Avaa päävalikko

Hikipedia β

Lil Ana

Lil Ana vetämässä kuuluisia tupakkaposkareitaan. Propellipäät seuraavat vieressä kunnioittavan välimatkan päässä.

Lil Ana on säälittävä pieni hermafrodiitti, joka leikkii kovaa vetämällä tupakkaposkareita. Kovahan hän ei tietenkään ole, eivätkä hänen kiveksensä luonnollisesti ole vielä edes laskeutuneet, joten "kovaa" erektiotakaan hän ei ole kerennyt saada (vaikka hän muuta väittääkin!). Hän on kerännyt ympärilleen pörräämään useita propellipäitä, jotka hän on saanut vaikutusvaltansa alle esittelemällä heille tupakkaposkaritaitojaan. Yleisesti ottaen voisi sanoa, että Lil Ana on aika säälittävä tapaus.

Lil Ana pukeutuu huomattavan lurjusmaisesti ja paskasiin, koiran kuselle haiseviin, pesukoneen takaa löytyneisiin, persus polvien välissä laahaaviin lökäpöksyihin sekä hänelle aivan liian suureen huppariin. Löytyyhän Lil Analta lisäksi oikein hieno (Viron) "merkki"lippiskin, josta on tarrakin oikein puoliksi revitty, koska Lil Ana ei ole varma siitä, että kummin se olisi katu-uskottavampi (suure, jota Lil Ana intohimoisesti tavoittelee, mutta varsin mitättömällä menestyksellä). Kengät Lil Analla on vanhat Anttilasta varastetut skeittikengät, joiden hän kuumeisesti väittää olevan arvostettua merkkiä. Totuushan on luonnollisesti aivan toinen, mutta sitä älköön kukaan Lil Analle kertokoon. On myös myönnettävä, että Lil Ana on hieman lihavan puolella, mutta tämän jos hänelle mainitsee, hän kovasti suuttuu ja uhkaa vetää päähän. Tästä ei kuitenkaan pelkoa ole, sillä hän ei tietenkään huonon kuntonsa takia ketään pysty hakkaamaan, mikäli nyt edes kierosilmäisyydeltään osuisi.

Lil Analta ei päivästä sisältöä puutu. Luonnollisesti hänen pitäisi olla koulussa, mutta aika ei millään anna myöten. Onhan hänellä sentään kiire käydä R-kioskilla propellipörriäistensä kera ja yrittää pelata pelikoneita, mutta koska Lil on vasta 12-vuotias kioskin täti pistää koneen lukkoon, ja Lil jää vartijoille haistattelemaan. Tämän jälkeen Lil lösseineen käy läheisessä K-marketissa ostamassa muutaman Euroshopper-energiajuoman, muttei liian monia, jotteivat he vahingossa juo itseään humalaan. Joskus Lil Ana meinaa varastaa yhden tölkin Eeässää, mutta viime hetkellä paineet muuttuvat liian suuriksi ja Lil Anan sydän rupeaa lyömään yli 200 bps. Tällöin Lil Ana joutuu paniikkiin ja laskee alleen. Siinä onkin sitten lössillä ihmettelemistä.

ES-session jälkeen matka jatkuu asemalle, jossa Lil Ana vetää poskareita muiden katsoessa vierestä. Alkuillan ohjelma sisältää myös ohikulkijoiden mulkoilua, sekä näiden ulkonäön arviointia sen jälkeen kun he ovat edenneet kuuloetäisyyden päähän ja yli. Tätä jatkuu, kunnes Lil Analle tulee nälkä (missä ei yleensä kestäkään kauaa). Silloin hän pakenee kotiinsa syömään ja lössi hajaantuu. Kauaa ei Lil Ana kuitenkaan uskalla syödä, sillä syvällä sisimmissään hän pelkää lihovansa vielä lisää. Tavoitteitaan laihtumisesta hän ei kuitenkaan muista jättäessään terveellisen ruoan syömättä, ja jatkuvasti mässyttäessään hämäräperäisesti hankittuja makeisia, jotka hän on luultavasti uhkailemalla joltakulta toiselta haltuunsa saanut. Samalla hän saattaa käydä internetissä lempisivullaan Jonnewebissä Kuvalaudalla RIP in peace Ylilaudalla, jos vain suinkin äitinsä koneelle pääsee salaa livahtamaan. Yleensä näin ei kuitenkaan käy, sillä hänen äitinsä huomaa hänet, ja Lil Ana joutuu keksimään jonkin valheen selvitäkseen tilanteesta. Kun Lil Anan persoonaa yleensäkin miettii, niin voisi luulla, että hän olisi tässä taidossa hyväkin. Totuus on kuitenkin aivan toinen, sillä eihän Lil Ana nyt paineen alla mitään pysty tekemään, ja jälleen laskee allensa. Isäänsä Lil Anan ei sentään tarvitse kohdata kotona, tämä kun jätti Lil Anan äidin ja sanoi syyksi ylenpalttisen rumuuden.

Myöhemmin illalla Lil Ana propellipäineen vasta aktivoituukin, ja he palaavat asemalle ostettuaan ensin muutamia Eeässiä mikäli kaikki vanhat on jo juotu loppuun. Siitä lähteekin sitten käyntiin saatanallinen rumba, joka pitää sisällään Lil Anan poskareita, ohikulkijoille vittuilua, ES:n juomista, yleistä riidanhaastamista sekä häiriökäyttäytymistä, kaikinpuolista tapain turmellusta sekä tietenkin Lil Anan kimeällä falsetolla kertomista tarinoista, jotka ovat tietenkin poikkeuksetta silkkaa valhetta. Lil Anan jengi hyrrää pöllityillä (mutsin ja faijan) polkupyörillä ympäri keskustaa räkien kintuilleen ja kovistellen kolmosluokkalaisille heidän kuitenkin tietämättä, että Ana on käynyt kolmannen luokan poikeukselliset kolme kertaa vain. Lil Ana ja kumppanit myös näyttelevät toisilleen hyvin etäisesti Yhdysvaltojen mustiin jengi- ja räppäriskeneihin liittyviä käsimerkkejä, sekä horisevat samalla vielä toistaiseksi tunnistamattomia sanoja, joiden on kuitenkin arveltu olevan "Jou jou Westside Eastside".

Illan kohokohdaksi muodostuu se, että Lil Ana armollisesti antaa yhdelle propellipääseuraajistaan mahdollisuuden vetää yhden siemauksen hänen tupakastaan. Tämä rituaali on kuukausien saatossa muodostunut hyvinkin pyhäksi ja monimutkaiseksi, ja se toteutetaan aina samalla kaavalla. Yksi, joka on, on että sen, jonka on tarkoitus vetää savut, pitää aina esittää että se haluaisi kovasti tehdä sen, vaikka oikeasti pelkää tupakkaa, kun maistuu pahalle ja yskittää. Sitten sen pitää olla oikein kova jätkä ja vetää posket ihan pullolleen ja jauhaa poskia sisään ulos niin että ihan silmiä kirveltää. Tämän jälkeen savut puhalletaan ulos ja ähkäistään "Ai vittu ku vittu rööki vittu tekee hyvää vittu vittu!". Loput lössistä ja tietenkin Lil Ana vastaavat tähän päitä nyökytellen ja samalla jotain epäselvää mumisten. Lopuksi remmi pistäytyy K-marketin eteen Eeässälle, kunnes mutsi soittaa Jonnen kotiin seitsemäksi.

Joinakin päivinä Lil Ana ja propellipääpoppoo lähtevät skeittaamaan paikalliseen puistoon. Kova jätkä kun Lil Ana on niin hän ei käytä minkään näköisiä suojia, vaikka äiti niin on käskenytkin. Lil Ana esittää puolet päivästä kovista tehden kaikenlaisia trikkejä ja hyppyjä, pääosin epäonnistuen. Onneksi Lil Ana pysyy pystyssä, tosin sekin jo tuottaa moiselle plösölle vaikeuksia. Lil Ana myös C-Walkkaa, eli pomppii ja hyppii kovannäköisesti amerikkalaisen räpin pauhatessa taustalla. Lil Ana tosin ei tiedä mistä C-walk on peräisin, mutta ei se häntä haittaa. Lil Anan onneksi Youtubessa on kaiken näköisiä ja kokoisia c-walkvideoita joista hän kopioi kaiken minkä halvoilla lenkkareillaan pystyy suorittamaan. Lil Anan pomppiessa propellipääseuraajat haukkovat henkeään ja mumisevat "Jou mään, duud täts sou kuul mään... westside eastside jou jou!!!1". Hypähtelyn jälkeen Lil Ana alkaakin sitten heittämään amerikkalaisia riimityksiä, kuten "fak pouliis fak pouliis jah jah fak pouliis" ja "imma suppa gangsta, imma blääst juu fuul!". Moisesta toiminnasta eivät puiston tädit pidä, ja pian he menevätkin keskeyttämään Lil Anan jengin puuhat, saaden poppoon hajaantumaan joka suuntaan samalla kirkuen. Tarpeeksi kauas päästyään Lil Ana alkaakin sitten huutelemaan puistotädeille rivouksia ja jatkaan sitten juoksuaan, ainakin seuraavan kulman taakse jos kunto vaan sallii.

Tälläinen mies poika nilkki nilkinpuolikas Lil Ana siis on.

Propellipäät

 
Nuori Lil Ana (oikealla) yhdessä lapsuudenystävänsä Jontun kanssa. Historioitsijat arvelevat, että mikäli kukkahattutädeillä olisi ollut rohkeutta puuttua tilanteeseen jo tässä vaiheessa, Lil Anasta olisi voinut tulla mallikelpoinen yhteiskunnan jäsen.

Lil Anan jengiin kuuluu tiettvästi ainakin neljä säälittävää nolife-urpoa. Oikeana kätenä toimii Markus "Make" Naakka (kuvaaja). Säälittävintä Makessa on se, että hän väittää nostavansa penkistä 30kg, vaikka ei saa edes tankoa irti. Make pukeutuu yleensä kuten Lil Ana, ja nuoleskeleekin tämän persettä kehumalla tuota kuvassa näkyvää tyyliä "tosi, niinku, siistinä". Lil Anan jengin voimamies Pekka "Pena" Virtanen (etumaisena, ks. kuva) saattaa oikeasti nostaakkin 30kg, ainakin kerran. Pena on joukkion hitain kaveri, ÄO hiukan kengännumeroa isompi. Penassa silmään, tai oikeammin nenään, pistää lemu, joka Penan pesemätön huppari tuottaa. Penahan ei hampaita edes huuhdo, eikä myöskään käy kylvyssä. Ainoa paikka jossa Pena hoitaa hygieeniaansa on sauna, tosin hän ei pese hikiä pois sen jälkeen. Kolmas Lil Anan jengiläinen on Antti ¨"Ande" Puustinen, josta ei voi oikein mitään kertoa... Anden vanhemmat ovat molemmat mielisairaalassa, ja Andeakin on sinne yritetty sijoittaa. Ande on väkivaltainen persoona, ja onkin jo pajauttanut muutamia ekaluokkalaisia kepillä päähän. Neljäs (kuvassa taaimmaisin), joukon vähäpätöisin (mikä on todella vähän tuollaisessa paskasakissa), on Einari "Eki" Kangasala, koulukiusattu kusipää, joka hakee turvaa Lil Anasta. Eki tulee köyhästä perheestä, jossa äiti on virolainen maksullinen nainen ja isä vodkan suurkuluttaja. Ekin isä hakkaa Ekiä joka ilta, äiti haukkuu paskaksi ja setä antaa anaalirangaistuksia. Ekistä voimme sen kertoa, että hänenlaisensa pellet eivät elä kasiluokkaa pitemmälle.

Tälläisiä koviksia miehiä luusereita Propellipäät siis ovat. Voimme vain todeta, että tälle paskajengille on tulossa rankka yläaste elämä.

Katso myös


Älä muokkaa!
Tämä sivu kuuluu ohjesivun varoittaviin esimerkkeihin!
Tai jos kuitenkin muokkaat, etsi edes parempi esimerkki ohjeisiin.