Avaa päävalikko

Hikipedia β

Keskustelu käyttäjästä:Leiska

Tervepä terve, Leiska! Olet kirjoittanut Hikipediaan sisältöä, joka ei ole hirveän humoristista tai älykästä, ehkä jopa tyhmäilymateriaalia tahi turhuutta. Kaikkia tekosiasi ei ehkä (vielä) ole poistettu, mutta Hikipedia kannustaa ja vaatii sinua panostamaan työsi laatuun ja lukemaan ohjeet. Erityisesti sinulle suositellaan katsahtamista kirjoitusohjeeseen. Kiitoos.--ElKondis 5. marraskuuta 2009 kello 19.49 (UTC)

Hyvä Leiska. Poistamalla asiallista sisältöä ja linkkejä (ja lisäämällä tönkköjä sulkulauseita!) sekä lisäämällä pikkuruisen, ruman ja turhan alaotsikon et saa muutoksiasi läpi noin suosittuun artikkeliin. Opettele sanat. --Liity meihin tai kuole --Hjassan 29. marraskuuta 2009 kello 19.43 (UTC)
Sekä esikatselunapin käyttö. --Liity meihin tai kuole --Hjassan 29. marraskuuta 2009 kello 19.45 (UTC)


Napoleon emperador.jpg Tervetuloa Hikipediaan*

Heipä hei, Leiska, ja tervetuloa Hikipediaan*! Kiitoksia kirjautumisesta ja muutamista muokkauksista. Toivon, että viihdyt ja olet ihmisiksi. Alla on muutamia ohjeita, joista joillekin on kuulemma hyötyä:

Mikäli ylipäätään luet joskus ohjesivuja, toivottavasti vilkaiset edes noita kahta. Jos haluat saada lisätietoja tai tarvitset apua, kannattaa katsoa myös nämä:

Muokkaminen on mukavaa, ja toivottavasti näet (vastaisuudessakin) vaivaa sen eteen. Voit harjoitella muokkaamista täysin vapaasti hiekkalaatikolla. Jos kirjoittelet keskustelusivuille, olisi kiva, jos allekirjoittaisit viestisi käyttämällä neljää tildeä (~~~~) tai käyttämällä muokkausikkunan allekirjoitusnappulaa (
Button sig.png
      ). Näin käyttäjänimi ja muokkauspäivä tulevat kaikkien näkyville.

Jos tarvitset apua, kysy keskustelusivullani tai Kasvihuoneessa tai ylläpitäjältä. Voit pyytää apua myös keskustelusivullasi: kirjoita {{apua}} tälle sivulle ja sen perään huolesi tai kysymyksesi.

Toivomme sinun myös muistavan suomen kielen kieliopin. Siksi suosittelemmekin tutustumaan siihen. Hoonoo soomi on epäkivaa luettavaa.

Sinut toivotti tervetulleeksi

--Napoleon

*Hikipedia EI ole maailmanvaltaa havitteleva verkkojulkaisu, mutta käyttäjä, joka toivotti sinut tervetulleeksi, on parantumattomasti suurudenhullu.

Rauhallisesti sen kahvin käytön kanssaMuokkaa

Olet jäänyt kiinni Tuoreet muutokset -listan tulvinnasta eli useiden peräkkäisten pikkumuutosten tekemisestä ilman esikatselua. Haluan vain vihjaista, että sellaista ei katsella täälläpäin hyvällä. Kun muokkaat samaa artikkelia toistuvasti, paina esikatselunappia eli tätä:   tai tätä Esikatsele. Niiden avulla näet, millainen muokkaamastasi sivusta tulee käytännössä. Mikäli haluat aivan välttämättömästi muokata paria sataa erillistä artikkelia, ei ehkä kannata tehdä sitä yhdeltä istumalta. Sellainen on botteja varten, mutta niiden muutokset eivät oletuksellisesti näy listalla. Mikäli tämä kaikki hämmentää sinua, konsultoi ohjeita. Irvikissa 20. joulukuuta 2009 kello 13.58 (UTC)

Edelleen. Ota ihan iisisti edes jouluna, poitsu. --Akihito-senpai (自由 = eterenaru darukunesu) 24. joulukuuta 2011 kello 16.19 (UTC)

Valona yössä vainMuokkaa

Minä olen miettinyt sinua paljon. --Nimiväännös 22. maaliskuuta 2011 kello 16.39 (UTC)

Sisällön poistaminen...Muokkaa

...ei ole Hikipediassa sallittua. Ainakaan ilman perusteita, kuten tässä. Käytä yhteenvetolaatikkoa. ~~Aki Niskala (liberty) 7. marraskuuta 2011 kello 20.12 (UTC)

Edelleen sama juttu samassa artikkelissa. Jollei niitä perusteluja ala saapua, tulee esto. ~~Aki Niskala (liberty) 17. marraskuuta 2011 kello 19.45 (UTC)

Hei, hei, hei! Olet lähtenyt muokkaussotaan ylläpitäjän tai luotetun käyttäjän kanssa. Olet siis muokannut sivua, ja joko muokkauksesi oli täyttä sotkua tai roskaa, tai sitten sitä ei vain koettu hauskaksi, ja muokkauksesi kumottiin. Olet tehnyt muokkauksesi uudestaan, ja ne on kumottu uudestaan, ja tämä on saattanut toistuakin. Ole kiltti äläkä uhmaa Hikipedian aktiivikäyttäjiä tällä tavalla, vaan keskustele muokkauksiesi kumonneiden kanssa tai kasvihuoneessa. Tattista! Eli yhteenvetoa kehiin, saatana. ~~Aki Niskala (liberty) 19. marraskuuta 2011 kello 17.22 (UTC)

Onko se yhteenvetolaatikon käyttö niin saatanan vaikeaa? ÄLÄ-ENÄÄ-POISTA-MÄENPÄÄN-OLAVISTA-KERTOVASTA-ARTIKKELISTA-SISÄLTÖÄ! Helvetin helvetti. Jos et voi olla poistamatta sisältöä, ole hyvä ja kuse muuntajaan. ~~Aki Niskala (liberty) 3. joulukuuta 2011 kello 13.05 (UTC)

Itse aikoinani lisäsin sen jutun, että ei ole kaukana arvatkaa mistä ja sen väitteen, että Olavi Mäenpää muka olisi jatsari. kadun niitä nyt. Leiska 3. joulukuuta 2011 kello 13.06 (UTC)
Se ei ole sinun päätettävissäsi. Et omista tekemiäsi lisäyksiä tai artikkeleja. Esikatselunappia kannattaa silti käyttää ja kommentit sisentää. ~~Aki Niskala (liberty) 3. joulukuuta 2011 kello 13.14 (UTC)

Vihannes Jorolainen → Vihtori TorolainenMuokkaa

Kysymys kuuluu: Miksi helvetissä (tämä muutos siis) tehtiin? ~~Aki Niskala (liberty) 5. joulukuuta 2011 kello 22.24 (UTC)

Koska nimeä Vihannes Jorolainen käytetään artikkelissa myöhemmin eri merkityksessä. Leiska 6. joulukuuta 2011 kello 09.36 (UTC)
Niin mutta mistä syystä vaihdoit nimen "Vihtori Torolaiseksi"? Miksi Vihtori Torolainen? ~~Aki Niskala (liberty) 6. joulukuuta 2011 kello 09.46 (UTC)
Hauska. Leiska 6. joulukuuta 2011 kello 09.46 (UTC)
Ei, koska siinä ei ole mitään järkeä! ~~Aki Niskala (liberty) 6. joulukuuta 2011 kello 11.21 (UTC)

Esikatselua kehiin, kitoos.Muokkaa

Olet jäänyt kiinni Tuoreet muutokset -listan tulvinnasta eli useiden peräkkäisten pikkumuutosten tekemisestä ilman esikatselua. Haluan vain vihjaista, että sellaista ei katsella täälläpäin hyvällä. Kun muokkaat samaa artikkelia toistuvasti, paina esikatselunappia eli tätä:   tai tätä Esikatsele. Niiden avulla näet, millainen muokkaamastasi sivusta tulee käytännössä. Mikäli haluat aivan välttämättömästi muokata paria sataa erillistä artikkelia, ei ehkä kannata tehdä sitä yhdeltä istumalta. Sellainen on botteja varten, mutta niiden muutokset eivät oletuksellisesti näy listalla. Mikäli tämä kaikki hämmentää sinua, konsultoi ohjeita. ~~Aki Niskala (liberty) 6. joulukuuta 2011 kello 11.27 (UTC)

Eipäs haukuta WinstoniaMuokkaa

Olet käyttänyt keskustellessasi henkilökohtaisia hyökkäyksiä. Hyvä, jatka samaan malliin! Hikipedian käyttäjät ovat kuitenkin aivan saatanan herkkänahkaisia, eivätkä siten kestä kiusaamista, joten voit saada joltakulta raukalta kunnianloukkaussyytteen, jos et lopeta. Tämä on siis varoitus! Sinun täytyy olla jatkossa asiallisempi. Kiitos. --Akihito-senpai (自由 = eterenaru darukunesu) 25. joulukuuta 2011 kello 20.18 (UTC)

MOIHMuokkaa

NiinMuokkaa

Meinasitko luodakin tuon luokan [[Luokka:Kuuluisia Penttejä]]? --Viisasteleva kivi (keskustelu) 4. maaliskuuta 2013 kello 10.12 (UTC)

Siitä esikatselustaMuokkaa

Olet jäänyt kiinni Tuoreet muutokset -listan tulvinnasta eli useiden peräkkäisten pikkumuutosten tekemisestä ilman esikatselua. Haluan vain vihjaista, että sellaista ei katsella täälläpäin hyvällä. Kun muokkaat samaa artikkelia toistuvasti, paina esikatselunappia eli tätä:   tai tätä Esikatsele. Niiden avulla näet, millainen muokkaamastasi sivusta tulee käytännössä. Mikäli haluat aivan välttämättömästi muokata paria sataa erillistä artikkelia, ei ehkä kannata tehdä sitä yhdeltä istumalta. Sellainen on botteja varten, mutta niiden muutokset eivät oletuksellisesti näy listalla. Mikäli tämä kaikki hämmentää sinua, konsultoi ohjeita. --  Röhmöfantti   4. syyskuuta 2013 kello 16.57 (UTC)

Olet osoittautunut rikoksenuusijaksi eli jatkoit vandalisointia vielä varoituksen jälkeenkin. Tiedä, että toinen rangaistus on aina edellistä pahempi. Sinulla on kuitenkin vielä mahdollisuus parantaa tapasi, mikä on toivottavaa. Toivon, että tämä varoitus painui jo kaaliisi. --  Röhmöfantti   12. syyskuuta 2013 kello 13.46 (UTC)

Millä tavalla olen sotkenut ja mitä? Leiska (keskustelu) 20. syyskuuta 2013 kello 09.22 (UTC)

Lue ensimmäisen varoitusmallineen sisältö uudelleen. --  Röhmöfantti   20. syyskuuta 2013 kello 10.33 (UTC)

Mahdollisessa jatkossaMuokkaa

Mitä jos lopettaisit suositelluiksi merkittyjen tai ylipäätään tasokkaiden/luettujen artikkelien pilaamisen. Tai ainakaan et enää koskisi Lipposeen, kun et ole yhtään hauska. --Kuri (keskustelu) 27. tammikuuta 2014 kello 12.32 (UTC)

Olipas ilkeästi sanottu. --Hauki The Duck 27. tammikuuta 2014 kello 17.01 (UTC)

Yhden palautuksen sääntöMuokkaa

Täten julistetaan, että jos käyttäjä kumoaa ylläpitäjän muokkauksen – kuten ko. käyttäjän muokkauksen kumoamisen – hänet estetään viikoksi. Sääntöä sovelletaan vain Leiskaan. --Kuri (keskustelu) 25. kesäkuuta 2014 kello 13.12 (UTC)

Miksi sovelletaan vain minuun? Leiska (keskustelu) 27. kesäkuuta 2014 kello 08.15 (UTC)

Koska elämme kovia aikoja rakas ystäväiseni (vaikkemme edes tunne) Ylläpitäjät vain ovat tämmöisiä (ainakin Kuri nimensä mukaisesti) --Pyscowicz (keskustelu) 27. kesäkuuta 2014 kello 11.42 (UTC)

Palaa käyttäjän ”Leiska” käyttäjäsivulle.