Avaa päävalikko

Hikipedia β

Maj Karma

DramaticQuestionMark.png
Tiesitkö, että...
...tällä sivulla ei ole mitään tekemistä siilien kanssa eikä se ole kuuna päivänä ahdistellut niitä?
Zeichen 101.png VAROITUS!! Tämä sivu kertoo hevi- tai metallibändistä!
Tälläisiä sivuja on Hikipediassa jo muutenkin aivan liikaa. Ynnä tämä sivu on kaiken lisäksi aivan turha ja tylsä. Tämä sivu ei tee täällä muuta kuin rasittaa serveriä ja Hikipedian lukijoita. Mikäli sinulla on sanottavaa tästä turhasta artikkelista, sano se keskustelusivulla.

Maj Karma on sodankyläläinen taideyhtye. Se hallitsee Sodankylä-valtiota jossakin Pohjolassa, saamenkielisellä alueella. Maj Karmaa on syytetty laittomasta mainonnasta, koska se "teki" (luotettavien tahojen mukaan kopioi CMX-taideyhtyeeltä) vuonna 2004 uudelle "albumilleen" (luotettavien tahojen mukaan kotelot ovat tyhjiä ja levyt on myyty Ku Klux Klanin kautta Jouni Hynysen seksielämän piristykseksi) kaksi Sodankylän valtiota maanisesti ylistävää kappaletta (Pohjola ja Sodankylä). "Levyä" levitettiin Suomeen ja Martti Ahtisaari raivostui saamelaisen ja arvottoman valtion mainomisesta. Maj Karma sääti Sodankylään lain, jonka mukaan kaikkialla saa mainostaa ko. valtiota, ja siitä asti homma on ollut selvä kuin pläkki. Jokainen lause jää ke.

Sisällysluettelo

Yhtyeessä vaikuttavatMuokkaa

Pois potkitutMuokkaa

  • Vittukun.Vituttaa.Vittu. (1992-2004, basso (erosi, koska oli luullut sitä kitaraksi vuoteen 2004 asti))
  • Hunnu ja Pummitusmuna (1992, rikkoontunut basso. Pääasiallinen poispotkimisen syy oli kuitenkin Ylpön ylitsepääsemätön kummituskammo)
  • Paska Mäyrynen (valoshow, Kolmas Jalka (kts. Tanhu-EP:n päätöskappale)
  • adi Mbbeeba (miksaus. nyk. Teuvo Oinas -orkesterin monitorimiksaajana) Potkujen syy: Paljastui kuulolaitteen liikakäyttäjäksi

TuotantoMuokkaa

TriviaaMuokkaa

  • Yhtyeen logona toimii kondomin muotoinen pipo, josta sojottaa viisi fallos-symbolia
  • Yhtye on todistanut, että liiallisen viinan, huumeiden ja negatiivisen asenteen seurauksena alkaa mielistymään lukuun 54
  • Yhtye toimi ensin useilla muilla nimillä, ja ei ole vieläkään ruojake nimeensä tyytyväinen!
  • Yhtye päätti, että hajoaa vuonna 2030, joka olikin suunnaton helpotus muulle maailmalle

Katso myösMuokkaa


Tunnetko olevasi kirjallisuuskriitikko vankina taviksen ruumiissa? Olisitko itse pystynyt niin paljon parempaan? Vapaudu estoistasi, kerro mikä meni vikaan; tästä artikkelista on pyydetty aliarviointia.