Avaa päävalikko

Hikipedia β

KooKoo

Wiki-deathstar.png
Tosikoille ja heille, joita aihe lähemmin kiinnostaa, on Wikipediassa artikkeli KooKoo.
Stop hand.png Tämä artikkeli tai osio ei välttämättä edusta neutraalia näkökulmaa.
Neutraali näkökanta kiinnostaa kovasti myös keskustelusivulla.

"-Kunnon kouvolalainen kuuluu toki tietty, siihen Suureen Kouhostoliittoon..!"

~KooKoo
Kouvolan suuri/mahtava KooKoo on onnistunut matkaamaan KHL-liigaan! Sitä on juhlittu runsaasti, kuten kuvasta kuuluu. Jopa Venäjän Karjalasta tullaan näitä pelejä seuraamaan, sekä asiallisen lämpimissä pukineissa.

KooKoo (fanit & vastustajat: Joo, joo!, verohallinto: Kop-Kop!) on kouvolalainen jääkiekkojoukkue, joten se kuulunee varsin vahvasti Kouvostoliiton kalustoon. Räminällä tuo ryhmä tulee tuolta Savonmualta - anteeksi: EKsote Eikuste Kaakonkulmalta. Kyllä, se pelaa urheilua ja S&M-Liigassa vieläpä.

KooKoon eli Kouvolan Edustus-Kiekon (KEK, myöskin Kaatuneiden Evakuointi-Keskus) - myös Kouhostoliiton suurimpia saavutuksia lienee sen kapteenin, Ari Zwängin saama Vuoden Hauskuuttavin Pelaaja-niminen pokaali eli sinällään sangen arvostettu palkinto.

KooKoota on arvostettu ja arvosteltu ns. neitikiekon pelaamisesta. Tosin kaikilla asioilla on kaksi puolta. Kookoo kyntää peräpäätä kotoisessa suosikki-liigassa. Paid-off ts. pal off-paikkoja se ei ole onnistunnut vielä tavoittamaan. Ööh, paitsi kaudella 2019-2020... Joukkue on tarjolla jonkun KHL-joukkueen farmiksi jo senkin vuoksi, mikä voi ehkä tulla olemaan Medives-Kakin Sappiremppa. KooKoo vaikuttaa myös ASML:ssa, jonka jokin jääkiekkofani voi kokea joko autistisena taikka astmaattisena. Todellisuus on kuitenkin toista. Myös KooKoosta on kohonnut yli PHL:n kohonneita pelaaja-yksilöitä, joskin kovin harvakseltaan. Seuraava taso kun olisi SYLi, anteeksi SHL (Ruotsin liiga).

Termin muista merkityksistä: KK tarkoittaa sekä kirkonkylää että konekivääriä. KKK:ta emme tässä yhteydessä edes ota harkintaan, Donald Trumpin toistuvista pyynnöistä huolimatta. Kolmasti kirkastettu on taas pontikkaa joka on alkoholia, KooKoo onnistui taasen kirkastumaan ainakin kolmesti (<3 x3) Mestiksessa.

Koska S&M on suljettujen ovien kerho, niin ei sieltä pääse pakoon eikä pois. Kun sinne (Liigaan) kerran menet, niin sinne myös jäät! Toisin sanoin: liigasta ei voi tippua - eikä sinne myöskään nousta. Tosin rumat huulet huhuilevat jopa 100 000 euron uhkavaatimuksen ukaasista, jos seura ei onnistu hankkimaan peliareenalle enemmän kuin 500 katsojaa.

KooKoo saa joon varmasti ylämummoon.

KooKoo on tyylikkästi onnistunut sivuuttamaan play-offin alarajan, liigauran alkuvuosinaan jopa nsk. säälipleijarien osalta. Mm. Kärppien entisiä rymistelijä-kiekkoilijoita on tähän porukkaan hakeutunut. Koska uusi itäraja tullaan avaamaan jossain susirajan alapuolella (Petrovskin aluevankilan tienoilla), niin KooKoolla on vielä sentään jotain toivoa uusista kannattajista, esimerkiksi Petroskoin suunnalta saapuvina. Ennen vuotta 2020 on KooKoo onnistunut tekemään pahan tsunamin tasoista tuhoa Länsirannikolla. Se on onnistunut devastatoimaan joitain joukkueita lähes dominoivalla tyylillä. Hikipedian toimitus jättää nuot joukkueet arvailujen varaan. Tosin Tornio-Haaparannan TIHC on eräs vahvasti epäilty. Kaudella 2019-2030 on KooKoo kunnostautunut sangen useissa kiekollisissa yhteenotoissa, Mansen Peli-Iippojen seli Ipan kanssa. Tätä tapahtui kaudella samalla, se tämä.

Artikkelin muokkauksen hetkellä, on KooKoon päävalmentaja Jussi Upokas Suokas Ahokas. Porukka oli yltänyt suoraan pleijari-paikkaan, eikä ies edes säälipleikkuihin. Isompi jokin pelikone meni sekaisin tyyten tykkänään ja koko arvontapakka meni uusiksi. Noh, tosin KooKoo sai pelaajasopimuksiaan uusittua. Porukka sai raavittua yli 100 pinnaa kasaan joka tapauksessa, ja Hikipedia siitä ylen ylpeänä onnitteleepi.

Joitain uusia KooKoon saavuttamia kutsumanimiäMuokkaa

  • Kaakonkulman Komeetat
  • Idän Iljushiinit
  • Nuijamaan Nukuttajat Nikitat
  • Kaalimaan Kasvatit
  • Kouvostoliiton Ihmejengi
  • Sumulaakson Sankarit
  • Tulevaisuuden Tupolevit (khih, sanalla Tupo+Levi = moninaismerkitys)
Jääkiekon SM-liiga
HIFK - HPK - Ilves - Mikkelin Jukurit - JYP - KalPa - KooKoo - Kärpät - Lukko - Pelicans - SaiPa - Tappara - TPS - Vaasan Sport - Ässät