Avaa päävalikko

Hikipedia β

Keskustelu käyttäjästä:Mahtisonni

KäyttäjäsivuKeskusteluMuokkaukset


Hammer and sickle.png Tervetuloa Hikipediaan*

Heipä hei, Mahtisonni, ja tervetuloa Hikipediaan*! Kiitoksia kirjautumisesta ja muutamista muokkauksista. Toivon, että viihdyt ja olet ihmisiksi. Alla on muutamia ohjeita, joista joillekin on kuulemma hyötyä:

Mikäli ylipäätään luet joskus ohjesivuja, toivottavasti vilkaiset edes noita kahta. Jos haluat saada lisätietoja tai tarvitset apua, kannattaa katsoa myös nämä:

Muokkaminen on mukavaa, ja toivottavasti näet (vastaisuudessakin) vaivaa sen eteen. Voit harjoitella muokkaamista täysin vapaasti hiekkalaatikolla. Jos kirjoittelet keskustelusivuille, olisi kiva, jos allekirjoittaisit viestisi käyttämällä neljää tildeä (~~~~) tai käyttämällä muokkausikkunan allekirjoitusnappulaa (
Button sig.png
      ). Näin käyttäjänimi ja muokkauspäivä tulevat kaikkien näkyville.

Jos tarvitset apua, kysy keskustelusivullani tai Kasvihuoneessa tai ylläpitäjältä. Voit pyytää apua myös keskustelusivullasi: kirjoita {{apua}} tälle sivulle ja sen perään huolesi tai kysymyksesi.

Toivomme sinun myös muistavan suomen kielen kieliopin. Siksi suosittelemmekin tutustumaan siihen. Hoonoo soomi on epäkivaa luettavaa.

Sinut toivotti tervetulleeksi

--Röhmöfantti

*☭ Hikipedia EI ole kommunistinen verkkojulkaisu, mutta käyttäjä, joka toivotti sinut tervetulleeksi, on kommunisti.


Jaaha, vai tarkoittaako tuo käyttäjänimi nyt sitä, että olet sonni, jolla on mahtia? Ehe ehe hehe! --Viisasteleva kivi (keskustelu) 2. huhtikuuta 2013 kello 07.34 (UTC)

Sitäkin! Aiotko muuttaa raudan kullaksi?--
MAHTISONNI
2. huhtikuuta 2013 kello 07.36 (UTC)
Kulta on paljon helpompi muuttaa raudaksi. Aika sykähdyttävää sekin, eikös?! --Viisasteleva kivi (keskustelu) 2. huhtikuuta 2013 kello 07.41 (UTC)
Alkuaineen muuttaminen toiseksi on aina yhtä vaikeaa, tosin fissio taitaa olla helpompi kuin fuusio...--
MAHTISONNI
2. huhtikuuta 2013 kello 07.42 (UTC)
Itse asioidessa se on yllättävän helppova. Tarvitaan vain kaksi ihmistä, joista toisella on rautaa ja toisella kultaa. Kultaihmisen pitää olla ehkä vähän vajaa, vajukki. --Viisasteleva kivi (keskustelu) 2. huhtikuuta 2013 kello 07.46 (UTC)
Tuossa muuttuvat omistajat eivät metallit!--
MAHTISONNI
2. huhtikuuta 2013 kello 07.53 (UTC)
Mielestäni ihan silkkaa saivartelua toi tollanen. Tosi lapsellista. --Viisasteleva kivi (keskustelu) 2. huhtikuuta 2013 kello 07.55 (UTC)
Tulit yrppimään väärälle eläimelle.--
MAHTISONNI
2. huhtikuuta 2013 kello 08.03 (UTC)
Tuo ylläoleva johtuu siitä, että luin vahingossa hanen nimensä Viisasten kivi.--
MAHTISONNI
13. syyskuuta 2014 kello 19.44 (UTC)

Muokkauksista

Kiitos kontribuutiosta, mutta hieman epämääräisiki jäävät heitot eivät korota Hikipedian huumoriarvoa. Oikeastaan, lisäämällä sisällöltään köyhää tekstiä ne oikeasti hyvät kaskut lähinnä hukkuvat muun tekstin sekaan.   Black Eagle  2. huhtikuuta 2013 kello 13.11 (UTC)

Miten niin?--
MAHTISONNI
2. huhtikuuta 2013 kello 14.09 (UTC)
Yritin kauniisti sanoa, että panosta enemmän huumorin laatuun kuin määrään.   Black Eagle  2. huhtikuuta 2013 kello 14.18 (UTC)
Aaaaaa. No eiköhän se onnistu! Muokkauskantani nyt sattuu olemaan mitä on, mutta nostan seulaa.--
MAHTISONNI
2. huhtikuuta 2013 kello 14.20 (UTC)
No mikä tämä nyt oikein on?   Black Eagle  2. huhtikuuta 2013 kello 15.26 (UTC)
No keskustellaan hetki... jooko. Niin et tulee asiat selväks.--
MAHTISONNI
2. huhtikuuta 2013 kello 15.32 (UTC)

Seksuaalisuusasioista ei ole maailman helpoin kirjoittaa hauskaa ja satiirista tekstiä, ja määritelmänne metroseksuaalille ei todellakaan onnistu siinä oikein millään saralla. Siinä on nimittäin joitain perustavanlaatuisia ongelmia: 1) se ei ole hauska, vaikka joku seiskaluokkalainen voikin kaveripiirin painostuksesta tyrskähtää tuon kaltaiselle sisällölle, 2) siinä tunnutaan rinnastavan/sekoittavan metroseksuaalit biseksuaaleihin, mikä ei ole mikään maailman tuorein tai hedelmällisin kulma aiheeseen ja 3) siinä väitetään metroseksuaalien ahdistelevan kanssaeläjiä (ominaisuus, jota ei liitetä hetero- eikä homoseksuaalisuuteen, joiden välillä metroseksuaali artikkelin mukaan vaiheilee). Tiivistäisin, että noin lyhyeksi määritelmäksi se onnistuu kosahtamaan hämmästyttävän monella tasolla. Ainoaksi ansioksi jää määritelmän moitteeton kirjoitusasu, mikä sekään ei ole paljon sanottu, kun määritelmä koostuu kahdesta lauseesta. Älä siis palauta sitä enää. --Meteori 2. huhtikuuta 2013 kello 16.14 (UTC)

 

Kieliopillinen sähke käyttäjälle


Mahtisonni


Ystäväni Mahtisonni,

olette toistuvasti laiminlyönyt inhimilliset velvollisuutenne ja pettänyt ihmiskunnan. Tai ette aivan – luultavasti Tekin voitte vielä muuttua. Tämä on virallinen kehotus tutustua tarkoin oikeinkirjoitukseen. Mikäli päätätte jatkossa panostaa kielioppiin ja välimerkkeihin, ei ole tarvetta ryhtyä kovempiin toimenpiteisiin, mutta jos yhä jatkatte varoituksesta huolimatta entiseen tapaan, voidaan Teidät alentaa virastanne esimerkiksi erittäin silmittömän n00bin arvoon.

Yhteistyöterveisin,
Röhmöfantti

Blääh!

Kesä on ohi. Mutta Hikipedia.info kutsuu! --

MAHTISONNI

7. elokuuta 2013 kello 18.40 (UTC)

Hikipedian keskusaivon sensorit tunnistivat teidät juuri likaiseksi amikseksi. Varothan sotkemasta artikkeleita kaksitahtiöljyyn piehtaroidessanne niiden läpi satunnainen sivu -toiminnolla. Tai siis, tervetuloa vain minunkin puolestani!--  Bassman (Agitaatiot   Tuotokset) 8. elokuuta 2013 kello 05.52 (UTC)
Ei kesä elokuussa lopu. Sitä paitsi minä käytän osoitetta hiki.pedia.ws. Tervetuloa vain (takaisin?). --  Röhmöfantti   8. elokuuta 2013 kello 09.52 (UTC)
Jokainen itseään kunnioittava hikipedisti käyttää 'pedia.ws'-osoitetta. Hikipedia.info on varattu vihoviimeisille iljetyksille (paitsi jos kyseinen osoite ilmestyy selaimen osoite-ehdotuslistaan jolloin sen käyttäminen on tietenkin OK). Valmistautukaa Hikipedian muokkausaktiivisuuden äkilliseen nousuun ala-asteelaisten ATK-tuntien alkaessa ja yläasteelaisten päästessä mellastamaan nettipäätteiden ääreen, sillä kyseiset ryhmät tuottavat 80% kaikesta Hikipedian sisällöstä. --MasterBlaster 8. elokuuta 2013 kello 11.40 (UTC)
Ja 5% kaikesta säilytettävästä sisällöstä.  • Black Eagle • 8. elokuuta 2013 kello 11.58 (UTC)

Olet tallentanut Hikipediaan useita tiedostoja! Tässä ei sinällään ole mitään vikaa, mutta muistuttaisin, että serverimme tilaa säästääksesi sinun tulisi pyrkiä tallentamaan tiedostot Uncyclomedia Commonsiin, jossa tiedostot ovat paitsi Hikipedian myös muunkielisten Uncyclopedia-projektien käytössä. Kiitos ja kuulemiin! --  Röhmöfantti   21. joulukuuta 2013 kello 19.23 (UTC)

mjötäääähhh

VITTU SÄ OOT HOMO!!! :DDD --Sankaritar (keskustelu) 12. tammikuuta 2014 kello 18.51 (UTC)

Harvinainen Basic tulkki on löytynyt!!!--
MAHTISONNI
12. tammikuuta 2014 kello 18.55 (UTC)
Tulkitsin vain allekirjoitusta ja persoonaanne muuten <3 --Sankaritar (keskustelu) 12. tammikuuta 2014 kello 19.01 (UTC)
Mistäkohtaa mä homo oon. Vai tarkotitsä ihmine. Mä oo kaukana ihmisestä--
MAHTISONNI
12. tammikuuta 2014 kello 19.10 (UTC)
No niin, oletinkin milloin vastaat. Vastasit äsken nopeasti keskustelusivullesi ja odotin että vastaisit nopeasti keskustelusivullesi. Synonyymeillä kikkailu taas on vähän että :DDDDDD--Sankaritar (keskustelu) 12. tammikuuta 2014 kello 19.19 (UTC)

IDAN MJÖÖTÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄäääääÄÄÄÄÄHHHHHHHHHH?!!?!?==!=!!=?!=!?!=!?!=!?=!?!=!?!=?!=!?!=!?=!?!=!?!=!!?

--PJOONA11 (VITUN VITTU VITTU!!!!!!!11ASIALLISUUKSIA SUAATANAAAHH) 24. heinäkuuta 2016 kello 19.08 (UTC)

Väärin taas, kuten kaikki elämäsi aikana. --Kuri 25. heinäkuuta 2016 kello 11.09 (UTC)
Palaa käyttäjän ”Mahtisonni” käyttäjäsivulle.