Avaa päävalikko

Hikipedia β

Luonnonvalinta on evoluutiouskonnon jumala, tosin myös monien muiden uskontojen harjoittajat uskovat ainakin hänen olemassaoloonsa. Evoluutionistit pitävät häntä luojajumalana. Hän eroaa muiden uskontojen luojista siinä, että hänellä ei ole persoonaa. Luonnonvalinnalla ei ole muuta puuhaa kuin luominen, joten hän tee mitää muuta kuin luo eikä lopeta sitä koskaan.

Sisällysluettelo

Uskonnon syntyMuokkaa

Evoluutiouskonnon profeetta ja oppi-isä oli Charles Darwin. Hän sai vision eräällä Ameriikan-matkallaan, että ehkä ne linnut, joita hän näki saarella, eivät olleetkaan kristinuskon Jumalan luomia, vaan ne oli kehittänyt eräs toinen jumala nimeltä Luonnonvalinta. Heti kotiin päästyään hän kirjoitti kirjan Lajien synty. Kirja oli harvinaisen paska, mutta kristinuskoon, jeesusteluun ja hihhuloimiseen kyllästyneet ihmiset ottivat Darwin-profeetan ajatukset omakseen hihkuen ja suorastaan infernaalisella innolla. Hyvin nopeassa ajassa kirjasta tuli evolutionisteille keskeisin pyhä kirjoitus, sillä olihan Lajien synnyn painopaperikin laadukkaampaa kuin kilpailevassa Raamatussa, jossa sormista irtoava rasva näkyi ohuen arkin läpi. Ja kuten kaikissa huonoissa uskonnoissa hekin vastustavat kaikkien muiden uskontojen jumalia (etenkin luojajumalia) erittäin kiivaasti.

Luonnonvalinnan palvonta nykypäivänäMuokkaa

Luonnonvalinnasta tuli niin suosittu, että tiedeyhteisö päätti hyväksyä sen ainoaksi todelliseksi jumalaksi. Luonnonvalinnalla on länsimaissa samankaltainen asema kuin Keisarilla oli Rooman valtakunnassa: Kaikki saavat harjoittaa omaa uskontoaan ja palvoa jumaliaan, kunhan hyväksyvät Luonnonvalinnan yli-jumalaksi. Evolutionistit ovat tunnettuja agressiivisuudestaan ja vihastaan vääräuskoisia kohtaan ja kirjoittavat lehtiin jatkuvasti lestadiolaisia loukkaavia mielipidekirjoituksia.

JumaltodistuksetMuokkaa

Evolutionistit ovat vuosisatojen kuluessa halunneet todistaa jumalansa olemassaolon erillaisilla vahasta ja kipsistä valetuilla luurangoilla, fossiileista kootuilla kasoilla, radiohiilimittauksilla jotka eivät pidä paikkaansa, väärennetyillä sikiökuvilla ja väärennetyillä maakerrostutkimustuloksilla. –Ja ovat epäonnistuneet kuten kaikki jumaltodistukset teologian historiassa.

Katso myösMuokkaa