Avaa päävalikko

Hikipedia β

Keskustelu käyttäjästä:Kuolemankello

Peace alien noplanet.gif Tervetuloa Hikipediaan*

Heipä hei, Kuolemankello, ja tervetuloa Hikipediaan*! Kiitoksia kirjautumisesta ja muutamista muokkauksista. Toivon, että viihdyt ja olet ihmisiksi. Alla on muutamia ohjeita, joista joillekin on kuulemma hyötyä:

Mikäli ylipäätään luet joskus ohjesivuja, toivottavasti vilkaiset edes noita kahta. Jos haluat saada lisätietoja tai tarvitset apua, kannattaa katsoa myös nämä:

Muokkaminen on mukavaa, ja toivottavasti näet (vastaisuudessakin) vaivaa sen eteen. Voit harjoitella muokkaamista täysin vapaasti hiekkalaatikolla. Jos kirjoittelet keskustelusivuille, olisi kiva, jos allekirjoittaisit viestisi käyttämällä neljää tildeä (~~~~) tai käyttämällä muokkausikkunan allekirjoitusnappulaa (
Button sig.png
      ). Näin käyttäjänimi ja muokkauspäivä tulevat kaikkien näkyville.

Jos tarvitset apua, kysy keskustelusivullani tai Kasvihuoneessa tai ylläpitäjältä. Voit pyytää apua myös keskustelusivullasi: kirjoita {{apua}} tälle sivulle ja sen perään huolesi tai kysymyksesi.

Toivomme sinun myös muistavan suomen kielen kieliopin. Siksi suosittelemmekin tutustumaan siihen. Hoonoo soomi on epäkivaa luettavaa.

Sinut toivotti tervetulleeksi

--Pullamössö

*Hikipedia EI (virallisesti) usko avaruusolentoihin, mutta käyttäjä joka toivotti sinut tervetulleeksi, on salaliitossa niiden kanssa.


HOMONKELLO. ETHÄN VANDALISOI KOSKA SANKARIVANDAALI ON SUA KOVEMPIA VANDALISOIMAAN --- 28. syyskuuta 2008 kello 12.00 (UTC)


Olen havainnut sinut tyhjentelemässä artikkeleita tai muita sivuja. Sellainen on absoluuttisen kiellettyä, eikä siitä seuraa mitään hyvää. Seurauksena saattaa olla esto, mikäli jatkat tyhjentelemistä. --Alez (Keskustelu) Smile, foo.jpg 9. lokakuuta 2008 kello 14.38 (UTC)


Olet osoittautunut vandaaliksi, ja KRP on nyt jäljittänyt IP-osoitteesi. Tietokoneesi poistetaan ja sinut tuomitaan erinäisistä peeloiluistasi vankeuteen. Ennen kuin ryhdyt tiilenpäitä lukemaan, voit harjoittaa vandalismia rauhassa Hikipedian hiekkalaatikolla. Tuomiostasi kerrotaan huomenna myös Ilta-Sanomien etusivulla.

Hikipedian vandalisointi on äärimmäisen vakava asia ja saattaa johtaa pitkiinkin vankeusrangaistuksiin. Tuomio saattaa tulla esimerkiksi tietoliikenteen häirinnästä, kunnianloukkauksesta, laittomasta uhkauksesta tai yksityiselämää loukkaavan tiedon levittämisestä. Yksikään mainituista ei vanhene koskaan, ja rikosrekisteriisi jää merkintä ikiajoiksi. Maineesi on mennyttä. Kaiken kaikkiaan tämä lienee poliisitutkinnan paikka.

Hikipedia toivottaa sinulle hyviä linnavuosia. Jos et lopeta vandalisointia tämänkään jälkeen, perääsi lähetetään palkkamurhaaja.

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ perjantai 10. lokakuuta 2008 11.27

  • Vandalismia. Lopeta se.

     --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ perjantai 10. lokakuuta 2008 11.36

  • En muuten muistanut mainita että olin täällä eilen nimellä Kondis mutta joku peelo antoi muokkauseston Kommentin jätti Kuolemankello (keskustelu – muokkaukset).
Hikipediassa ei ole tarkoitus olla kuin pellossa. Tee huumoria, lue ohjeet.

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ perjantai 10. lokakuuta 2008 11.42

Palaa käyttäjän ”Kuolemankello” käyttäjäsivulle.