Avaa päävalikko

Hikipedia β

Keskustelu käyttäjästä:Sampukka

Lisääkommareita.jpg Tervetuloa Hikipediaan*

Heipä hei, Sampukka, ja tervetuloa Hikipediaan*! Kiitoksia kirjautumisesta ja muutamista muokkauksista. Toivon, että viihdyt ja olet ihmisiksi. Alla on muutamia ohjeita, joista joillekin on kuulemma hyötyä:

Mikäli ylipäätään luet joskus ohjesivuja, toivottavasti vilkaiset edes noita kahta. Jos haluat saada lisätietoja tai tarvitset apua, kannattaa katsoa myös nämä:

Muokkaminen on mukavaa, ja toivottavasti näet (vastaisuudessakin) vaivaa sen eteen. Voit harjoitella muokkaamista täysin vapaasti hiekkalaatikolla. Jos kirjoittelet keskustelusivuille, olisi kiva, jos allekirjoittaisit viestisi käyttämällä neljää tildeä (~~~~) tai käyttämällä muokkausikkunan allekirjoitusnappulaa (
Button sig.png
      ). Näin käyttäjänimi ja muokkauspäivä tulevat kaikkien näkyville.

Jos tarvitset apua, kysy keskustelusivullani tai Kasvihuoneessa tai ylläpitäjältä. Voit pyytää apua myös keskustelusivullasi: kirjoita {{apua}} tälle sivulle ja sen perään huolesi tai kysymyksesi.

Toivomme sinun myös muistavan suomen kielen kieliopin. Siksi suosittelemmekin tutustumaan siihen. Hoonoo soomi on epäkivaa luettavaa.

Sinut toivotti tervetulleeksi

--Bassman

*Hikipedia EI virallisesti kannata äärivasemmistolaisia liikkeitä, mutta käyttäjä, joka toivotti Teidät - toveri - tervetulleeksi, kannattaa.

TerveMuokkaa

Laatu on tärkeämpi kuin määrä, ystävä hyvä. Kirjoita ennemmin artikkelisi Skinneristä kelpaavaksi artikkeliksi ennen kuin rupeat tekemään uutta roinaa. Yst. terv--  Bassman (Agitaatiot - Tuotokset - Outoa ryönää) 15. tammikuuta 2011 kello 16.23 (UTC)

Muuten, jos haluat kirjoittaa lyhyitä kuvauksia esimerkiksi henkilöistä, painu tänne. Artikkeleiksi muutaman lauseen tekstit eivät käy, joten ellet ryhdy laajentamaan artikkeliasi rehtori Skinneristä, työnnän sen tekstin Hiktionaryyn ja merkkaan artikkelisivun poistettavaksi. Mikäli höpötykseni hämmentää sinua, lue nämä.--  Bassman (Agitaatiot - Tuotokset - Outoa ryönää) 15. tammikuuta 2011 kello 16.26 (UTC)
Huomio! Olen poistanut tai kumonnut tässä muokkauksiasi. Tutustupa ohjeisiin. Löytyy siitä vasemmalta palkista. Meillä Hikipedian johtokunnassa on päätetty ylläpitää jonkinlaista tasoa--ElKondis 15. tammikuuta 2011 kello 16.46 (UTC)
Ding! Artikkelisi poistanut heebo on ylläpitäjä, joten älä ryhdy muokkaussotaan hänen kanssaan (älä luo sivua uudelleen), jotta välttyisit Anaalirangaistukselta.--  Bassman (Agitaatiot - Tuotokset - Outoa ryönää) 15. tammikuuta 2011 kello 16.57 (UTC)
Lopettaisitko väärien ja toimimattomien luokituksien lisäämisen muumiartikeleihin. Niiden siivouksesta on modeille ylimääräistä työtä ja voi olla että estonappi on aika herkässä--ElKondis 16. tammikuuta 2011 kello 16.41 (UTC)
Nuuskamuikkunen lienee anarkisti, mutta äläs merkkaile muumeja rattijuopoiksi. Ei näy muumilaaksossa paljon autoja--ElKondis 16. tammikuuta 2011 kello 16.49 (UTC)
Onko totuuspohjaisuus ennenkään ollut joku vaatimus Hikipediassa? -Tyräel
On kumma kun pitää vähän hauskaa niin heti halutaan pilata sekin vähänen ilo ihmiseltä. No, minkä sille mahtaa, että minä olen minä enkä mikään muu.
Saanen edes tehdä huumori(ttoman) sivun itsestäni? -Käyttäjä:Sampukka
Mun puolestani olisit voinut tehdä katsauksen Muumilaakson anarkistirattijuopoistakin. -Tyräel
Tattista vaan. Ehkäpä teen sen jossain vaiheessa kunhan ehätän ja kukaan ei ole sitä vastaan. -Käyttäjä:Sampukka
Oletko Froghman?--ElKondis 17. tammikuuta 2011 kello 19.12 (UTC)
Miten niin? -Käyttäjä:Sampukka
Täällä taas muita ärsyttämässäXD. Oisin tullut jo aiemmin, mutta en muistanut. --Sampukka (keskustelu) 21. syyskuuta 2012 kello 17.24 (UTC)
Moi Sampukka :DDDDD Mitä sulla on päälläs?? --MasterBlaster 21. syyskuuta 2012 kello 17.35 (UTC)
No sitähän ei moni tiedäkkään :) Jotain, sillä en ole nakupelle laisinkaanXD Nyt tuun maltillisella etenemisellä, etten heti saa sadan vuoden estoa ja tuskallista Anaalirangaistusta. --Sampukka (keskustelu) 21. syyskuuta 2012 kello 17.51 (UTC)
Nooh, sanon, itsehän vandalisoisin sateenkaaren väreissä loistavat ulosteet tästä Hikipediasta ellei alkuperäisen ylläpidon mielenhäiriö kuusi vuotta sitten olisi asettanut minua tähän asemaan. --MasterBlaster 21. syyskuuta 2012 kello 18.19 (UTC)
Tekisin saman jos ei olisi ylläpitoa ja nappulaa josta tulee esto ikuisesti. Itsellä ei kerennyt mennyt paria päivää pitempään kun jo estonappula oli vuoden verran painuneena. Ja nyt ota kellosta aika kuinka kauan kestää, että sivuni poistetaan ja minulle tulee estoa joksikin aikaa. --Sampukka (keskustelu) 21. syyskuuta 2012 kello 18.44 (UTC)

Toverillinen varoitusMuokkaa

Olet jäänyt kiinni Tuoreet muutokset -listan tulvinnasta eli useiden peräkkäisten pikkumuutosten tekemisestä ilman esikatselua. Haluan vain vihjaista, että sellaista ei katsella täälläpäin hyvällä. Kun muokkaat samaa artikkelia toistuvasti, paina esikatselunappia eli tätä:   tai tätä Esikatsele. Niiden avulla näet, millainen muokkaamastasi sivusta tulee käytännössä. Mikäli haluat aivan välttämättömästi muokata paria sataa erillistä artikkelia, ei ehkä kannata tehdä sitä yhdeltä istumalta. Sellainen on botteja varten, mutta niiden muutokset eivät oletuksellisesti näy listalla. Mikäli tämä kaikki hämmentää sinua, konsultoi ohjeita. --  Röhmöfantti   2. elokuuta 2013 kello 17.19 (UTC)

No pittääpä muistaa katella, ettei lista ylipursua pikkumuutoksia. --Sampukka (keskustelu) 3. elokuuta 2013 kello 06.38 (UTC)
Palaa käyttäjän ”Sampukka” käyttäjäsivulle.