Avaa päävalikko

Hikipedia β

KonMari

D5Vs03EXoAc19Tz.jpg

KonMari on turhautuneille keskiluokkaisille, enimmäkseen naisille, suunnattu kultin sävyjä saanut siivousmetodi, joka perustuu Marie Kondon pyhiin kirjoituksiin. KonMari auttaa pelastamaan ihmisen, joka ottaa KonMarin sydämeensä ja tunnustaa vapahtajakseen, ikuiselta sotkuisen kodin kadotukselta. KonMari on metodina niin perusteellinen, että pesuveden mukana saattaa mennä ei vain yksi, vaan jopa kolmekin lasta.

Sisällysluettelo

KonMarin löytäminenMuokkaa

KonMari löydetään usein, kun keski-ikä lähestyy uhkaavasti, elämä tuntuu tyhjältä ja ihminen haluaa sille tarkoituksen. Tähän tarpeeseen KonMari vastaa. Vastaa tarkoituksen olevan siisti koti. Sen saadakseen ihmisen tarvitsee vain avata sydämensä ja ottaa KonMari sinne.

KonMarin toteuttaminenMuokkaa

Toteuttaessaan KonMaria ihminen toteuttaa todellista luontoaan. KonMarissa ihminen luopuu asioista, jotka eivät tee häntä onnellisiksi, kuten tylsän värisistä sukista, ikävystyttävistä kirjoista tai perheestään. Tärkeä osa maritusta on myös tiivis KonMari-yhteisö. KonMari-yhteisössä Marie Kondoa pidetään erehtymättömänä ja hänen kirjoituksensa ovat arvostelun yläpuolella. KonMariin on sitouduttava täysin, otettava kaikki mitä KonMari tarjoaa. Vain KonMari voi pelastaa sotkuiselta kodilta!

KonMarin kritiikkiMuokkaa

KonMarin on syytetty olevan vaarallista ekstremismiä, joka muodostuu harrastajalleen valtavaksi henkiseksi taakaksi, kun elämästä ei tullutkaan täydellistä marittamalla. KonMari myös täyttää lukuisia vaarallisen lahkon kriteerejä ja onkin odoteltu, milloin marittajat tekevät Jonestownit, eli päättävät marittaa itsensä oikein porukalla elämäänsä pilaamasta.

Katso myösMuokkaa


  Tämä uskontoa käsittelevä תנ״ך on kerettiläinen tynkä.
Liity jumalan lapsiin ja levitä sanomaa laajentamalla tätä artikkelia. Aamen. सनातन धर्म.