Avaa päävalikko

Hikipedia β

Keskustelu käyttäjästä:Käyttäjän tekemät muokkaukset kumottiin

Surkein näytös tähän mennessä. Sanoisinpa, että 1,2:n arvoinen. --Pullamössö 17. heinäkuuta 2009 kello 15.11 (UTC)

Pellehyppykilpailut jatkuvat, kunhan seuraava osanottaja vaivautuu paikalle. Tuomarit voivat painua vaikka baariin siksi aikaa. --Meteori 17. heinäkuuta 2009 kello 15.15 (UTC)

LUULETTEKO VITUN HUORAT ETTÄ MULTA LOPPUU IP:T????!!!! KUN BANNAATTE MUT, VAIHDAN VAAN IP:N JA JATKAN TUNTIKAUSIA!!!! EI AUTA EDES MIKKÄÄN SAATANAN AVARUUSESTOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kommentin jätti Crimson CherryBlossom (keskustelu – muokkaukset).

Tää on Blossom. Voisi tosiaankin tehdä sen avaruuseston. --Pullamössö 17. heinäkuuta 2009 kello 15.31 (UTC)
Tämä oli jo melko säälittävä. Kiroilikin, ja uhkaili tuomareita. 0,5 pistettä. --Meteori 17. heinäkuuta 2009 kello 15.32 (UTC)

"TÄÄ ON BLOSSOM!" VITTU ET VOI TODISTAA, KUKA MÄ OLEN, VAIKKA MUN KONE OLIS PRESIDENTIN! ON TOSIN KUNNIA, ETTÄ YHDISTÄTTE MUT SIIHEN, KIITOS VAAN KEHUISTA!!!! HAHHAHHAHHAHHAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!! ÄITINNE JA ISINNE JA KOKO SAATANAN SUKUNNE ON PELKKÄÄ KÄRPÄSENPASKAA!!!! MENKÄÄ NY JO ÄKKII SEKSTAILEEN NIITTEN KANSSA!!!!!! MISTÄ SIANVITUNLIIPASIMESTA OOTTE KEKSINY NOI PASKAT KÄYTTÄJÄNIMET??!!! PULLAMÖSSÖ????!! METEORI?????!!! ALOTTAKAA ALUSTA JA MuUTTAKAA TUNNUKSET VAIKKA KARVAHOMOKS JA KYRVÄNIMIJÄKS!!!!!!! Kommentin jätti Crimson CherryBlossom (keskustelu – muokkaukset).

AIJAIJAI!!! WIKIPEDIASSA EI EES OO KETÄÄ CRIMSON CHERRYBLOSSOMIA VAAN CRIMSON CHERRY BLOSSOM!!!! ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!!!!!!! VITTU OOTTE MAAILMAN ISOIMPIA TAUKKEJA!!!!!! SILLEI EES OO TUNNUSTA TÄÄLLÄ JA VAIKKA OISKIN, NIIN VARMAANSE KOSKAAN KÄY TÄÄLÄ VILKASKAA MUOKKAUSHISTORIAA!!!! SATUTTEKSTE HUORAT TIETÄÄN, ETTEI KETÄÄN KIINNOSTA LUKEE TÄTÄ KUSISAITTIA??!!!! HÄH??!!! HÄH??!!! HÄH???!!!!!!! TEITÄ EI USKO KUKAAN, KANTSISKO TEHÄ JOTAIN MUUTA PERJANTAI-ILTANA KU RUNKKIA KONEEN EESSÄ???!! ETTE SAA PIMPPAA ETTEKÄ MULKKUA!!!!! TEIST TULEE KOULUSURMAAJIA, ELLETTE JO OO!!!!!!!!!!! ME KUNDIEN KANSSA ALETAAN VALDALISOIDA USEILLA KONEILLA ETTE MAHA MITÄÄ!!!!!! PS: VERSTAAN SUURMESTARI JA HJASSAN JA AURU ARO RULETTAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KyrillinenNro.92 Kommentin jätti Crimson CherryBlossom (keskustelu – muokkaukset).

2,5. --Meteori 18. heinäkuuta 2009 kello 05.41 (UTC)

Uskaltaa edes jossain olla aidosti ja peittelemättä oman luonteensa mukainen. --Napoleon 17. heinäkuuta 2009 kello 21.29 (UTC)

CCB, painu vittuun. Raiskaat vain proxyt --Idanvandaali 18. heinäkuuta 2009 kello 04.38 (UTC)

Se ei käytä proxyja. Tää käyttää jotain 3G-pelleilyjä niin kuin kunnon amatööri. IP vaihtuu automaattisesti, joten homma on vaivatonta ja huvitonta – ja CCB:n tuntien ennen kaikkea mielikuvituksetonta. --Pullamössö 18. heinäkuuta 2009 kello 10.02 (UTC)

Plossom lähtee päivän wikilomalle kun silmät oli taas kaputt ja tämä ilmestyy silloin. Sattumaa? EN USKO! --Xaxxox 18. heinäkuuta 2009 kello 20.01 (UTC)

MJÖTÄÄÄÄÄÄH?!?!!!?!?!?!?????+1Muokkaa

 
Hahaa! Hahaa!

MENIKÖ PELLE HILJASEKS?????????! --Pullamössö 18. heinäkuuta 2009 kello 18.47 (UTC)

TANSSITAAN SEN HAUDALLA!!!!!!? --Pullamössö 18. heinäkuuta 2009 kello 18.49 (UTC)

JUU JA LAULETAAN JÄÄHYVÄISLAULU!!!! "SUN TÄYTYY LÄHTEE, HEI KÄYTÄ JÄRKEE, EN SUSTA KIINNOSTUNUT OO-O-OOOOOOO" Ikkan 18. heinäkuuta 2009 kello 18.56 (UTC)
NYT SE ON KORISTELTUKIN!! TOIVOTTAVASTI SE TYKKÄÄ!!!!!! --Pullamössö 18. heinäkuuta 2009 kello 19.13 (UTC)
Palaa käyttäjän ”Käyttäjän tekemät muokkaukset kumottiin” käyttäjäsivulle.