Avaa päävalikko

Hikipedia β

Keskustelu käyttäjästä:Kukkahattu-Täti

Heart cluster jon philli 01.svg Tervetuloa Hikipediaan*

Heipä hei, Kukkahattu-Täti, ja tervetuloa Hikipediaan*! Kiitoksia kirjautumisesta ja muutamista muokkauksista. Toivon, että viihdyt ja olet ihmisiksi. Alla on muutamia ohjeita, joista joillekin on kuulemma hyötyä:

Mikäli ylipäätään luet joskus ohjesivuja, toivottavasti vilkaiset edes noita kahta. Jos haluat saada lisätietoja tai tarvitset apua, kannattaa katsoa myös nämä:

Muokkaminen on mukavaa, ja toivottavasti näet (vastaisuudessakin) vaivaa sen eteen. Voit harjoitella muokkaamista täysin vapaasti hiekkalaatikolla. Jos kirjoittelet keskustelusivuille, olisi kiva, jos allekirjoittaisit viestisi käyttämällä neljää tildeä (~~~~) tai käyttämällä muokkausikkunan allekirjoitusnappulaa (
Button sig.png
      ). Näin käyttäjänimi ja muokkauspäivä tulevat kaikkien näkyville.

Jos tarvitset apua, kysy keskustelusivullani tai Kasvihuoneessa tai ylläpitäjältä. Voit pyytää apua myös keskustelusivullasi: kirjoita {{apua}} tälle sivulle ja sen perään huolesi tai kysymyksesi.

Toivomme sinun myös muistavan suomen kielen kieliopin. Siksi suosittelemmekin tutustumaan siihen. Hoonoo soomi on epäkivaa luettavaa.

Sinut toivotti tervetulleeksi

--Pesunöyhtä

*Hikipedia EI ole söpö verkkojulkaisu, mutta käyttäjä, joka toivotti sinut tervetulleeksi, on.


Artikkelien muotoilustaMuokkaa

On mukavaa, että kirjoittelet artikkeleita, mutta olisi vielä mukavampaa, jos vilkaisisit muotoiluohjeista ja vaikkapa toisista artikkeleista, millainen on artikkelin "perusulkoasu" ja kuinka esimerkiksi väliotsikoita ja luetteloita tehdään. Sivujen luokitteleminenkin on näppärä asia osata. Luettelon kaikista luokista löydät sivulta Toiminnot:Luokat. -- JATkeskustelu 23. tammikuuta 2007 kello 14.10 (EST)

Palaa käyttäjän ”Kukkahattu-Täti” käyttäjäsivulle.