Avaa päävalikko

Hikipedia β

Keskustelu käyttäjästä:Punakuono-123

Peace alien noplanet.gif Tervetuloa Hikipediaan*

Heipä hei, Punakuono-123, ja tervetuloa Hikipediaan*! Kiitoksia kirjautumisesta ja muutamista muokkauksista. Toivon, että viihdyt ja olet ihmisiksi. Alla on muutamia ohjeita, joista joillekin on kuulemma hyötyä:

Mikäli ylipäätään luet joskus ohjesivuja, toivottavasti vilkaiset edes noita kahta. Jos haluat saada lisätietoja tai tarvitset apua, kannattaa katsoa myös nämä:

Muokkaminen on mukavaa, ja toivottavasti näet (vastaisuudessakin) vaivaa sen eteen. Voit harjoitella muokkaamista täysin vapaasti hiekkalaatikolla. Jos kirjoittelet keskustelusivuille, olisi kiva, jos allekirjoittaisit viestisi käyttämällä neljää tildeä (~~~~) tai käyttämällä muokkausikkunan allekirjoitusnappulaa (
Button sig.png
      ). Näin käyttäjänimi ja muokkauspäivä tulevat kaikkien näkyville.

Jos tarvitset apua, kysy keskustelusivullani tai Kasvihuoneessa tai ylläpitäjältä. Voit pyytää apua myös keskustelusivullasi: kirjoita {{apua}} tälle sivulle ja sen perään huolesi tai kysymyksesi.

Toivomme sinun myös muistavan suomen kielen kieliopin. Siksi suosittelemmekin tutustumaan siihen. Hoonoo soomi on epäkivaa luettavaa.

Sinut toivotti tervetulleeksi

--Wooohooo

*Hikipedia EI (virallisesti) usko avaruusolentoihin, mutta käyttäjä joka toivotti sinut tervetulleeksi, on salaliitossa niiden kanssa.


HikinewsistänneMuokkaa

Mielestäni kyseinen teksti oli varsin miellyttävää luettavaa ja pidin siitä kovin. Toivottavasti jatkatte samaan malliin. -- Traani  7. lokakuuta 2008 kello 12.57 (UTC)

Joo, tokkiinsa. Vähän hiomista nuo juttujen kirjoittelut vielä vaatii, turhan hätäisesti tulee julkaistua, eikä ehdi viimeistellä vitsejä loppuun. Vähän tynkämäinen tuo hikinews-juttu on haastattelumuotoiseksi uutiseksi, mutta jotkin lohkaisut siinä onneksi toimivat.
Ja ihan vapaasti sitä minun puolestani saa veistellä paremmaksi, jos joku sitä lukiessaan keksii, että tässähän pitäisi olla näin ja tuohonhan sopisi noin. Tässä vielä linkki kyseiseen juttuun. --Punakuono-123 7. lokakuuta 2008 kello 16.48 (UTC)
Palaa käyttäjän ”Punakuono-123” käyttäjäsivulle.