Heart cluster jon philli 01.svg Tervetuloa Hikipediaan*

Heipä hei, Sexecutioner89, ja tervetuloa Hikipediaan*! Kiitoksia kirjautumisesta ja muutamista muokkauksista. Toivon, että viihdyt ja olet ihmisiksi. Alla on muutamia ohjeita, joista joillekin on kuulemma hyötyä:

Mikäli ylipäätään luet joskus ohjesivuja, toivottavasti vilkaiset edes noita kahta. Jos haluat saada lisätietoja tai tarvitset apua, kannattaa katsoa myös nämä:

Muokkaminen on mukavaa, ja toivottavasti näet (vastaisuudessakin) vaivaa sen eteen. Voit harjoitella muokkaamista täysin vapaasti hiekkalaatikolla. Jos kirjoittelet keskustelusivuille, olisi kiva, jos allekirjoittaisit viestisi käyttämällä neljää tildeä (~~~~) tai käyttämällä muokkausikkunan allekirjoitusnappulaa (
Button sig.png
      ). Näin käyttäjänimi ja muokkauspäivä tulevat kaikkien näkyville.

Jos tarvitset apua, kysy keskustelusivullani tai Kasvihuoneessa tai ylläpitäjältä. Voit pyytää apua myös keskustelusivullasi: kirjoita {{apua}} tälle sivulle ja sen perään huolesi tai kysymyksesi.

Toivomme sinun myös muistavan suomen kielen kieliopin. Siksi suosittelemmekin tutustumaan siihen. Hoonoo soomi on epäkivaa luettavaa.

Sinut toivotti tervetulleeksi

--6xyzqwelopz54321

*Hikipedia EI ole söpö verkkojulkaisu, mutta käyttäjä, joka toivotti sinut tervetulleeksi, on.


MORJENSTA PÖYTÄÄN, TERVEISIN SAATANAMuokkaa

Mitä vitun uskonto-hihhuliroskaa lisäät tänne artikkeleihin? Kuka vittu on Pekka Reinikainen? --IV 20. lokakuuta 2008 kello 22.47 (UTC)

Mun äiti on ollu sen kanssa samassa tilaisuudessa. Lienee siis merkittävä idioottihihhuli.

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ tiistai 21. lokakuuta 2008 08.58

Hei Sexecutioner!Muokkaa

Olen havainnut sinut tyhjentelemässä artikkeleita tai muita sivuja. Sellainen on absoluuttisen kiellettyä, eikä siitä seuraa mitään hyvää. Seurauksena saattaa olla esto, mikäli jatkat tyhjentelemistä.

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ tiistai 21. lokakuuta 2008 08.58

KUUNTELEXÄ G-ROCKIA?!?!?!?!?Muokkaa

HYI VATTU MITÄ MUSAA --Cossie (valitus – Vandalismit) 27. marraskuuta 2008 kello 21.36 (UTC)