Avaa päävalikko

Hikipedia β

Keskustelu käyttäjästä:Ykmail

KÄÄKKÄÄKÄÄK!Muokkaa

Pyydän hartaasti, että opettelisitte käyttämään esikatsele-nappia. Kiitos! =)  • Black Eagle • 14. tammikuuta 2008 kello 19.06 (UTC)

Pyydän nöyrimmästi samaa. Johannes Brahms on minusta erittäin hauska ja lennokas artikkeli. Sen muotoilun parantaminen on ikävä kyllä mahdotonta, koska tuoreet muutokset ovat vaarassa tukkeutua jatkuvien (korjaus?)muokkausten takia. --Napoleon 18. tammikuuta 2008 kello 08.01 (UTC)

Artikkeleihin alkuihin ei lisätä otsikkoa! Et siis aloita artikkelia "lisänimi" näin:

  • ===Lisänimi===

Koska otsikko tulee automaattisesti. --Luoma (Houreita / Halu hourailla? / hähää)...´´` perjantaina 18. tammikuuta 2008 kello 14.06 (UTC)

Haluaisin vielä itse pyytää edellä anottua "Esikatselu"-napin huomioimista ja sen lisäksi Isojen kirjainten muistamista. Tekstinne on näppärää ja mukavaa, mutta toivoisin myös kieliopillista tarkkuutta. Kiitos. -- Traani  23. tammikuuta 2008 kello 14.38 (UTC)

KehujaMuokkaa

Säveltäjistä laatimanne artikkelit ovat hyviä, hauskoja ja nokkelia, ja ne ovat tuottaneet ainakin minulle paljon hupia. Rohkenenkin ehdottaa, että jossain vaiheessa kääntäisitte oivaltavan huomionne kolmeen varhaisempaan, jo pitkään koomassa olleeseen säveltäjäartikkeliin (Bach, Mozart, Beethoven), jotka ovat parantamisen ja todennäköisesti melko täydellisen uudelleenkirjoittamisen tarpeessa. Teidän tiedoillanne ja kyvyillänne niistä sukeutuisi varmasti kelpo sivuja. Toivon tarmonne pysyvän yllä. --Napoleon 29. tammikuuta 2008 kello 09.26 (UTC)


Vastauskommentti Napolle:

Ihan pelästyin, luulin jo hetken aikaa, että suuuuuren saxalaisen mjuusik- meastron lisä-, ja kaverihahmot hahmottelivat minulle piiloteistisesti epäilyttävällä tavalla monipersoonaisen identiteetin, mutta kyse olikin vanhasta kunnon teitittelystä. Heitetään kuitenkin tei-tittelit pois, ja kazotan mitä voidaan tehdä niille vielä izeään joksikin wikiviisaudessaan luuleville muusikoille.


Kiitos muuten niille nerokkaille kuva-nikkareille, jotka ovat onnistuneesti täydentäneet em. sivuja. Kommentin jätti Ykmail (keskustelu – muokkaukset).

AllekirjoittaminenMuokkaa

Kun kirjoitat keskustelusivulle, kirjoita tekstisi perään näin: ~~~~. Silloin muut näkevät, että sinä olet jättänyt kommentin. Olet muuten tehnyt hienoja artikkeleita ja kiva saada tänne uusi hyvä käyttäjä lisää! --–Luoma 29. tammikuuta 2008 kello 13.32 (UTC)

Mikä ihmeen Beethoven-fani?Muokkaa

Olisit vielä laittanut sen pieneksi muutokseksi. Tuoreita muutoksia selatessani katsoin vain että +10 000. Jaaha. Ihan normaalia sinänsä, että tuollaista lisäystä ei kukaan tee. Mistä sen kaiken ongit?  • Black Eagle • 30. tammikuuta 2008 kello 09.58 (UTC)

Nyt se esikatselunappi käyttöön! Turhauttavaa selailla saati muokata, kun tekee päällekkäisiä muokkauksia. (Ei nyt, mutta usein on niin käynyt)   Ictinaetus malayensis  12. helmikuuta 2008 kello 22.03 (UTC)
Klassisen musiikin tuntija, eh? Viitsitkö sitten ensi kerroilla korjata väliotsikotkin isoiksi, kun niin se kuuluu tehdä suomen kieliopin mukaan. Ja sitten jos vielä kuittaat nämä viestit, jooko? Kiva muuten, että se esikatselunappi löytyi (toivottavasti=)).   Ictinaetus malayensis  12. helmikuuta 2008 kello 22.45 (UTC)

Pieni pyyntöMuokkaa

Voisitko aloittaa väliotsikot isolla alkukirjaimella artikkeleissa? Thanks. --Wikiluoma 14. helmikuuta 2008 kello 15.39 (UTC)

Kehuja, osa IIMuokkaa

Olet tehnyt aika mahtavia artikkeleita, joista jo moni on hyväksi merkitty. :) Kun jatkat vielä samaan malliin jonkin aikaa, nostan sinut hyötykäyttäjäksi. --Luoma (muinaisenglanniksi) 16. helmikuuta 2008 kello 08.35 (UTC)

Leif SegerstamMuokkaa

Kun teet niin hyviä säveltäjäartikkeleita, voisitko mahdollisesti kirjoittaa artikkelin Leif Segerstam kokonaan uusiksi? Jätä vaan ne omat lisäämäsi jutut sinne, mutta muuten tuo sivu olisi parantamisen tarpeessa. --Luoma (muinaisenglanniksi) 17. helmikuuta 2008 kello 12.58 (UTC)

Leif S. ansaitsee tosiaan runsaana sinfonikkona parempaa kohtelua kuin mitä toistaiseksi on saanut. Koetan kurkistaa hänen partansa taakse kun tämä pahuksen migreeni joskus loppuu. Ei, en ole hävittäjälentäjä... --yk 17. helmikuuta 2008 kello 15.13 (UTC)

Vielä siitä SegerstamistaMuokkaa

Teitkö sinä tämän vai oliko tuo IP-osoite tyystin eri henkilö? Kiitoksia paljon, jos teit. --*Luoma (muinaisenglanniksi) 18. helmikuuta 2008 kello 09.38 (UTC)


Joo, tein. Olin epähuomiossa kuvia värkätessäni kirjautunut ulos välillä --yk 18. helmikuuta 2008 kello 10.13 (UTC)

Kehuja, osa IIIMuokkaa

Mahtavaa työtä taas kerran, kiitän, että otit Segerstam-artikkelin hoiviisi. Liikenisiköhän sinulta aikaa tuota Wolfgang Amadeus Mozartiakin parantamaan?  Luoma  —– 23. helmikuuta 2008 kello 12.44 (UTC)

Hauskaahan tämä on. Onneksi on ns hiihtoloma, enkä voi hiihtää. Voin siis painaa huoletta hikipedaalia. Modua jo mietinkin. Rupesin Psyklopedin- käyttäjäksi myös, ja aion kirjoittaa uusiksi Tukholman Vanhankaupungin historian, mitä jo aloitin. Länge leve Gamla Stan... Siis sillä ensimmäisellä ulkomaisella. --yk 23. helmikuuta 2008 kello 12.49 (UTC)

Vaikka olen yrittänyt turhaan olla vastaan tätä Hikipediaan pesitynyttä kastijärjestelmää, ajattelin, että voisikohan sinut merkitä jo hyötykäyttäjäksi? Tekemäsi artikkelit ovat niin hyviä, ehkä tosin hieman turhan pitkiä minun makuuni. --Wooohooo!
Keskustelu 
13. maaliskuuta 2008 kello 13.41 (UTC)

Olemattomat tagitMuokkaa

Tämä lainaus sisältää muokkauksenne:

”<life>27 tammikuuta 1756– 5 joulukuuta 1791</life>”

Mitään life-tageja ei ole olemassa. Pyydän, älä käytä olemattomia tagejä. Kiitos.--  19. huhtikuuta 2008 kello 13.15 (UTC)

Kyseessä ei ollut oikea tagi, vaan tyylillinen merkintä elämän alku- ja loppuhetken välisen tapahtumasarjan kuvaaminen hooteeämäl- tyylisellä tavalla. Sopinee johonkin muuhun asiayhteyteen.

--yk 20. huhtikuuta 2008 kello 11.00 (UTC)

Olemattomista HTML-tageista ei ole mitään hyötyä, koska ne eivät toimi. Siksi sanonkin, että jokainen muokkaus, joka tulee sisältämään keksaistuja HTML-muotoiluja, tulee katoamaan.--  20. huhtikuuta 2008 kello 13.11 (UTC)


Mitä on hyöty? Mahtaako arvon Bee14 olla sen kattavuudesta selvillä? Ilmeisesti. Kirjallisessa mielessä laittamani tägi ei pyrkinyt minkäänlaiseen tekniseen hyödyllisyyteen. Se oli vain pieni yritys soveltaa huumoria HTML-tagin tapaan ilmaistuna. Pyydän kuitenkin jatkossa ystävällistä sävyä kommenteissa. Siihen pyrin itsekin.

Sävynne kuulostaa ankaralta, hyi. Sehän on kuin joskus koulussa. Siispä iloista mieltä ja odotetaan yhdessä joulupukkia. --yk 20. huhtikuuta 2008 kello 13.27 (UTC)

Koittakaa nyt Herran ja kaiken hyvän tähden ymmärtää, että on kerrassaan lapsellisen tyhmää käyttää muotoilukikkoja jotka eivät toimi! Eikä toimimaton HTML-tägi ole mitään huumoria, koskapa se ei mitenkään mihinkään kuulu.--  20. huhtikuuta 2008 kello 14.17 (UTC)
Minusta tuo on ihan hauska koukku, varsinkin jos se on tekstissä joka ei mitenkään liity tietotekniikkaan. Tosin toimii vain kerran käytettynä. --Tämän kommentin tarjosi: Winston Laatukommentteja jo vuodesta 2007 20. huhtikuuta 2008 kello 14.45 (UTC)
Itse taas väittäisin, että tuo vitsi toimisi parhaitsen tietotekniikkaan liittyvän henkilön artikkelissa. Onko HTML:n keksijällä artikkelia? -- Traani  20. huhtikuuta 2008 kello 14.58 (UTC)
HTML:n keksijä -artikkeli pitäisi oikeastaan tehdä kokonaan tuollaisella pseudo-HTML:lä. Siinäpä haaste jollekin, joka kyseisen kielen kunnolla hallitsee... --Tämän kommentin tarjosi: Winston Laatukommentteja jo vuodesta 2007 20. huhtikuuta 2008 kello 16.02 (UTC)

Ymmärrys hoi on hyvä kehotuksen sananen. Myönnän auliisti, että keskustelun kohtena oleva tagi ei ole oma keksintöni, näin sen uncyclopedia commonsin kuvissa hautakivessä, johon se kyllä sopi oikein hvin. Oli muistaakseni jonkin tsekkiläisen käyttäjän tavaraa. --yk 20. huhtikuuta 2008 kello 16.24 (UTC)

MuokkailuMuokkaa

Kirjoitat artikkelisi ilmeisesti valmiiksi ennen kuin lähetät ne nettiin. Se on hyvä. Ikävää siinä on vain se, että kun menen korjailemaan virheitäsi ja muotoiluasi, kumoat tekoni laittaessasi koko artikkelin kerralla vanhan tekstin tilalle. Se harmittaa minua. Olisiko mahdollista, että jatkossa välttäisit tälläistä tapahtumaa, vaikkapa kopioimalla artikkelin viimeisimmän version omaan tekstitiedostoosi ennen lisäystä, tai lisäämällä tekstiäsi kappale kappaleelta? -- Traani  10. kesäkuuta 2008 kello 17.22 (UTC)


Pahus, en ole moista edes huomannut. Parannan heti tapani, oi suuri Traani. --yk 13. kesäkuuta 2008 kello 10.15 (UTC) En aina kirjoita valmiiksi artikkeleita ennen netissä söhertämistä. Inspiraatio vaatii joskus nopeaa toimintaa. Siinä melkein tajunta virtaa. Viime aikoina on kulunut aikaa Psyklopediassa ihan liikaakin. Pääsivun artikkelin linkistä svenska uusin vastikään. --yk 13. kesäkuuta 2008 kello 10.21 (UTC)

Terve mieheenMuokkaa

Mukava huomata että on olemassa ihmisiä, jotka katsovat Hikipedian sen arvoiseksi että siunaavat meitä läsnäolollaan monen, monen vuoden poissaolon jälkeen. Minulla ei muuta, jatkakaa. --Teleskooppi (keskustelu) 17. marraskuuta 2015 kello 15.31 (UTC)

Lämpimästi tervetuloa takaisin myös uusylläpidon puolesta. --Kuri (keskustelu) 17. marraskuuta 2015 kello 16.08 (UTC)

Jedin paluuMuokkaa

Aikakone on kulunut ja paluu menneisyyteen on koittanut. Saa nähdä mitä tulee.

Palaa käyttäjän ”Ykmail” käyttäjäsivulle.