Avaa päävalikko

Hikipedia β

Wikipedian sisarprojektit/Wikisanakirjan ylläpitäjät

(Ohjattu sivulta Lentom)
Under construction.png Alla rakentamisen!
Tämä artikkeli on harvinaislaatuisen perseestä, koska se on keskeneräinen.
Ota rukkaset ja vasara käteen ja rakenna sitä hieman valmiimmaksi.

LentomMuokkaa

Lentom on Wikisanakirjan toiseksi nuorin ylläpitäjä. Lentomilla on paha tapa sanoa, että artikkeli on roskaa. Hän myös on kova kaartelemaan asioita. Lentom potee psoriasista eli lentomiaa. Lentom (eikä tosin kukaan muukaan) ole valmis uskomaan, että psoriasiksen toinen nimi on lentomia.

Lentomin suustaMuokkaa

  • Suoraan tuotemerkistä eikä lie sanakirja-ainesta? Jos sanotaan Ray-Banit, niin silloin tarkoitetaan tietynmerkkisiä laseja, eli ei käytetä yleisnimenä. (Ray-Banit-sivun keskustelusivulle. Merkkasi myös ko. sivun roskaksi, minkä jälkeen Hartz poisti sen.)

PuisqueMuokkaa

Puisqueta ja Pyhää Luciaa yhdistää päivä 13. joulukuuta, koska Puisque rekisteröityi tuona päivänä ja silloin juhlitaan myös Lucian päivää. Puisque on Wikisanakirjan vanhimpia ylläpitäjiä. Hänellä on taipumus juuttua yhteen aiheeseen kerrallaan. Puisquella on parhaimmin hanskassa mallineiden rakentelu ja rukkailu. Kuitenkin Puisque on semmoinen dorka kun ei kerran matikkaa osaa! Hänen käyttäjäsivunsa on tahattomasti varsin huvittava ja paikoin yllättävän rehellinen.

Puisquen suustaMuokkaa

  • Sori, ehkä muodollisesti poistin väärää proseduuria käyttäen, mutta tämä on tismalleen yhtä tuotemerkki kuin Mäkkärit ja Hesburgerit, niin näiden firmojen kanssa voi mun mielestä ylläpitäjät käyttää maalaisjärkeä ja poistaa suoraan. (Hese-sivun poistoäänestyksessä. Poisti sivun suoraan ja keskeytti poistoäänestyksen.)

HunsvottiMuokkaa

Hunsvotti on Wikisanakirjan nuorin ylläpitäjä ja hänen nimensä kertoo jo kaiken: todellinen hunsvotti.

Hunsvotin suustaMuokkaa

HartzMuokkaa

Elämäntapaimbesilli Hartz on Wikisanakirjan ylläpitäjistä ehkä kuuluisin. Hän on niitä vanhimpia. Hän oli alkuaikoina kunnollinen, mutta nykyään aika hairahteleva. Hän nälvii Wikipedian puolella milloin ketäkin ja saa siitä sanomista. Väittää Wikipediassa olevansa över trettio, mutta ei vielä 40. Wikisanakirjassa hän kuitenkin vaikuttaa ennemmin joko 72-vuotiaalta tai sitten vasta 18 täyttäneeltä. Hartz on sentään osannut ehdottaa uusiksi ylläpitäjiksi Wikisanakirjaan itseään viisaampia tyyppejä, kuten Lentomia ja Hunsvottia. Hartz on selvästi kissaihminen.

Hartzin suustaMuokkaa

  • Tulisikohan listasta ottaa pois Ronja-Raakelit? Tai ainakin suurin osa niistä? (Luettelon naisennimistä keskustelusivulle. Poisti listasta nimen Ronja-Raakel ja poisti myös kyseisen sivun.)

Sisällysluettelo

Katso myösMuokkaa