Luettelo Dragon Ballin hahmoista

Stop crap.png Tämä artikkeli on merkitty parannettavaksi välittömästi, koska sen sisältö tai aihe on kakkaa.
Voit auttaa Hikipediaa muokkaamalla artikkelia paremmaksi.
Jos parantaminen ei kiinnosta ketään, artikkelille käy huonosti.

Hyvikset

Goku

Pääartikkeli: Goku

Goku on sarjan päähenkilö, ja tästä automaattisesti seuraa, että hänellä on komein animesähkärikampaus koko sarjassa. Häntä myös sanotaan maailman vahvimmaksi, ja väitetään, että hänen voimatasonsa olisi jopa yli 9000. Goku on saiyalainen, vaikka ei tiedäkään sitä ennen Dragon Ball Z:n alkua. Vegeta kutsuu häntä nimellä Kakarot (anagrammi sanasta torakka). Goku muuttui super-duper-legendaariseen piikkitukkablondimuotoon, supersaiyalaiseksi, kun Freeza tappoi Gokun kaverit (paitsi Gohanin).

Vegeta

Pääartikkeli: Vegeta

Vegeta on sarjan suuriegoisin pystytukka ja jostain syystä myös eniten faneja kerännyt. Vegetaa vituttaa suuresti monikin asia, esimerkiksi 1. Kakarot 2. Kakarot 3. Se, että Kakarot muuttui supersaiyalaiseksi ennen häntä. Vegetan yleisimpiä repliikkejä sarjassa ovat "I'm the prince of all saiyans!!!11" ja "Kakarot...!" Vegetan kulmakarvat ovat aina kurtussa - oli hän sitten iloinen, surullinen tai hämmästynyt.

Krillin/Kuririn

Krillin on koko sarjan turhin hahmo, mikä käy ilmi siitä, että kun muilla hahmoilla ovat kattojahivelevät säkäripystytukat, niin Krillin parka on kalju. Krillin tapaa tappeluissa yleensä saada turpiinsa, mutta useimmiten Goku pelastaa hänet pinteestä.

 
Kuririn

Gohan

Gohan on Gokun ensimmäinen erehdys. Väitetään, että Gohanilla olisi jonkinlaisia kätkettyjä voimia, mutta tosiasiassa hän bluffaa. Kaikkihan tietävät, että Hercule oli se joka voitti Cellin! Hän on saanut turpiinsa ainakin Vegetalta, Ginyuu-joukkiolta, Freezalta, dr. Geron androideilta, Celliltä ja Majin Buulta. Supersaiylaiseksikin hän muuttui vain käytettyään dopingia isänsä selän takana. Kummaa Gohanissa on se fakta, että hän ei koskaan kuole! Kaikki muut hahmot delaavat vähintään kerran paitsi Gohan. Kun Gohan kasvoi aikuiseksi hän sai supersteroideja eräältä vanhalta kurttuiselta äijältä, joka eleli kaukaisella Hamppuplaneetalla. Näiden ihmeaineiden ansiosta hän sai uuden zuperdupermuodon, mysticin, jonka tehtävä oli ottaa turpiin Majin Buulta (ilman että Gohan kuolee - tämä aiheutui deus ex machinasta, jonka avulla Goku ja Vegeta tuotiin takaisin kuolleista).

Piccolo

Piccolo on haltia namekilainen vihreä pedofiili, jolla oli "juttunsa" Gohanin kanssa kun tämä oli neljävuotias (Pyydän -älä ajattele sitä. Älä.). Piccololla on myös kummia taipumuksia "yhtyä" muiden namekilaisten kanssa aikasen omalaatuisella tavalla. Suippojen korvien lisäksi Piccolossa naurunaihetta herättävät vaatteet. Gohan on luonnehtinut Piccolon vaatetusta "Naurettavaksi" Piccolon väitettyä hänen "Suuri Saiya-mies"-asuaan hölmön näköiseksi. Tosiasiassa... Ääh, et taidakaan haluta tietää minkälaisia vihjailuita siihen liittyi, usko pois...

Trunks

Toisin kuin muita hahmoja, Trunkseja on kaksi, synkistelevä tulevaisuuden-minä ja keekoileva nykyisyyden-minä. Ensimmäiset vihjeet Trunksin... hm, omalaatuisuudesta saatiin jo hänen synnyttyään. Välillä hän oli kuten muutkin vauvat, välillä hän taas nappasi katanan ja syöksyi taistelemaan ilkeitä androideja vastaan. Onneksi terapeuttiandroidi Cell tuhosi hänen tulevaisuuden persoonansa totaalisesti. Jostain syystä hänen oletettu isänsä Vegeta raivostui tästä suunnattomasti. Ehkä hän oli jotenkin samaistunut samurai-Trunksiin, jonka kulmakarvat olivat alati kovin vegetamaisessa asennossa.

Goten

Goten on Gokun toinen ja viimeiseksi jäänyt erehdys. Goten oli löysämielinen itkupilli, joka ravasi yhtenään terapiaistunnoissa veljensä Gohanin kanssa. Gotenista tuli Trunksin *krhm* ystävä, ja myöhemmin he harjoittelivat asentoja Piccolon opastuksella. Kun he käyttivät näitä maagisia asentoja, heistä tuli yhtä ja he muodostivat räkänokkaisen kusipään jota sanottiin Gotenksiksi.

Pahikset

Eli kyseessä on esittely hyypiöistä, joista suurimman osan elämä on mennyt pilalle Gokun takia. Nämä (esiintymisjärjestykseen pistetyt) kaverit eivät luovuttaneet ajoissa, vaan saivat turpaan joltakulta hyvikseltä/toiselta pahikselta. Valitettavasti osa jäi henkiin. Että semmosta peliä.

Pomo Jänis

Homo Jämis oli Kani-mafian kummisetä. Hän oli itsekin jänis. Hänellä oli kyky muuttaa porkkanaksi kaikki, jotka hiplasivat häntä, mitä ei hänen harmikseen useinkaan tapahtunut. Pomo Jäniksen mafia koki kuitenkin kohtalonsa, kun Gokun jengi sattui saapumaan kylään, jota Jänis hallitsi. Goku ei kilpailijoita suvainnut. Hän pieksi koko porukan Nyodo... Nyoidoi... Nyob... sillä venyvällä sauvallaan. Tämän jälkeen hän toimittaa Jäniksen ja koko hänen mafiansa kuuhun, jossa näista ei enää ole harmia. Dragon Ball maailman jumala Akira Toriyama tajusi vasta julkaisun jälkeen, ettei ilman happilaitteita voi kuussa selvitä. Niinpä hän päätti hankkiutua Jäniksestä nopeasti eroon, jottei kukaan muistaisi tätä virhettä enää. Näin ollen mestari Mutenrooshi tuhosi kuun KAMEHAMEHA-hyökkäyksellään, ja räjäytti Jäniksen mafioineen. Valitettavasti Toriyama teki tässä kohtaa jälleen suuren virheen, sillä hän ei tajunnut, ettei maailma voi elää ilman kuuta. Jänis päätyi kuoltuaan Helvettiin, jossa häntä toivon mukaan syrjitään yleisesti, koska hän on ärsyttävä makaroni.

Prinssi Pilaf

Pikku-pila on pieni, suuruudenhullu örkki, joka halusi hallita maailmaa. Valitettavasti hänellä oli vain kaksi kannattajaa, joilla ei pitkälle pötkitä. Niinpä hän päätti palauttaa Lohikäärme Shenlongille tämän kivekset, jotta Lohikäärme toteuttaisi kiitokseksi hänen toiveensa. Hän saa kaikki kuulat kokoon ja aikoo pyytää maailmanvaltiutta, mutta pervo possu Oolong ehti toivoa ensin tyttöjen pikkuhousuja. Koska tämä toive oli paljon helpompi toteuttaa kuin maailmanvalloitus, Shenlong tekee mieluummin sen. Pilaf on raivoissaan, muttei voi kuin niellä kiukkunsa, koska Oolong sattui kuulumaan Gokun jengiin, eikä sille voi ryppyillä. Tämän jälkeen hän menee hetkeksi kimppaan Pimeyden ruhtinas Piccolon kanssa, mutta Piccolo ei tykkää hänestä ja lopulta irtisanoo hänet. Vanhoilla päivillään hän yrittää vielä toivoa maailmanvaltiutta itselleen, mutta dementian ansiosta unohtaa koko jutun, ja toivookin aikuiseksi kasvaneen Gokun lapseksi jälleen. Viettää eläkepäiviään Epäonnistuneiden Diktaattorien lepokodissa.

Punaisen Rusetin Armeijakunta

Puisevan Ruosteinen Armeijakunta oli aseistautunut ja vaarallinen sateenkaarijoukko. Porukan johtajat oltiin jaettu eri väreihin. Punaisia Rusetteja olivat:

  • Eversti Silver, hopea-hiuksinen entinen muta-paini-mestari, jonka lupaavasti alkanut ura kaatui siihen, että hän kyllästyi joka kerta jäämään hopealle, eli kakkossijalle jokaisessa mutapaini-ottelussa. Hänen lempivärinsä on hopea. Hän etsi Dragon Balleja Ylipäälikön käskystä, mutta jäi jälleen hopealle, kun Lohikäärmeen palleja etsivä Goku tirpoi hänet kanveesiin nopeammin kuin hän ehti "hopea"a sanoa. Tämän takia Ylipäällikkö sai taas mielihalujensa mukaisen kohtauksen ja teloitti Silverin hopeisella juustohöylällä. Päätyi kuoltuaan Helvettiin, jossa hän jatkaa hopeista uraansa mutapainijana.
  • Kenraali White, oli valkoinen Lumimies, joka pullisteli lihaksiaan punttisalila nimeltä Muskelitorni. Hän oli vakuuttunut omasta erinomaisuudestaan, kunnes 12-vuotiass Goku tuli ja pieksi hänet yhdellä sormella. Rehdissä nyrkkitappelussa hän kuitenkin huijasi ja käytti pistoolia. Gokun pelasti viime hetkellä Androidi 8, joka ääripäähän kuuluvana rauhan-aktivistina nakkasi Whiten ulos kuudennen kerroksen ikkunasta. Ei ole varmaa, kuoliko hän. Ainakaan Helvetissä häntä ei ole tavattu.
  • Kenraali Blue, oli rehellisesti sanoen hinttari. Niin, ja natsi myös! Oli hänessa kuitenkin sitä tiettyä tyyliä, jonka omaa myös tunnettu naistenmies James Bond. Blue tykkäsi hipliä ja teloittaa alaisiaan. Goku ei kuitenkaan homoja suvainnut, joten hän yritti eliminoida Kenraalin. Blue pääsi kuitenkin pakoon, mutta Ylipäällikkö ei myöskään suvainnut homoja ja hän oli ehtinyt jo toivoa, että Goku teloittaisi hänet. Niinpä Ylipäällikkö joutui maksamaan 50 miljoonaa siitä hyvästä, että palkkamurhaaja Tao Pai Pai tökkäisisi Blueta kielellään pers aivoihin. Blue menehtyi aivoverenvuotoon, jonka Taon kieli aiheutti, ja päätyi Helvettiin, jossa hän pokkailee miesten peppuja vielä tänäkin päivänä. Bluella oli kätevä erikoiskyky, hän nimittäin osasi jähmettää katseellaan jokaisen, joka oli tarpeeksi tyhmä katsomaan häntä silmiin tarpeeksi kauan.
  • Eversti Yellow, jokin kissaeläin, joka ei koko sarjan aikana tehnyt muuta kuin lentänyt vanhanaikaisella lentokoneellaan. Kuoli, kun Goku tuuppasi koneen syöksykierteeseen. Päätyi kuoltuaan Helvettiin. Mutta senhän sinä jo tiesitkin.
  • Ylipäällikkö Red, lyhyenläntä hobitti jota oltiin aina kiusattu hänen pituutensa vuoksi, halusi tulla pitemmäksi, ja alkoi keräilemään Lohikäärmeen kuulia, jotta Lohikäärme toteuttaisi hänen toiveensa. Sai usein raivokohtauksia, minkä seurauksena hän teloitti alaisiaan silkasta terapeuttisesta mielihalusta. Kuoli v***uiltuaan omalle adjutantilleen. Päätyi Helvettiin, jossa häntä myös kiusattiin.
  • Adjutantti Black oli Yön Timo, joka toimi Ylipäällikkö Redin adjutanttina. Siihen viitaa hänen nimensäkin, Adjutantti Black. Hänen pituutensa oli arvatenkin kolmen metrin paikkeilla. Hän ei aluksi tehnyt juuri mitään muuta kuin mielistellyt Ylipäällikköä ja päivitellyt Gokun hämmästyttäviä voimia Dragon Ballille tyypillisillä sanoilla "Mahdotonta!", "Uskomatonta!" ja "Hullua!". Yhdessä vaiheessa kyrpiintyi Ylipäällikköön ja ampui hänet lonkalta täyteen lyijyä. Julistautuu tämän jälkeen uudeksi ylipäälliköksi, ja vaihtaa nimekseen Ylipäällikkö Black. Tätä ei kuitenkaan kestä kovin kauaa, kun Goku tulee vaatimaan Lohikäärmeen palloja itselleen. Black antaa ne kauhuissaan Gokulle ja anelee seksiä armoa, mutta Goku sanoo: "Kaltaistasi pahista ei voi päästää karkuun!" ja tirpoo Blackin kanveesiin. Black yrittää vielä voittaa Gokun Turbo-Taistelu-Robottinsa avulla, mutta Goku räjäyttää koko hoidon miljooniksi palasiksi. Black päätyi Helvettiin, kuten muutkin Punaiset Rusetit.

Ylipäällikkö Blackin kuolemaan päättyi Punaisen Rusetin Armeijakunnan fasistinen hallintokausi maan päällä. Armeijan aseellista tasoa on moitittu ja kyseenalaistettu, koska 12-vuotias lapsisotilas riitti tuhoamaan sen.

Pirusmies

Kidusmies on hassunnäköinen... öööhh... demoniko se oli? Taisi olla. Niin, hän siis oli nimensä mukaisesti piru. Oikea pikku-piru, ei sen paremmin voi sanoa! Hän ei kuitenkaan ole mikään sellainen cooli hirviö, vaan yksinkertaisesti hassulta näyttävä otus, joka työskenteli Parittajaeukolle Ennustajaeukolle. Ei suurista voimistaan huolimatta pärjännyt Gokulle. Ei kuollut sarjan aikana, mutta asuu silti Helvetissä (kuten kunnon pirulaisen kuuluukin!).

Pimeyden ruhtinas Piccolo

Hotellin johtaja Pikkolo oli vihreä mennninkäinen, kotoisin Namek-planeetalta. Jännää, mitä kaikkea universumiin mahtuu, vai mitä? Joskus vuonna papu hän riehui Maapallolla Pimeyden soturit-nimisen terroristijärjestön johtajana. Hän oli kyllä mies, mutta silti hän osasi munia munia. Hän oli myös aika vahva, tosin vain oman saagansa aikana. Hänen kierot juonittelunsa kohtasivat aluksi loppunsa, kun pervomestari Mutenrooshin vielä pervompi mestari Mutantti... siis Mutaito uhrasi itsensä käyttäen MAFUUBA-hyökkäystä, joka liiskaa tekijänsä, mutta vangitsee uhrin maagiseen Magig-kondoomiin. Prinssi Pilaf kuitenkin vapauttaa Piccolon parin sadan vuoden päästä. Piccolo ryhtyy heti toimeen ja kerää Lohikäärmeen pallot kokoon, toivoo nuoruutensa takaisin, antaa potkut Pilafille, juo lasin vettä, valtaa maailman ja saa turpaansa Gokulta Hän yrittää vielä voittaa Gokun vetämällä parit powerupit (Dragon Ball maailman huumeita, joita vedettäessä huudetaan koko ajan jaksotolkulla). Gokun onnistuu kuitenkin lävistää hänet, mutta Piccolo ehtii tehdä vielä yhden terroristiteon: hän kopioi oman, pervon olemuksensa ja synnyttää Piccolo-juniorin, jonka tehtävänä on kostaa Gokulle. Tämän jälkeen Pimeyden ruhtinas räjähti vituiksi. Ei päätynyt Tuonpuoleiseen, koska ehti kopioida itsensä.

Tamburin

Tamburiini oli siivekäs dinosaurus, joka kuului Pimeyden Ruhtinas Piccolon terroristijärjestöön. Piccolo haluaa hieroskella kerätä Lohikäärmeen pallot itselleen, jotta voisi niiden avulla saada nuoruutensa takaisin. Niinpä hän lähettää Tamburinin etsimään niitä. Yksi kuula on Kulilinilla, joten Tamburin hyökkää ja vaatii kuulaa itselleen. Kulilinilla on kuitenkin omat hommansa kesken, eikä hän anna sitä. Niinpä Tamburin ottaa sen väkisin, listii Kulilinin, ja pakenee ennen kuin isoveli saapuu. Goku polttaa kuitenkin päreensä, ja lähtee takaa-ajoon. Valitettavasti Goku on väsynyt, ja Tamburin voittaa hänet 5-0. Myöhemmin, kun Goku on levännyt, he ottavat uusinta erän, ja tällä kertaa Goku voittaa 20-0. Tamburin päätyi Helvettiin, ja se oli hänelle ihan oikein!

Piano

Piano oli myös Piccolon luoma dinosaurus, mutta paljon rumempi kuin Tamburin, eikä hänellä ollut siipiä. Hän ei tehnyt mitään muuta kuin höpissyt jonninjoutavia. Delasi, kun Goku possautti nyrkillään Piccolon häntä päin, ja Piccolo juuttui hänen kurkkuunsa ja tukehdutti hänet hitaasti ja tuskallisesti. Osaat jo varmaan itse arvata, mihin hän kuoltuaan päätyi?

Cymbal

Symbaali oli lohikäärme, jonka elämän tehtävä oli kerätä lajitoverinsa Shenlongin kivekset Piccololle. Valitettavasti Cymbal oli Ö-luokan soturi, ja lihava samurai nimeltä Yajirobee leikkeli hänet coolilla katanallaan kolmeen osaan ja söi hänet liekitettynä basilikan ja pippurin kera. Ja tämäkin otus päätyi Helvettiin

Drum

Rumpu oli lihava peikko, joka kuului myös Piccolon jengiin. Hän pieksi Piccoloa ärsyttäneen Tensinhanin lähes kuoliaaksi, mutta Goku ei tätä sallinut, ja potkaisi häneltä kallon murskaksi. Siis Drumin kallon, ei Tensinhanin. Alkaa jo kyllästyttää sanoa, että hän joutui Helvettiin. Siis Drum, ei Tensinhan.

Raditz

Retiisi oli pitkä-tukka-hippi Saiyalainen, Gokun veli ja vähän-korkeamman-tason-soturi. Hän oli yksi niistä onnekkaista, jotka selvisivät planeetta Vegetan tuhosta, kun valtava meteoriitti törmäsi siihen (tämä oli kuitenkin paskaa, sillä oikeasti planeetan tuhosi Freeza) Raditz saapui Maapallolle etsimään Gokua universumin valloitus reissulle. Planeetalle saapuessaan hän törmäsi aluksi Piccoloon ja pieksi hänet omaksi huvikseen. Tämän jälkeen hän löysi Gokun, joka on kolauttanut lapsena päänsä ja unohtanut olevansa Saiyalainen. Raditz kertoo, että Goku on itse asiassa Kakarot (anagrammi sanasta "Torakka"), ja vaati häntä polvistumaan edessään isoveljen aukroriteetin nimessä. Tähän Goku ei tietenkään suostu, ja veljesrakkaus| saavuttaa ääripäänsä. Raditz tirpoo Gokua vähän aikaa ja kaappaa sitten hänen poikansa Gohanin ja uhkaa tehdä tälle "jänniä juttuja", jollei Goku suostu hänen vaatimuksiinsa. Goku tekee kuitenkin alliancin ex-vihollisensa Piccolon kanssa ja yhdessä he päihittävät pahan Raditzin kuristamalla hänet omiin hiuksiinsa. Valitettavasti Piccolo ryyppää voitonhuumassa neljä kossupulloa viidessä sekunnissa ja lävistää kännissä myös Gokun jollain erikoishyökkäyksellään. Ennen kuolemaansa Raditz nauraa Gokulle ja uhoaa, että vielä kaksi pedof Saiyalaista on tulossa Maapallolle. Tämän jälkeen Piccolo suorittaa räjäytyksen. Raditz päätyi kai Helvettiin.

Nappa

Napa oli viiksekäs ja kalju (= ruma) Saiyalainen, joka saapui pilaamaan Maapallon maisemia kaikkien Apinoiden prinnsin, Vegetan kanssa vähän aikaa Raditzin epäonnistumisen jälkeen. Hän oli myös innokas viherpeukalo, ja hänellä olikin hienoja kasveja, jotka tunnetaan nimellä Juuresmies. Hän tappelee koko Z-soturi (Gokun perustama jengi) porukkaa vastaan, mutta ei pärjää ennen kuin vetää parit powerupit. Sen jälkeen hän pieksää kaikki. Goku kuitenkin saapuu viime hetkellä ja murtaa Nappan olemuksen pelkällä tahdonvoimalla. Hän eik uitenkaan tapa Nappaa, vaan räjäytyksen suorittaa Vegeta, joka on tyytymätön Nappan roolisuoritukseen. Nappa päätyi Helvettiin, jossa hänen kaljuudelleen nauretaan (Saiyalaisen hiukset eivät kasva enää koskaan, jos hän vetää itsensä kaljuksi. Toim.Huom.).

Freeza

Pääartikkeli: Freeza

Kiwi

Kives oli Freezan palvelija ja aivan vitunmoinen pelkuri-nuljaska. Hän ja Vegeta kilpailivat jatkuvasti siitä, kummalla on pitempi kyr. Aluksi he olivat tasaveroisia, mutta Vegeta kasvatti omaansa koko ajan rankoilla treeneillä (voitte varmaan kuvitella millaisilla), kun taas Kiwi tyytyi perusharjoituksiin. Kun Vegeta sitten ryhtyi petturiksi, hän ja Kiwi kävivät viimeisen taiston vehkeidensä pituudesta Planeetta Namekilla. Kiwi järkyttyi, koska Vegetalla oli yli puolet pitempi kuin hänellä. Hän ei kestänyt, vaan sai sydänkohtauksen ja räjähti pieniksi paloiksi. Päätyi Helvettiin, jossa häntä yhä kalvaa tämä häpeällinen tappio.

Dodoria

Do-Re-Mi-Fa oli Freezan kakkosmies, pinkki, ylilihava powerranger. Hänen tappo-tilillään on mm. Gokun isä Burdock. Dodoria keräsi Namekin Lohikäärmeen, Polungan kuulia Freezaa varten. Vegeta kuitenkin sotki suunnitelmat ja silpoi alivoimaisen ihrakasan ja räjäytti jäännökset. Dodoria päätyi Helvettiin.

Zarbon

Vihreä Transu oli naismaisesti käyttäytyvä homo ja Freezan oikea käsi. Hän tappeli Vegetaa vastaan, muttei pärjännyt ennen kuin muuttui isoksi, vihreäksi rumilukseksi. Ei pärjännyt siltikään, ja Vegeta räjäytti hänet. Alkoi sekstailemaan Helvetissä Kenraali Bluen kanssa.

Ginyuu-erikoisporukka

Ginyuu-kommando-osasto oli kasa ympäri galaksia kerättyjä desperadoja ja palkkionmetsästäjiä. Heidän tehtävänsä oli suorittaa palkkamurhia Freezalle. Ginyuu-joukkio oli tunnettu hieman pervoista poseerauksistaan. Heidän loppunsa koitti, kun Goku pieksi ja räjäytti heidät, tietenkin.

Dr. Gero

Dr. Gero oli äärimmäisen ruma ja ryppyinen vanha ukko, joka säilöi aivonsa kannuun ja ruuvasi sen luomansa robotin päähän (ks. androidi 20). Myöhemmin hänen kävi köpelösti, kun hän meni paljastamaan irstaat suunitelmansa (ks. Cell) kahdelle luomukselleen, androideille 17 ja 18. Nämä eivät lainkaan pitäneet ukon suunnitelmista, vaan surmasivat hänet (räjäyttämällä).

Dr. Geron androidit

19

Androidi 19 on läski, valkoihoinen ja rasistinen androidi, joka vihasi saiyalaisia. Saiyalaisten prinssinakki Vegeta oli luonnolisesti tuohtunut tuosta rasismista ja tämän takia räjäytti androidi 19:n.

20

Androidi 20 oli dr. Geron rakentama roskapönttö, jonka päälle hän oli ruuvannut omat aivonsa. Yllätyksellisesti tämäkin tuhoutui räjähdyksessä.

16

Androidi 16 oli ladonoviharteinen bodari, jonka Gero rakensi voittamaan Gokun kehonrakennuskisoissa ja nolaamaan hänet. Gero asensi ikäväkseen yhden mikropiirin 16:n päähän väärinpäin, jolloin 16:sta tulikin hippi, joka lähti pakettiautollaan matkalle "kaveriensa" 17:n ja 18:n kanssa. 16:n loppu koitti ihmeellisen yllätyksellisellä juonenkäänteellä, räjähdyksellä.

17

Andoidi 17 oli dr. Geron huippuluomus. Koska 16:sta oli tullut lepsu hippi, Gero rakensi 17:n tuhoamaan Gokun. Päästäkseen tavoitteeseensa 17 huijasi 16:n toimimaan kuskina Gokun luokse väittäen, että Gokulla oli planeetan parasta kannabista. 17 lopetettiin rajojarikkovalla ja irstaalla imutekniikalla. Eikä tästä sen enempää.

18

Andoidi 18 oli ylikiimainen heitukka, joka läksi 16:n ja 17:n matkaan. Androidi 18:n luotuaan Gero tajusi vihdoin, että hän oli lähestynyt asiaa väärästä suunnasta: Nythän hänen androidinsa olivat häntä itseään niin paljon paremman näköisiä että kipeää teki. Androidi 18:n jälkeen hn alkoikin suunnittelemaan Celliä eli androidi 21:tä, joka koitui sekä 17:n että 18:n tuhoksi.

Cell

Pääartikkeli: Cell

Babidi

Babidi oli - vähän dr. Geron tapaan - kurttuinen ja ruma noita. Hänen tavoitteensa oli herättää Majin Buu ja tuhota universumi. Tässä ei tosin ollut mitään järkeä, koska missä Babidi olisi asunut, jos universumi olisi tuhottu? Babidi menehtyi kun Goku kertoi Majin Buulle, että orjuus on pahasta. Majin Buu päätti sillä seisomalla, että hän oli orjuutuksen kohde ja räjäytti Babidin.

Majin Buu

Majin Buu oli pinkki purkasta luotu läski, jonka päästä sojotti lonkero. Myöhemin hän saavutti ulkonäöllisiä päivityksiä, mutta lonkero säilyi loppuun asti. Buu osasi muuttaa kaiken ruuaksi - useimmiten suklaaksi tai karkiksi. Koska Majin Buun ruumis oli purkasta tehty hän oli immuuni lähes kaikelle. Myöhemmin hiuslisäkkeen hankkinut Goku hakkasi hänestä pinkit niljat ulos ja lämäsi päälle Isän, Pojan ja Pyhän Hengen pommilla, jolloin Buun ruumiin xylitoli karamellisoitui ja Buu muuttui itse karkiksi. Tämän lopuksi seurasi 8 000 000 jeniä maksanut räjähdys, vain koska se piti jotenkin ympätä tähän loppuun.

  Alla rakentamisen!
Tämä artikkeli on harvinaislaatuisen perseestä, koska se on keskeneräinen.
Ota rukkaset ja vasara käteen ja rakenna sitä hieman valmiimmaksi.