello 17.14 (UTC)

Te teette tästä niin vaikeaa itsellenne. Hyvä on, yritän vastata.
  1. En valehdellut. Pullamössö oli itse estänyt CCB-tunnuksen vuodeksi ja kun Helovirta-tunnuksella yritettiin rekisteröityä, niin sekin estettiin "sopimattomana". Kirjoittelen nyt sitten IP:n takaa ja sillä, onko CCB, Helovirta vai molemmat koneen ääressä, ei ole tässä tapauksessa mitään väliä mutta voin kai nyt sitten paljastaa, että molemmat ovat.
  2. Meillä on Wikipedian ylläpitäjältä lupa muokkailla samalta koneelta, koska olemme samasta perheestä ja kotona on vain yksi kone.
  3. Sillä ei taida olla mitään väliä, pääasia, että se poistettiin sieltä muitta mutkitta (toisin kuin täällä). Kuvassa näkyvät kameratiedot ja ennenkaikkea käyttäjän, eli lataajan, nimi.
  4. Naapurimme on jo sen ikäinen, ettei edes osaa käyttää internettiä mutta tietää kyllä tarpeeksi hyvin, mikä se on. Hän on meidän koko perheellemme hyvin tärkeä ihminen ja jos hän haluaa, että hänen oman hauvansa kuva poistetaan internetistä vaikka siihen tarvittaisiin poliisia, niin mehän autamme ja pidämme huolen siitä, että kuva myöskin poistuu.

PS: noista ip:eistä ei kumpikaan meistä ymmärrä mitään, se vain vaihtuu, kun selainkin vaihtuu. Allekirjoitetaan nyt sitten kumpikin: CCB ja Helovirta --87.95.4.234 26. kesäkuuta 2009 kello 17.40 (UTC)

Te taidatte tosiaan olla vähän yksi ja sama henkilö koko konkkaronkka? Sinulla ei ole oikein mitään perustetta vaatia sitä kuvaa pois. Naapuria itseään ei näy eikä kuulu vieläkään, eikä mitään oikeuttasi vandalisoida anonyymisti Wikipediaakaan ole loukattu (nk. yksityisyydensuoja), koska on olemassa toinen kuva koirasta, joka on teidän omanne, eikä sitä ole poistettu millään vastaavalla perusteella. Kuvan lupaan ainakin minä poistaa välittömästi naapurinne otettua yhteyttä ja ilmoitettua sen olemassaolon häiritsevän hänen omaansa. --Pullamössö 26. kesäkuuta 2009 kello 17.47 (UTC)
Lupauksiasi en enää usko; ensin lupasit merkata kuvan roskaksi UnCommonsissa. Sitten täällä lupasit vaihdattaa sen toiseen kuvaan; Luoma käy palauttamassa ja sinä et tee mitään. Tuosta tanskandoggi-kuvasta muuten sen verran, että ei se ole edes kenenkään suomalaisen ottama; se on Helovirran käyttäjäsivulla vain, koska se näyttää ihan meidän koiralta Mirkulta. Näinollen et onnistunut tämän kuvan kanssa kiusaamaan. Ja kyllä; naapurimme ottaa varmasti yhteyttä, ja ainakin Mauri kanssa, kunhan ollaan käyty Tampereen poliisilaitoksella vähän selvittelemässä. CCB ja Helovirta. --87.95.4.234 26. kesäkuuta 2009 kello 18.10 (UTC)
Asia siis tältä osin selvä. --Pullamössö 26. kesäkuuta 2009 kello 18.15 (UTC)
Todellakin, senkin paska. --87.95.4.234 26. kesäkuuta 2009 kello 18.28 (UTC)
Sivistynyttä kielenkäyttöä "51-vuotiaalta" henkilöltä. --Pullamössö 26. kesäkuuta 2009 kello 18.41 (UTC)
Oletko ihan vitun tyhmä?!! Helovirta täyttää syksyllä 57! Eikö ylläpitäjä osaa edes laskea?!! XD Sitäpaitsi se olin minä, CCB, joka kutsui sinua oikealla nimelläsi. Helovirralla ei ole pokkaa käyttää voimasanoja kehenkään ihmiseen, ei edes tuollaisiin kusipäihin. BTW, lähdemme poliisilaitokselle viimeistään ensi keskiviikkona selvittelemään tätä tekijänoikeusrikkomustanne. Joko alkaa pulssi nousta? Hiki valua? Polvet tutista? Ääni sönköttää? Saat vielä nähdä, että oikeus voittaa, odotahan vain.. --87.95.13.86 27. kesäkuuta 2009 kello 07.55 (UTC)
Muistakaahan korostaa asiallista lähestymistapaanne. Helovirta saa olla minun puolestani vaikka 107-vuotias. Sitä paitsi ykkönen ja seiska on aika lähellä toisiaan, näppäimistössä toisiaan, että tuota ;) --Pullamössö 27. kesäkuuta 2009 kello 08.05 (UTC)
Mistähän helvetistä tässä oikein oli kyse? Ikkan 27. kesäkuuta 2009 kello 08.16 (UTC)
Lähinnä siitä, että CCB alkoi riehua täälläkin. --Pullamössö 27. kesäkuuta 2009 kello 08.18 (UTC)
Ikibänniä jokaiselle joka uhkailee polizailla. Sitte uhkailija huomaa että poliisi ei tehoa niin se vaihtuu moottoripyöräjengiin. bänniäää --Idanvandaali 27. kesäkuuta 2009 kello 09.48 (UTC)
Ei ole mikään uhkaus, vaan toteamus, että näin tapahtuu. Kuva tullaan poistamaan, uskokaa pois. --87.95.60.92 27. kesäkuuta 2009 kello 10.19 (UTC)
Miksi esitit anonyymia peeloa äsken Wikipedian Neuvonnassa? --Pullamössö 27. kesäkuuta 2009 kello 10.20 (UTC)

Palaa käyttäjän ”87.95.52.65” käyttäjäsivulle.