Avaa päävalikko

Hikipedia β

Kun osaa käyttää oikein valon ja varjon vaihtelua, voi lähestyvää vihollista hämätä jo omilla avuillaan.

Leidi Lara Croft syntyi vuonna 1978 keskellä Lontoon suurta tulipaloa, mutta ihmeen kaupalla selvisi ryömimällä Thames-joen varrelle ja ajelehtimalla sen pinnalla pumpattavien silikoniensa avulla. Tästä huikeasta seikkailustaan hän kirjoitti kirjan, joka myi maailmalla mammonaa. Kirjoista suuriman osan osti Laran täti ja serkut. Rahanhimoisena bitchinä Lara a.k.a Tumppi Raiter lähti maailmalle etsimään lisää kirjoitettavan ja löydettävän arvoista.

Ensimmäisessä hänen kokoillanseikkailuistaan kertovassa pelissä Laran palkkaa mielisairas Natla, ja hänen yhtä tyhmät apurinsa Pieru (Papupata) sekä Larsson (ruotsalaista syntyperää?). Neiti Croftin on pakko lähteä etsimään kolmiosaista frisbeetä. Ensimmäisen osan löydettyään tyhmä Larsson yrittää pakottaa Laran antamaan osan tälle, mutta hän aliarvioi sankarittaremme psyykkiset voimat pahasti (tuijottaessaan liikaa rintavarustusta), ja tuupertuu umpisuolensa puhjettua. Loput saat selville pelaamalla.

Ruotsin ympärimatkan aikana käytyjen seikkailuidensa lomassa tämä nykyään jo miltei nelikymppinen neitokainen (Botoxia on tullut käytettyä, kyllä vain...) on löytänyt mm. tikarin, jonka avulla voi muuttua yli-maalliseksi jumalaksi (ensin täytyy vain tunkea se sydämeen); (Lara on varmasti kokeillut tätä), Swartchkoffin ympäri maailmaa kadottaneet kristallit, joiden avulla voi muuttua jättiläishämähäkiksi; miekan, jonka avulla voi syöstä tulta ja tulikiveä ja muuttua kuolemattomaksi sekä lukuisia muitakin esineitä, joita meiltä kaikilta löytyy kaapimme pohjalta.

Laran tunnistaa heiluvasta ja bugittavasta poninhännästä, maan vetovoimaa vastustavista silikonirinnoista, ruskeista housuista (joihin on kätevää päästää lusikallinen hädän hetkellä), repusta, johon mahtuu tonneittain esineitä pienestä koostaan huolimatta, maihinnousukengistä, joissa on pomppuvieterit (Miten muuten muka Lara voisi hyppiä kuin gaselli? Ellei hän sitten ole gasellin ja ihmisen ristisiitos; tai gasellin ja demonin), sekä vaihtamattomista alushousuista. Lara elää poikatyttöelämää isossa kartanossa palvelijaeunukkinsa kanssa.

Säälittäville nörttipoikamiehille tiedoksi: Lara odottaa jo soittoasi! Vinkki: häntä voi miellyttää suklaapatukoilla, rahalla, aseilla ja sen panoksilla, medipackeillä, artifakteilla, sekä silikonirintojen lisäysleikkauksilla.

Information.gif Tämä artikkeli ei ehkä ole paskaa, muttei se mikään loistavakaan ole.
Pienellä työllä tästä artikkelista saa sellaisen. Jatkokeskustelua keskustelusivulla.