Olet tervetullut tälle keskustelusivulle, sillä ehdolla, että muistat allekirjoittaa jokaisen valitusvirtesi kirjoittamalla ~~~~ trollailusi perään!
Jos jostakin syystä erehdyin suuressa viisaudessani älysin kirjoittaa kommentin toiselle keskustelusivulle, vastaa siihen siellä. Vastaan tälle sivulle jätettyihin kommentteihin yleensä hyvin nopeasti, jos olet liikkeellä vähänkään oikeaan aikaan. Luultavasti myös olet.

Aloita vielä yksi fleimisota tällä sivulla

Saatoit myös etsiä jo käytyjä keskusteluja. Ai, siis todella etsit niitä? Hah, arvasin! Ihan kuin olisin unohtanut jotakin...

...ai niin.


Tuo surkea muutoksesiMuokkaa

...on mielikuvitukseton, tönkkö, tylsä, ontuva, koko ilmeen pilaava, loukkaava, pahanhajuinen, rasittava, kuiva, aivoton, naistasaamaton, vammainen, idioottimainen, sanoinko jo mielikuvitukseton, ei niin tekninen, mukaälykäs, harmaa, arkinen, kuolaava ja typerä. Enkä odottaisikaan sinulta mitään muuta! --Pulla Mössö 13. maaliskuuta 2009 kello 18.18 (UTC)

Olen eri mieltä. Ole niin ystävällinen ja perustele mielipiteesi, jos haluat saada minutkin kannattamaan sitä. Se säästäisi sinulta muokkausteni kumoamisen vaivaa. Tosin ymmärrän kyllä, että on kovin rasittavaa käyttää aivojaan ja noloa huomata olevansa väärässä, joten sinun ei ole pakko noudattaa äskeistä neuvoani. --Voitte kutsua minua 'herra johtajaksi'(Herr Führer) --Viimeinen johtaja 13. maaliskuuta 2009 kello 18.27 (UTC)
Ehdit jo perustella puolestani. --Pulla Mössö 13. maaliskuuta 2009 kello 18.28 (UTC)
Ilmoitan mielipiteeni olevan eriävä myös tässä asiassa. --Voitte kutsua minua 'herra johtajaksi'(Herr Führer) --Viimeinen johtaja 13. maaliskuuta 2009 kello 18.30 (UTC)
Ennen vanhaan lapsia lyötiin tyhmyyden kitkemiseksi. Sinä olisit jatkuvasti mustelmilla, jos olisit elänyt ennen aikaan. --Pulla Mössö 13. maaliskuuta 2009 kello 18.31 (UTC)
Olettaen siis, että vanhempieni kyky erottaa älykkäät ja tyhmät on yhtä huono kuin sinun. --Voitte kutsua minua 'herra johtajaksi'(Herr Führer) --Viimeinen johtaja 13. maaliskuuta 2009 kello 18.35 (UTC)
Nenäkkyydestä olisi saanut vielä pari extraraipaniskua, arvaan. --Pulla Mössö 13. maaliskuuta 2009 kello 18.35 (UTC)
Samalla olettamuksella. --Voitte kutsua minua 'herra johtajaksi'(Herr Führer) --Viimeinen johtaja 13. maaliskuuta 2009 kello 18.37 (UTC)
Tuo olettamus ei toimi tässä, pönttö. --Pulla Mössö 13. maaliskuuta 2009 kello 18.40 (UTC)
Vanhempani ovat huomanneet älykkyyteni. Niin ollen minun ei myöskään ole tarvinnut olla nenäkäs. --Voitte kutsua minua 'herra johtajaksi'(Herr Führer) --Viimeinen johtaja 13. maaliskuuta 2009 kello 18.42 (UTC)
Se on siis geeneissä tuo tyhmyys. --Pullamössö 18. maaliskuuta 2009 kello 14.54 (UTC)
Huomaan. Onneksi minulla ei ole samaa ongelmaa. --Voitte kutsua minua 'herra johtajaksi'(Herr Führer) --Viimeinen johtaja 20. maaliskuuta 2009 kello 19.33 (UTC)
Sinulla oli kaksi vuorokautta aikaa miettiä vastaustasi ja päädyit tuohon? Kuinka nasevaa. --Pullamössö 20. maaliskuuta 2009 kello 19.42 (UTC)
En minä vastaustani kahta vuorokautta miettinyt. Kirjauduin sisään ja näin viestisi noin 20 minuuttia sitten. --Voitte kutsua minua 'herra johtajaksi'(Herr Führer) --Viimeinen johtaja 20. maaliskuuta 2009 kello 19.44 (UTC)
No, oikein tuotteliaat 20 minuuttia sitten. --Pullamössö 20. maaliskuuta 2009 kello 20.05 (UTC)
10. Sitä paitsi niiden aikana mietin myös mm., vastaisinko alempana oleviin viesteihin. (En kerro päätöstäni tässä, joten joudut päättelemään sen tai olemaan epävarma! Hähää!) --Voitte kutsua minua 'herra johtajaksi'(Herr Führer) --Viimeinen johtaja 20. maaliskuuta 2009 kello 20.16 (UTC)
Hedelmällistä keskustelua perjantai-iltaan.. Ikkan 20. maaliskuuta 2009 kello 20.26 (UTC)
Taas sitä älykkyyttä käytetään epäviisauden vastakohtana. Ja tässä Tietokone-hikikirjassa olen kyllä Pullamössön puolella. On mediawikikäyttäjien sisäinen vitsi, joka vaatii asiaan vihkiytymättömiltä vähän miettimistä ja omaa selvitystä, mikä on hyvä.

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ perjantai 13. maaliskuuta 2009 19.15

Artikkeleita ei kirjoiteta toisia muokkaajia vaan lukijoita varten. --Voitte kutsua minua 'herra johtajaksi'(Herr Führer) --Viimeinen johtaja 13. maaliskuuta 2009 kello 19.19 (UTC)
Kai ne metavitsitkin on sallittuja.

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ perjantai 13. maaliskuuta 2009 19.26

Ovatko toinen muokkaaja ja lukija toisensa poissulkevia termejä? Eikös ihanteellinen Hikipedian kuluttaja juuri luo myös itse omaa sisältöään (Itseasiassa Hikipediasta käsin voimme havaita vain ne lukijat, jotka myös itse muokkaavat tekstejä)? -- Traani  13. maaliskuuta 2009 kello 19.29 (UTC)
Toki, mutta ne eivät saisi hämmentää lukijaa. Argumentointivirhe on esimerkki artikkelista, jonka metavitsit eivät häiritse n00bin lukukokemusta. (Tiedän kokemuksesta.) --Voitte kutsua minua 'herra johtajaksi'(Herr Führer) --Viimeinen johtaja 13. maaliskuuta 2009 kello 19.32 (UTC)
Metavitsi on esoteerinen, se vaatii tutustumista, se antaa enemmän... ei pidä päästää helpolla ihmisiä.

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ perjantai 13. maaliskuuta 2009 19.36

Taivun kyllä Luoman kanssa sille kannalle, että voimme monipuolisten vitsien avulla tarjota kaikille lukijoilleme (edes hieman) viihdyttävää huumoria. Ei kaiken tarvitse olla yksinkertaista, vaan myös hämmennys voi olla ihan positiivinen tunne (Tähän voisi lisätä myös jotain tyylitöntä ja naiivia mussutusta siitä, että artikkelit voivat saada ihmiset ajattelemaan, mutta uskoisinko sitä edes itsekään?). -- Traani  13. maaliskuuta 2009 kello 19.46 (UTC)
Miksei muka? Jos lukija haluaa lukea metavitsejä, tutustukoon näihin. (Niin minäkin tein ennen rekisteröitymistäni. Luettelo satunnaisista artikkeleista ja Otsikko naurattivat melkoisesti. :D ) --Voitte kutsua minua 'herra johtajaksi'(Herr Führer) --Viimeinen johtaja 13. maaliskuuta 2009 kello 19.48 (UTC)
Vitsien yllätysmomentti katoaa, jos siitä tiedetään etukäteen (yllättävää, eikö?). Ei eri huumorityyppejä kannata teljetä erillisiin karsinoihin, vaan artikkeli voi sisältää huumoria monista erilaisista huumorityypeistä. -- Traani  13. maaliskuuta 2009 kello 19.52 (UTC)
Samalla logiikalla artikkeleita ei saisi merkitä hyviksi tai suositelluiksi, koska muuten lukija osaa odottaa niiden olevan poikkeuksellisen hyviä. --Voitte kutsua minua 'herra johtajaksi'(Herr Führer) --Viimeinen johtaja 13. maaliskuuta 2009 kello 19.57 (UTC)
En nyt sanoisi noinkaan. Oleellista huumorin yllätysmomentissa on se, että vitsin sisältö/tapa tuoda sisältö esiin tulee yllätyksenä. Sen sijaan sellaiset asiat kuin vitsin laatu voidaan tietää valmiiksikin (tämä kyllä todellakin muuttaa lukijan odotushorisonttia, mutta siihen on nyt hankala vaikuttaa millään tapaa.) -- Traani  13. maaliskuuta 2009 kello 20.05 (UTC)
Olen Traanin kannalla. Ei ihmisille pidä antaa valmiita kategorioita "metahuumori", "ruotsalaishuumori", "natsihuumori", "nörttihuumori" jne., joista valita, vaan yllätyksellisyyttä nimen omaan pitää olla. Sen sijaan voi suositella jotain sivua: tässä on hyvää huumoria. Ja ei ole naiivia sanoa, että artikkeli voi saada ihmiset ajattelemaan. Pitää löytyä uskoa siihen, että ihmiset alkaisivat joskus kriittisiksi.

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ lauantai 14. maaliskuuta 2009 09.56

Paketti hiivaaa, sokeria kuutisen kiloa siitä tekijälle iloa. Luritetaan litku pulloon ja RAHANTULOA EI VOI ESTÄÄ!!!!!! --Don Igor 14. maaliskuuta 2009 kello 10.21 (UTC)

Kantasi hedelmäseksuaalisuuteenMuokkaa

Onko sinulla jotain sitä vastaan? Oletko suvaitsematon vihannesfasisfeminisnisti? --Pullamössö 21. maaliskuuta 2009 kello 14.09 (UTC)

Pidän kaikkia seksuaalisia suuntautumisia tasa-arvoisina sillä ehdolla, että suuntautumisen edustaja ei seksuaalisuuttaan tyydyttäessään aiheuta kärsimystä kenellekään tai millekään. Niin ollen en siedä esimerkiksi pedofiliaa tai zoofiliaa, mutta hedelmäseksuaalisuutta vastaan minulla ei ole yhtään mitään. --Voitte kutsua minua 'herra johtajaksi'(Herr Führer) --Viimeinen johtaja 21. maaliskuuta 2009 kello 14.14 (UTC)
Entäs sadomasokismia? Hedelmät ovat hiljaisia kumppaneita. Ne eivät vaadi eivätkä pyydä mitään. Niiden sisäiset tarpeet on toisen löydettävä. --Pullamössö 21. maaliskuuta 2009 kello 14.17 (UTC)
Myöskään sadomasokismia en vastusta. Sen sijaan vastustan hedelmäseksuaalisuuden tai muiden harvinaisten seksuaalisten suuntautumisten mainostamista keskustelusivullani. --Voitte kutsua minua 'herra johtajaksi'(Herr Führer) --Viimeinen johtaja 21. maaliskuuta 2009 kello 14.23 (UTC)
Et siis kestä avointa puhetta seksuaalisista asioista? --Pullamössö 21. maaliskuuta 2009 kello 14.27 (UTC)
Kyllä seksuaalisuudesta saa puhua, mutta omaa seksuaalisuutta ei saisi mainostaa muille. (Minäkään en tee niin, ellet vielä ollut huomannut.) --Voitte kutsua minua 'herra johtajaksi'(Herr Führer) --Viimeinen johtaja 21. maaliskuuta 2009 kello 14.31 (UTC)
Sinä vain näytät vainoavan meitä hedelmäseksuaaleja, joten ajattelin ottaa asian puheeksi. Niin, olet kyllä ollut vähän ujo kieltämättä. --Pullamössö 21. maaliskuuta 2009 kello 14.36 (UTC)
En muuten ollut itsekään huomannut vainoavani hedelmäseksuaaleja. Kiitos tiedosta. Kertoisitko lisää?
Entä mitä tuo ujous tarkoittaa? Minun ei tarvitse mainostaa heteroseksuaalisuutta, koska se on muutenkin suosittua. Yhtä hyvin voisin mainostaa Hikipedian muokkaamista. --Voitte kutsua minua 'herra johtajaksi'(Herr Führer) --Viimeinen johtaja 21. maaliskuuta 2009 kello 14.42 (UTC)
Hikipedian muokkaaminen ei ole suosittua, jos verrataan Wikipedian muokkaamiseen. Luuletko sitten, että minä "mainostan" hedelmäseksuaalisuutta, koska se on epäsuosittua? Me vähemmistöt taistelemme olemassaolomme oikeudesta täällä, ja sinun kaltaisesi epäsuvaitsevaiset persoonat ovat aina kaatamassa lokaa niskaamme! --Pullamössö 21. maaliskuuta 2009 kello 14.47 (UTC)
Hikipedian muokkaaminen on Hikipediassa erittäin suosittua, ja jos kirjoittaisin keskustelusivulleni "Muokatkaa Hikipediaa!", olen aika varma, ettei Hikipedian muokkaaminen yleistyisi yhtään.
Kyllä, luulen, että mainostat hedelmäseksuaalisuutta, kun kirjoitat: "Hedelmät ovat hiljaisia kumppaneita. Ne eivät vaadi eivätkä pyydä mitään. Niiden sisäiset tarpeet on toisen löydettävä." Huomaa viimeinen virke, jossa väitit, että muiden pitäisi löytää "hedelmien sisäiset tarpeet". --Voitte kutsua minua 'herra johtajaksi'(Herr Führer) --Viimeinen johtaja 21. maaliskuuta 2009 kello 14.55 (UTC)
Mistään "muista" en puhunut. Kirjoitin "toisten", koska en jaksanut kirjoittaa kumppani-sanaa kahteen kertaan. Kauhea pilkunnussija olet, joskin huono siinäkin hommassa. Ja vanhoillinen ja seksuaalirajoitteinen, oikein viktoriaaninen. --Pullamössö 21. maaliskuuta 2009 kello 14.59 (UTC)
Kuten tahdot. Ei sinun ole pakko kirjoittaa viestejäsi yksiselitteisiksi, mutta sinun olisi toivottavaa pitää mielessä, että kun niin ei tee, on mahdollista, että viestit tulkitaan väärin.
Voisitko myös taas vaihteeksi perustella väitteesi, tällä kertaa vanhoillisuudestani ja seksuaalirajoitteisuudestani? Se voisi helpottaa pääni kääntämistä ja mielipiteeni muokkaamista aika paljon. --Voitte kutsua minua 'herra johtajaksi'(Herr Führer) --Viimeinen johtaja 21. maaliskuuta 2009 kello 15.52 (UTC)
Joskus voi miettiä itekin, ei aina tarvitse odottaa toisten perinpohjaisia perusteluja. Tosin en näe sinua vanhoillisena tai seksuaalirajoitteisena.

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ lauantai 21. maaliskuuta 2009 16.05

Toki mietin, mitä perusteluja toisella osapuolella voi olla mielipiteelleen, ja miten ne ovat kumottavissa. Se helpottaa väittelemistä jonkin verran, kun osaan etukäteen odottaa joitakin vastauksia.
Siitä huolimatta en voi vain luottaa olettamuksiini toisen osapuolen mielipiteen syistä, koska en voi käydä läpi kaikkia mahdollisia perusteluja; aina on jotakin, mitä en ole tullut ajatelleeksikaan. Sen vuoksi joudun kysymään mielipiteiden, joita en hyväksy, perusteluja jopa silloin, kun ne vaikuttavat itsestäänselviltä.
Tässä tapauksessa voimakkain mieleen tuleva syy uskoa, että olisin vanhoillinen ja seksuaalirajoitteinen, on luulla, että olen väittänyt koko keskustelun aloittanutta kysymystä hedelmäseksuaalisuuden mainokseksi ja että...hm...poikkeavista seksuaalisista suuntautumista ei saisi keskustella lainkaan. Tosin uskon, että Pullamössö on sentään huomannut, etten ole väittänyt niin. --Voitte kutsua minua 'herra johtajaksi'(Herr Führer) --Viimeinen johtaja 21. maaliskuuta 2009 kello 16.18 (UTC)

Sepon seksuaalisuusarvailut.Muokkaa

(Se on bi)

Mitkä näistä on sopivimmat artikkeleihin?

  • Kusi ja paska
  • Pissa ja kakka
  • Virtsa ja uloste

--

Idanvandaali!
Keskustelu 

24. maaliskuuta 2009 kello 21.27 (UTC)

Sanoisin, että pissa ja kakka. Kusi ja paska eivät sovi useimpien artikkelien tyyliin, ja virtsa ja uloste puolestaan ovat turhankin "hienoja" sanoja. Sopivuus on kuitenkin artikkelikohtaista. --Voitte kutsua minua 'herra johtajaksi'(Herr Führer) --Viimeinen johtaja 24. maaliskuuta 2009 kello 21.30 (UTC)
Riippuu artikkelista. Jos artikkelissa on riemuisa, anarkistinen, libertiininen sanoilla iloittelevan vittuilun maku, niin kusi ja paska käynevät. Virtsa ja uloste virallisempiin tai jotenkin absurdimpeihin artikkeleihin (mielellään runsasti viljeltyinä sanoina). Pissa ja kakka silloin, kun yritetään olla vitsikkäitä hupailijoita ja kirjoitetaan jotain viihdyttävää, teko-asiallisesti luonnehtivaa, vähän niin kuin vaikka artikkelissa nimi.

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ tiistai 24. maaliskuuta 2009 21.57

Joskus samaan artikkeliin sopivat myös useat eri sanat, jos siinä sotketaan tahallisesti eri kirjoitustyylejä. --Voitte kutsua minua 'herra johtajaksi'(Herr Führer) --Viimeinen johtaja 25. maaliskuuta 2009 kello 08.14 (UTC)
Huomatkaamme myös, että eri sanojen synonyymien käyttö tekee tekstistä värikkäämpää. -- Traani  25. maaliskuuta 2009 kello 12.16 (UTC)
Aina sanotaan noin. Eikö kuitenkin ole hauskan absurdia, jos jossain tekstissä ei käytetäkään synonyymiä (tai persoonapronominia erisnimen sijaan tahi demonstratiivipronominia korvaamaan jonkin substantiivin toistoa)? Esimerkiksi: Matti meni kissan kanssa kauppaan. Matti näki kaupassa maitoa. Kissa tahtoi maitoa. Kissa vinkui maidon perään. "Noh noh", sanoi Matti kissalle, mutta sitten Matti havahtui, kun kissa sanoi: "VUH!" Mattia vitutti. Matti meni kotiin. Matti katsoi televisiota.

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ perjantai 27. maaliskuuta 2009 16.39

Mielestäni hauskin lopputulos saadaan joskus aikaan käyttämällä sanoja, jotka eivät sovi artikkelin muuhun tyyliin. "Tämä on oikeudellisesti sitova lukuoikeussopimus ('Lukuoikeussopimus') lukijan (joko yksityishenkilön tai juridisen henkilön) ja Hikipedia-nimisen Internet-sivuston ('Hikipedia') välillä. Lataamalla verkkoselaimella Hikipedian domain-nimen, joka on 'hiki.pedia.ws', alaisia sivuja, sisältäen, mutta ei rajoittuen, MediaWiki-wikiohjelmiston ('Ohjelmisto') tietokannassa olevia artikkeleita, artikkeleiden keskustelusivuja, Hikipediaa koskevia erikoissivuja ym. minkä tahansa MediaWikin oletuksena sisältämän tai siihen jälkikäteen asennetun nimiavaruuden sivuja tai toimintosivuja tai muita verkkosivuja, esimerkiksi artikkeleiden muokkaushistorioita tai palvelimien ylläpitoon käytettäviä skriptejä, lukija sitoutuu noudattamaan tämän Lukuoikeussopimuksen ehtoja. Lukija ei saa käydä paskalla Hikipediaa lukiessaan." (Vähän turhan pitkä esimerkki, mutta ymmärtänette idean.) --Voitte kutsua minua 'herra johtajaksi'(Herr Führer) --Viimeinen johtaja 27. maaliskuuta 2009 kello 17.23 (UTC)
Ymmärtänen. Mutta ehkä olisi hedelmällisempää yllättää jollain muulla tyylillä kuin varsinaisella (mielikuvituksettomalla) alatyylillä?

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ perjantai 27. maaliskuuta 2009 19.52

Eivät ne sulje toisiaan pois. Mikään ei estä yllättämästä sekä ala- että jollakin muulla tyylillä. Vastaavasti esimerkiksi Korso-artikkelissa olisi järkevää käyttää järjestelmällisesti virtsaa ja ulostetta (siis sanoja, ei itse eritteitä!), jos kyseiset eritteet mainittaisiin artikkelissa. --Voitte kutsua minua 'herra johtajaksi'(Herr Führer) --Viimeinen johtaja 28. maaliskuuta 2009 kello 10.04 (UTC)
Ole varovainen käyttäessäsi kirosanoja artikkeleissasi. Niille artikkeleille, joissa käytät kirosanoja, saatetaan jopa näyttää roskakoria, koska käytit kirosanoja juuri niissä artikkeleissa, missä olet kirosanoja käyttänyt!--Jak Ruzzell
Ihme porvarimoralisti.

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ perjantai 27. maaliskuuta 2009 16.39

Todennäköisemmin huono trolliyritys. --Voitte kutsua minua 'herra johtajaksi'(Herr Führer) --Viimeinen johtaja 27. maaliskuuta 2009 kello 17.23 (UTC)
Huonoille (siis nimen omaan huonoille, tyhmille ja tylsille) trolleille on paras tapa reagoida vastaten asiallisesti, kuin ei olisi käsittänyt, että toinen on trollausmielellä eikä tosissaan. Tämä ei nyt tarkoita vaikkapa Apinoiden Kuningasta, joka on ihan hauska trolli. EDIT: tarkennetaan vähän: siis kyllä hyvillekin trolleille voi leikkiä mukana, mutta sillä tavalla, että trolli itsekin tietää toisen vain leikkivän mukana. Siis esimerkiksi: "Oletko tappanut viime aikoina paljonkin mummoja?" - "Joo! Paras mummontappoväline on ehdottomasti veitsi, sillä veri lentää sillä kivasti. Oletko sinä näitä uudenpolven kiväärimiehiä, vai mitä mummontappovälinettä sinä suosit? On muuten varsin virkistävä harrastus, mutta lainsäädäntö rajoittaa hieman liikaa... kunnioittaisivat mummontapon satavuotista perinnettä, mokomat poliisit." (Eli trollaukseen vastataan ilmiselvällä trollauksella, niin, että trolli tietää, että toinen tajusi kyllä trollin olevan trolli.) Mutta sen sijaan tyhmille trolleille kannattaa vastata heidän trollausmielipiteitään vakavissaan kommentoiden. "Langetaan aina kun joku sormeton yrittää runkata nyrkkiinsä", sanoi A. W. Yrjänä, kun häntä syytettiin trollin vakavasti ottamisesta ja provosoitumisesta.

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ perjantai 27. maaliskuuta 2009 18.11

Minulla on tapana reagoida huonoihin trolleihin sanomalla suoraan, että se on trolli, koska kaikki eivät välttämättä tunnista sitä trolliksi. Keskitasoisiin ja hyviin trolleihin reagoin tapauskohtaisesti. Esimerkiksi aiempana on trolli, jota Pullamössö käytti kritisoidakseen muokkaustani. Koska pidän sitä trollin väärinkäyttönä, vastasin viesteihin v*ttuilemalla. (Leikkimällä mukana olisin – ainakin teknisesti ottaen – hyväksynyt Pullamössön väitteen, että minun olisi pitänyt olla tekemättä muokkaustani tai ainakin lopettaa muokkaussotiminen, mihin hän olisi voinut reagoida kysymällä, miksi sitten jatkan muokkaussotaa.) --Voitte kutsua minua 'herra johtajaksi'(Herr Führer) --Viimeinen johtaja 28. maaliskuuta 2009 kello 10.04 (UTC)

Pullamössön arvio käyttäjästäMuokkaa

Vittu mikä pelle. --Pullamössö 28. maaliskuuta 2009 kello 14.46 (UTC)

Kiitokset arviostasi, josta on suurta hyötyä muokkausteni laadun parantamisessa! :) --Voitte kutsua minua 'herra johtajaksi'(Herr Führer) --Viimeinen johtaja 28. maaliskuuta 2009 kello 14.48 (UTC)
Vittu te olette kaikki kahvilla.

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ torstai 2. huhtikuuta 2009 11.01

Kahvi maistuisi. Lähen tilaamaan. Kuka lähtee mukaan? --Pullamössö 2. huhtikuuta 2009 kello 13.04 (UTC)

KäyttäjänimikäytännötMuokkaa

Onko Hikipediassa moisia? Jos on niin varmaan sen valvontaa voisi lisätä. Pyydän linkkiä niihin --Älyvapaus, veljeys ja tasa-arvo 2. huhtikuuta 2009 kello 09.38 (UTC)

Ks. Hikipedia:Estokäytännöt#Epäasialliset käyttäjänimet. --Napoleon 2. huhtikuuta 2009 kello 09.44 (UTC)

Älähän huuda niissä yhteenvedoissaMuokkaa

Tosi ärsyttävää. Ihmiset kovalla vaivalla tekee täällä asioita ja sä vaan huudat. Tosi noloa. --Pullamössö 2. huhtikuuta 2009 kello 14.39 (UTC)

Hermot eivät pidä siitä, kun sivuja joutuu siirtelemään vaivaisen pisteen takia, vieläpä toistuvasti. Mutta voin kyllä olla huutelematta enempää vähään aikaan. --Voitte kutsua minua 'herra johtajaksi'(Herr Führer) --Viimeinen johtaja 2. huhtikuuta 2009 kello 14.45 (UTC)

Voitte kutsua minua 'REHTORIKSI' (Mein Rehtor)Muokkaa

ASDF. MITÄ SINÄ TEET TÄNÄÄN: --

Idanvandaali!
Keskustelu 

3. huhtikuuta 2009 kello 10.00 (UTC)

Lukion oppimäärä on suoritettu ja kirjoitukset ovat ohi, joten vietän päivät kotona siihen asti, kunnes kirjoitusten lopulliset tulokset valmistuvat. Juuri tänään suunnittelin etsiväni tietoa ulkoisista DVD-asemista (en halua kertoa, miksi), ja tietysti muokkaavani Hikipediaa. :) --Voitte kutsua minua 'herra johtajaksi'(Herr Führer) --Viimeinen johtaja 3. huhtikuuta 2009 kello 10.02 (UTC)


KutsuMuokkaa

Sinut on kutsuttu koeajamaan uutta Jumala-peliäni Hikipeleihin. Toivon palautetta pelin keskustelusivulle, sillä peli tähtää suoraan suositelluksi peliksi. Noottikin hyväksytään. Vapaa sisäänpääsy linkin kautta. Boolia ja pullaa.--Bluto--- 10. huhtikuuta 2009 kello 18.03 (UTC)

"Turhat punaiset linkit"Muokkaa

Äläpä mene mielivaltaisesti poistelemaan tekemiäni linkityksiä vain siksi, että ne linkit näyttävät vielä vähän aikaa punaisilta. Metsästä vaikka kielioppivirheitä, ellei parempaa tekemistä ole. Ne punaisina hohtavat linkit muuttuvat sinisiksi, kun kirjoitan artikkelin. Olmi 13. huhtikuuta 2009 kello 17.41 (UTC)

Ei meitä punaiset linkit haitanneet, mutta ei ole suotavaa laittaa kahta samaan paikkaan ohjaavaa linkkiä samaan artikkeliin ilman kunnollisia perusteluja (joita ovat esim. artikkelin humoristisuuden kasvattaminen). -- Traani  13. huhtikuuta 2009 kello 17.58 (UTC)
Voi hyvänen aika. Et sitten viitsinyt muutamaa minuuttia odottaa? Olmi 13. huhtikuuta 2009 kello 18.20 (UTC)
Traani: Älä käytä monikon ensimmäistä persoonaa turhaan. Minua punaiset linkit haittaavat, enkä hyväksy muokkauksia, joiden ainoa merkitys on lisätä artikkeliin punaisia linkkejä. (Sen sijaan en puutu muokkauksiin, joissa artikkeliin lisätään punaisia linkkejä, mutta tehdään samalla jotakin muutakin.)
Olmi: Mitä jos kirjoittaisit artikkelin ensin ja lisäisit linkit vasta sitten? --Voitte kutsua minua 'herra johtajaksi'(Herr Führer) --Viimeinen johtaja 14. huhtikuuta 2009 kello 09.58 (UTC)
Opi poika elämään, elämä ei katsos ole täydellistä; kaikki ei tapahdu niinkuin sinä haluaisit, saatat esimerkiksi saada bännit vaikka et sitä haluaisi. PS: ilman punaisia linkkejä ei ole mitään pointtia kirjoittaa uusia artikkeleita.--B14 14. huhtikuuta 2009 kello 10.13 (UTC)
Artikkeliin voi linkittää myös sen luomisen jälkeen. --Voitte kutsua minua 'herra johtajaksi'(Herr Führer) --Viimeinen johtaja 14. huhtikuuta 2009 kello 10.19 (UTC)
Ja tuon pointti oli? Käytännön tasolla ihan sama onko siinä linkit etukäteen vai jälkikäteen. Taidat, poika, kalastella ylimääräisiä muokkauksia!--B14 14. huhtikuuta 2009 kello 10.21 (UTC)
Erona on se, että artikkelit näyttävät paremmilta, jos linkit lisätään jälkikäteen. Myönnän punalinkkienlisäysmuokkausten kumoamisen olevan jossain määrin muokkausten kalastelua, mutta niin ovat myös itse punalinkkienlisäysmuokkaukset. --Voitte kutsua minua 'herra johtajaksi'(Herr Führer) --Viimeinen johtaja 14. huhtikuuta 2009 kello 10.26 (UTC)
Koska näillä kahdella tavalla ei ole mitään eroa lukuunottamatta sitä, vituttavatko ne sinua vai eivät, sinun mielipidettäsi ei tarvitse huomioida.--B14 14. huhtikuuta 2009 kello 11.52 (UTC)
Eikä siihen tarvitse puuttua. --Voitte kutsua minua 'herra johtajaksi'(Herr Führer) --Viimeinen johtaja 14. huhtikuuta 2009 kello 11.54 (UTC)
Punaiset linkit ovat hyödyllisiä; ei vika ole siinä, että joku linkittää sanan tai lauseen, josta ei ole vielä artikkelia, vika on siinä, ettei artikkelia vielä ole. Punainen linkki kannustaa luomaan sen artikkelin. Ja en kyllä olisi niin yksioikoisesti tuomitsemassa että punaiset linkit "näyttävät huonoilta" tai "ovat rumia". Vitut, ne on ihan kivan näkösiä!

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ tiistai 14. huhtikuuta 2009 12.27

Olen kerrankin samaa mieltä Luoman kanssa. Mikä onkin niin harvinaista, että sitä täytyy jotenkin juhlistaa.--B14 14. huhtikuuta 2009 kello 13.12 (UTC)
Hajoa sinä siihen Hikipedia-on-suvaitsemattomien-ihmisten-paikka-jossa-kukaan-ei-anna-huomiota-minulle-ja-siellä-on-pelkkiä-paskiaisia-saan-loukata-kaikkia-kukaan-ei-saa-loukata-minua-yhyhyy-fearme-animeiskulause-angstiisi, jooko?

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ tiistai 14. huhtikuuta 2009 13.49

Mitä hompit?Muokkaa

Onko täällä naisia? Mihin menet lukion jälkeen --Don Igor steven seagal leffoist

Edellisen kysymyksesi vastaus riippuu siitä, missä olet, ja tiedät silti luultavasti paremmin kuin minä. Jälkimmäiseen kysymykseesi: tarkoituksenani on mennä ammattikorkeakouluun. --Voitte kutsua minua 'herra johtajaksi'(Herr Führer) --Viimeinen johtaja 31. toukokuuta 2009 kello 09.45 (UTC)
AMK = Yliamisto--sunnuntai 31. toukokuuta 2009 kello 10.01 (UTC)
Lukio on paras paikka, lukio on iloinen. Mutta mitä lukion jälkeen? Menkää metsään, hyvät ihmiset, menkää metsään!

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ keskiviikko 3. kesäkuuta 2009 08.11

Ei saaMuokkaa

Ei saa olla täällä enää. --Pullamössö 5. kesäkuuta 2009 kello 06.13 (UTC)

Voi kurjuus. :( Toivottavasti löydät korvaavaa tekemistä. --Voitte kutsua minua 'herra johtajaksi'(Herr Führer) --Viimeinen johtaja 5. kesäkuuta 2009 kello 08.27 (UTC)
Arvelinkin että takerrut tuohon määrittelemättömään persoonaan. Vaan ei: Sinä et saa enää olla täällä. Irkkiin naulattiin viime yönä 95 Viimeisen johtajan kumoavaa teesiä. Valitan :( --Pullamössö 5. kesäkuuta 2009 kello 15.58 (UTC)
Eipä hätää. Teesit eivät kumonneet minua. Olen yhä pystyssä. :) --Voitte kutsua minua 'herra johtajaksi'(Herr Führer) --Viimeinen johtaja 8. kesäkuuta 2009 kello 16.59 (UTC)
Selvitä pääsi niistä bilekokaiineistä, siitä egostasi ja ihmevaaleanpunaisesta onnellisesta hypnoosista, ja huomaa, että olet kaatunut. Aika helvetin kauan aikaa sitten.

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ maanantai 8. kesäkuuta 2009 18.26

Olisin kaatunut, jos kohtaloni riippuisi sinusta. Kaikeksi onneksi ei riipu. --Voitte kutsua minua 'herra johtajaksi'(Herr Führer) --Viimeinen johtaja 9. kesäkuuta 2009 kello 06.42 (UTC)
Hah. Minä yritän nostaa sinua ylös. Mutta ei haavoittunut eläinkään osaa arvostaa autettaessa.

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ tiistai 9. kesäkuuta 2009 11.10

Vaan ei ole eläinkään niin tyhmä, että ruokkivaa kättä purisi. Sen huomaamme arki-ihmisten uskollisesta työpaikalle menosta ja paluusta päivä toisensa jälkeen. --Pullamössö 9. kesäkuuta 2009 kello 20.06 (UTC)
Sellaiset ropotit on pelkureita ja tyytyvät niihin pieniin murusiin, mitä elämä käteen heittää. Pitäisi janota enempää, mutta ei, sen sijaan tyytyvät vähään – ja toisaalta yksipuolisesti samaa omaisuuttaan, niin aineellista kuin ei-aineellista, kasvattavat ja luulevat, että seuraavassa saavutuksessa tulee lopullinen tyydytys. Ei, se ei koskaan tule. Onni on vasta sitten kun hyväksyy ei-loputtomuuden. Ainainen muutos on kiva. Eikä pidä tyytyä kapeaan ja välttävään elämään ilman oikeaa merkitystä niinku tajuutsä. Ja ruokkivan käden pureminen voi olla ihan viisauttakin. Mutta jos syö kädestä, joka orjuuttaa, ja sitten oikeita auttajia luulee susiksi, se on typerää.

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ keskiviikko 10. kesäkuuta 2009 08.16

Luoman yhteiskuntakriittinen höpinä meni minulta hieman ohi. Keitä nämä "oikeat auttajat" tarkalleen ottaen ovat? Anarkisteja? Vai jokin ryhmä, joka ilmoittaa että heitä ei voi lukea ryhmäksi, koska he ovat niin paljon muita ihmisiä ylempänä? Kommentin jätti Hjassan (keskustelu – muokkaukset).
En tarkoittanut niitä minä-olen-yli-ihminen-uusnatsisatanistipellejä. Enkä ole ketään ylempänä, oikeista auttajistakaan en parhaimmistoa edes. Mutta sellasia. Solvaavia, välittäviä, kunnioittavia, epäkohteliaita. Mielistelyä on jo ihan liikaa. Eikä ollut yhteiskuntakritiikkiä muuten. Kritiikkiä oli pelkästään.

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ keskiviikko 10. kesäkuuta 2009 11.37

Siispä oikeista auttajista on enemmän vahinkoa kuin apua. --Voitte kutsua minua 'herra johtajaksi'(Herr Führer) --Viimeinen johtaja 10. kesäkuuta 2009 kello 16.13 (UTC)
Kaatunut on Viimeisen johtajan hirmuvalta! Kukistettu on aspergerarmeija, joka aikanaan maan yli ryömi kuin musta ja sankka muurahaisjoukko levittäen kauhua ja kuvotusta kaikkien niiden keskuudessa, jotka viidakoita ja tasankoja kansoittavat! Suuri Aspylon on kaadettu! Omaan ahneuteensa upposi! --Pullamössö 10. kesäkuuta 2009 kello 10.32 (UTC)
Kulmat häviävät alistetun kansan päistä! Jihuu! Vapaus! (Tuo "Vjohtaja ei saa olla täällä" on muuten irkissä varsin pätevä kikka, kiitos siitä, Pulla.)

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ keskiviikko 10. kesäkuuta 2009 11.37

Pyöreäpäinen ei voi käsittää miksei se täällä toimi. Kivasti on kyllä läsnäolo jo ehtinyt poistua keskuudestamme, mutta vielä voisi sen toisenkin jalan tuupata ulos ovenraosta. --Pullamössö 10. kesäkuuta 2009 kello 16.09 (UTC)
*odottaa ennustuksen ajankohtaa edeltävää aikakautta vesi kielellä* --Voitte kutsua minua 'herra johtajaksi'(Herr Führer) --Viimeinen johtaja 10. kesäkuuta 2009 kello 16.13 (UTC)
Martti Luther oli perseestä.

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ perjantai 5. kesäkuuta 2009 16.12

Kyllä hän tietääkseni syntyi ihan normaalien ulkosynnyttimien kautta.--perjantai 5. kesäkuuta 2009 kello 16.45 (UTC)
Käytin allegoriaa.

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ perjantai 5. kesäkuuta 2009 17.09

MoiMuokkaa

Höhöhöhöhöhöhöhö