Avaa päävalikko

Hikipedia β

Keskustelu käyttäjästä:Erkki-Pekka

TervetuliaisetMuokkaa

  Tervetuloa Hikipediaan*

Heipä hei, Erkki-Pekka, ja tervetuloa Hikipediaan*! Kiitoksia kirjautumisesta ja muutamista muokkauksista. Toivon, että viihdyt ja olet ihmisiksi. Alla on muutamia ohjeita, joista joillekin on kuulemma hyötyä:

Mikäli ylipäätään luet joskus ohjesivuja, toivottavasti vilkaiset edes noita kahta. Jos haluat saada lisätietoja tai tarvitset apua, kannattaa katsoa myös nämä:

Muokkaminen on mukavaa, ja toivottavasti näet (vastaisuudessakin) vaivaa sen eteen. Voit harjoitella muokkaamista täysin vapaasti hiekkalaatikolla. Jos kirjoittelet keskustelusivuille, olisi kiva, jos allekirjoittaisit viestisi käyttämällä neljää tildeä (~~~~) tai käyttämällä muokkausikkunan allekirjoitusnappulaa (      ). Näin käyttäjänimi ja muokkauspäivä tulevat kaikkien näkyville.

Jos tarvitset apua, kysy keskustelusivullani tai Kasvihuoneessa tai ylläpitäjältä. Voit pyytää apua myös keskustelusivullasi: kirjoita {{apua}} tälle sivulle ja sen perään huolesi tai kysymyksesi.

Toivomme sinun myös muistavan suomen kielen kieliopin. Siksi suosittelemmekin tutustumaan siihen. Hoonoo soomi on epäkivaa luettavaa.

Sinut toivotti tervetulleeksi

--B14

*Hikipedia EI ole kaikkinäkevä ja kaikkitietävä verkkojulkaisu, mutta käyttäjä, joka sinut toivotti tervetulleeksi, on.

Hikinews: Ruotsalainen bioterrorismin kohteeksiMuokkaa

Hikinews:Ruotsalainen bioterrorismin kohteeksi

Anteeksi vain, mutta hyvien artikkelejen kirjoittamisessa menee aikaa. En oikein pitänyt hikinewseistäsi, ehkä poistan? Voin auttaa, mutten tänään, ja muuten: Hyvien artikkeleiden kirjoittamisessa menee aikaa. --Duki 9. helmikuuta 2008 kello 21.33 (UTC)

Äläs Snell käytä tuota minämuotoa poiston suhteen... Se on vasta edessä, nimittäin ylläpitäjyytesi. Minusta tuo toinen uutinen oli aika perushyvä, mutta silakkastoorista en pitänyt. Että sillee... -- Traani  10. helmikuuta 2008 kello 12.08 (UTC)

---

Miten niin "menee aikaa"? En minä sitä minuutissa huitaissut, en viidessäkään, meni ehkä 15 minuuttia. Jos se ei miellytä, niin voihan sitä muokata paremmaksi - voihan se olla aika kehittelemätön juttu. Kuitenkin, minusta se oli oikein hauska juttu... Voitko kertoa vähän tarkemmin, mikä siinä mättää, niin voisi korjata? --Käyttäjä:Erkki-Pekka 9. helmikuuta kello 23.41

Tai anteeksi, en poista (muoto olisi "poistatan"), mutta minulla meni kuukausi, että sain aikaan "hyvä" -artikkelin. --Duki 10. helmikuuta 2008 kello 15.45 (UTC)

Hikikirjasto:Muumin anatomia ja käyttäytyminenMuokkaa

Jos et ole vielä huomannut: Hikikirjasto:Muumin anatomia ja käyttäytyminen

Nyt olis kuulkaa kiva saada tuosta Hikikirjasta kommentteja. Kukaan ei ole muokannut eikä juttuun ole syntynyt keskustelua, mutta katsottu sitä jotenkuten on. Elikkä sanokaa sanottavanne, haukkukaa, kehukaa, ehdottakaa... tuskin on täydellinen?... --Erkki-Pekka 21. helmikuuta 20.17 (UTC)

Hm... Paljon parempi kuin se - anteeksi - surkea hikiuutisesi. Voin koittaa auttaa parantelussa, jos haluat. Aika luovaa tekstiä. Hauskaa - en nauranut ääneen - mutta hauskaa. Tuosta voisi saada vielä vaikka kuinka hyvän. Voin sanoa, että hauska muotoilu on tuskan takana. Minulla on siitä kokemusta... Siis... Artikkeli ei ole "paskaa", artikkeli ei ole "ei-loistava", muttei artikkeli ole "hyvä" tai ainakaan "suositeltu", vaan siitä väliltä. Vähän kehittelemätön juttu, voi vielä siis parantaa. Autan, jos vain suvaitset. --Duki 21. helmikuuta 2008 kello 21.06 (UTC)

Siitä vaan... Erkki-Pekka 22. helmikuuta -08, 12.35 (UTC)

Hei Erkki-PekkaMuokkaa

Arvaanko väärin, jos sanon, että olet jostain Kuopiosta päin? (Saatan arvatakin...)

 --πLUOMA | etusivu / bio / tuotanto / kysyπ torstai 2. lokakuuta 2008 16.08

..saattaa olla ettet ihan väärässäkään ole... :D Tunnenko sinut vai tunnetko minut? ~Erkki-Pekka launtaina 4. lokakuuta 16.09 (UTC)

Emme varmaankaan tunne toisiamme. Kaivoin tiedon kuopiolaisuudestasi osoitepaljastajallani esiin, syynä se, että halusin katsoa, onko sinulla sukkanukkeja. Ei mitään henkilökohtaista, mutta epäilin sinun liittyvän jotenkin esimerkiksi J0NESiin, Jokerifaniin, Armas Aallontiehen tai muuhun hemmoon :D Ei löytynyt yhteyksiä sinun ja muitten välillä.

 --πLUOMA | etusivu / bio / tuotanto / kysyπ lauantai 4. lokakuuta 2008 16.20

Hah, haista paska... :D Ei minulla mitään muita täällä ole, muutenkin tullut vähemmän kirjoiteltua viime aikoina. ...Mutta siis millä ihmeen perusteella yhdistit minut niihin ja miksi ihmeessä?... ~Erkki-Pekka lauantaina 4. lokakuuta 16.30 (UTC)
Ei mitään kummempia epäilyksiä, yleensäkin olin tylsää ja testailin kaltaistesi perushyvien käyttäjien luotettavuutta... Sori =)

 --πLUOMA | etusivu / bio / tuotanto / kysyπ sunnuntai 5. lokakuuta 2008 08.54

Hienoa työtäMuokkaa

Olet tehnyt ihan asiallisia muokkauksia. En ole noteerannut sinua käyttäjänä ennen, mutta voin sanoa, että hyvää vauhtia etenee urasi täällä. Ei pidä välittää noista Snellmannen tai muun kaltaisista arvostelijoista. Täällä jokainen on olevinaan toista parempi. Jatka samaan malliin (Ei tässä muuta, minusta on vain mukava jakaa kannustusta)!--Tunnettu selkäänpuukottaja 21. maaliskuuta 2009 kello 13.11 (UTC)

Jep, mutta ylläpitoon ei ole mahkuja ennen kuin pärstäkerroin on tarpeksi korkea ;) Ikkan 21. maaliskuuta 2009 kello 14.02 (UTC)
Niinpä. Taidankin tästä lähteä etsimään peiliä ruokkiakseni egostani pursuavaa narsismia.--Tunnettu selkäänpuukottaja 21. maaliskuuta 2009 kello 14.06 (UTC)
Nooh, olen kyllä ollut käyttäjänä aika laiskanpuoleinen ja vain silloin tällöin juttua tykittänyt inpspiraation yhteydessä. Suuremmat kiitokset ansaitsee kyllä tuosta Lady GaGasta Pullamössö, joka lisäsi siihen kuvia ja muokkasi hieman tekstiä. ~Erkki-Pekka 21. maaliskuuta 20.53 (UTC)
Noh, täytyy kaikkia käyttäjiä aina välillä kehua. Varsinkin niitä, jotka eivät ole aktiivisimpia mahdollisia, jos vaikka aktivoituisivat! Ja kiitokset tietenkin Pullamössölle. En jaksa niitä hänen keskustelusivulleen laittaa.--Tunnettu selkäänpuukottaja 22. maaliskuuta 2009 kello 17.37 (UTC)

Lady GagaMuokkaa

Syytä artikkelin huonoista osuuksista Latvian kommunistista puoluetta.--  Bassman (Agitaatiot - Tuotokset - Outoa ryönää) 22. maaliskuuta 2011 kello 19.16 (UTC)

Palaa käyttäjän ”Erkki-Pekka” käyttäjäsivulle.