Avaa päävalikko

Hikipedia β

Keskustelu käyttäjästä:Ege

Finland coa.png Tervetuloa Hikipediaan*

Heipä hei, Ege, ja tervetuloa Hikipediaan*! Kiitoksia kirjautumisesta ja muutamista muokkauksista. Toivon, että viihdyt ja olet ihmisiksi. Alla on muutamia ohjeita, joista joillekin on kuulemma hyötyä:

Mikäli ylipäätään luet joskus ohjesivuja, toivottavasti vilkaiset edes noita kahta. Jos haluat saada lisätietoja tai tarvitset apua, kannattaa katsoa myös nämä:

Muokkaminen on mukavaa, ja toivottavasti näet (vastaisuudessakin) vaivaa sen eteen. Voit harjoitella muokkaamista täysin vapaasti hiekkalaatikolla. Jos kirjoittelet keskustelusivuille, olisi kiva, jos allekirjoittaisit viestisi käyttämällä neljää tildeä (~~~~) tai käyttämällä muokkausikkunan allekirjoitusnappulaa (
Button sig.png
      ). Näin käyttäjänimi ja muokkauspäivä tulevat kaikkien näkyville.

Jos tarvitset apua, kysy keskustelusivullani tai Kasvihuoneessa tai ylläpitäjältä. Voit pyytää apua myös keskustelusivullasi: kirjoita {{apua}} tälle sivulle ja sen perään huolesi tai kysymyksesi.

Toivomme sinun myös muistavan suomen kielen kieliopin. Siksi suosittelemmekin tutustumaan siihen. Hoonoo soomi on epäkivaa luettavaa.

Sinut toivotti tervetulleeksi

--Wooohooo

*Hikipedia EI ole intoisänmaallinen verkkojulkaisu, mutta käyttäjä, joka toivotti sinut tervetulleeksi kannattaa Suur-Suomea.


Miksi et muuten kerro meille Wikipedian tunnustasi?--

Wooohooo!
KeskusteluCrazy smiley.jpg

30. syyskuuta 2007 kello 12.52 (UTC)

No siks vaan. --Ihalaee 30. syyskuuta 2007 kello 15.16 (UTC)
Älä nyt. Kyllähän me jonkinlaisen "Tämä Wikipedian käyttäjä muokkaa myös Hikipediassa"-mallineen voisimme tehdä Wikipediaan. --Liity minuun tai kuole --Hjassan 30. syyskuuta 2007 kello 15.18 (UTC)
Olkoon sitten. Se näkyy käyttäjäsivullani. --Ihalaee 30. syyskuuta 2007 kello 15.24 (UTC)
Muuten Hjassan, Wikipediassa on nyt malline {{Malline:Käyttäjä Hikipedia}}. Pyysin sellaisen luomista ja semmonen tehtiinkin. Merkkasin sen käyttäjäsivulleni sinne... --Ege 2. lokakuuta 2007 kello 17.42 (UTC)

KäyttäjätunnusMuokkaa

Haluaisin muuttaa tunnukseni nimelle Ege. Onnistuisiko tämmönen suuri asia? --Ihalaee 1. lokakuuta 2007 kello 15.39 (UTC)

Onnistuu. Olette nyt virallisesti Ege. -- JATkeskustelu 1. lokakuuta 2007 kello 17.50 (UTC)
Uuujee. --Ege 1. lokakuuta 2007 kello 17.53 (UTC)
Palaa käyttäjän ”Ege” käyttäjäsivulle.