Avaa päävalikko

Hikipedia β

Kirje

Letter Background.jpg
Wax seal.jpg


Rakas Jumala (pitkästä aikaa),

Kun luet tätä kirjettä, olen bisnesmatkalla. Olen pahoillani koska johdin sinut tuohon tilanteeseen, mutta ööö... mitä olinkaan sanomassa...VITTU..<option> <option>hengityksesi haisee niin että sinut havaitsee kilometrin päästä.

Tiedän että tämä voi tuntua moraalittomalta , etenkin kaikkien niiden suunnitelmien jälkeen jotka teimme yhdessä koskien hyväntekeväisyyttä, mutta minusta ei tunnu enää yhtään siltä että asiat voisivat sujua tällä tavoin.

Haluan kuitenkin sanoa sinulle että olet nisäkäs. En kuitenkaan usko että sovimme toisillemme. Ainakaan tässä tilanteessa. Ensinnäkin; Emme ole samanarvoisia. Sinä olet demokraatti, ja minä taas Pablo Diego José Francisco de Paula Juan Nepumuceno de los Remedios Crispin Cipriano de la Santísima Trinidad Ruíz y Picasso, ja siis kuollut. Ja lisäksi sinä juot viinaa, tirkistelet muita, ja vieläpä vaunu valjaaton joka jää yksin seisomaan vettyneelle maalle, pettyneelle maalle., ja olen melkoisen varma että en voi ikinä ymmärtää, saatika jakaa ja iloita kanssasi mainitsemistani asioista.

Kuinka sinä muka luulet että näin erilaiset ihmiset voisivat muka olla tekemisissä pitkällä tähtäimellä? Ehkä on aika vaihtaa vapaalle ja tarttua hetkeen.

Mutta kaikesta huolimatta haluan sinun tietävän että Sinä olet mielessäni aina kun näen kahden ihmisen huutavan toisilleen julkisesti.

Mutta kaikesta huolimatta: Vilpittömästi,

~ Se tyyppi.