Kulttia voi tutkia parista eri suunnasta. Toinen on kultti-kulma, joka tutkii kulttia itsenäisenä sanana. Toinen on taas tutkiminen kultti-etuliitteen näkökulmasta. Tietenkin voidaan puhua The Kultista, mutta siitä myöhemmin.

"Kultti" etuliitteenäMuokkaa

Jos jokin on kultti se on melkein kuin legenda mutta ei aivan. Kultti-etuliitteellinen sana viittaa siihen, että muut plagioivat sitä aina kun pystyvät ja että se on ankaran keskustelun kohteena. Hikipedia voi hyvinkin olla kulttisivusto. kenen mukaan?

LisääMuokkaa

Kulttikirja, kulttilaite tai -esine, kulttirepliikki tai -lausahdus, kulttielokuva, kulttiohjelma (TV tai tietokone), kulttihenkilö, kulttimaine, kulttikultti

"Kultti" itsenäisenä sananaMuokkaa

Kultti viittaa palvomiseen. Kultissa saatetaan palvoa kulttiesinettä (Ks. edellinen osio). Kulttiin liittyvinä ennakkoluuloina voidaan mainita satanismiin liittäminen, veriuhrit ja yhteiskunnallinen piittaamattomuus; luulot ovat aihellisia, sillä kultti on kaikkea tätä ja enemmän.

LisääMuokkaa

Kirottujen kultti, kuolleiden kultti, kirkkokultti, kirjakultti, ruumiskultti, verikultti, kaaoskultti, magiakultti, esinekultti, abstrakti kultti, kulttikultti, kullikultti, kumikultti, kuopionkultti, luopionkultti, tuomionkultti, antikultti-kultti, wikikultti, ostos-tv-kultti, pulttikultti, kirjts vrh kltti, kultti, joka saattaa murhata sinut ensi viikolla, lottokultti...

The KulttiMuokkaa

  KUULUU KULTTIIN!
Kultti kuuluu Kulttiin ja tämä artikkeli on Kultin suojeluksessa! Kaikki sivuun kohdistuva ilkivalta vastataan suoraan Kulttimestarille ja Kultin pyhälle Kulttihahmolle!
Tämä artikkeli tai osio sisältää huippusalaiseksi luokiteltua tietoa, ja sen tuhoaminen ja levittely voivat johtaa vakaviin seurauksiin!

Nyt on kyse siitä Kultista. Kultti on kultti, jolla on kulttimaine. Kulttiin kuuluvat kaikki jotka ovat jotenkin tärkeitä, esimerkiksi tsaari, presidentti, ylläpitäjät, äitisi ja oikeastaan kaikki paitsi sinä. Kultti hallitsee kaikkia muita salaliittoja. Kultilla on kultti kulteista, eli Kultti on kulttikultti.

LisääMuokkaa

  Tämä artikkeli on syvältä, koska se on tynkä.
Laajentamalla artikkelia voit nostaa Hikipedian lähemmäs pintaa.
MediaWiki spam blocked by CleanTalk.