Avaa päävalikko

Hikipedia β

Halko.png Tämä käyttäjä myöntää harrastavansa halkojenhakkuuta.

”Metsä on nasta pleissi,
sinne voi mennä vaikka
kävelylle.”

~John Keats

Metsä on riisin kaltaisten jyvien aikaansaannos, joka aiheuttaa lievää riippuvuutta ja kroonista ripulia. Metsät koostuvat puhelintolppien kaltaisista pylväistä, joita yleisesti kutsutaan puiksi.

Sisällysluettelo

Metsän syntyMuokkaa

Ensimmäinen metsä oli tiettävästi syntynyt kolme viikkoa eKr. Sen löysi maatilan isäntä Ralf Neulamuikku. Hänen mukaansa se nousi maasta kuin sarvitontut ikään. Maasta nousi korkeita pylväitä, jotka olivat täynnä karheita läpyköitä. Metsän synnyn syytä ei tiedetä mutta epäillään, että se olisi potenut liturgiaa.

Metsän vaaratMuokkaa

Pian viisaat ihmiset huomasivat metsien olevan täynnä vaaroja: isoja, niljakkaita ja joskus karvaisia elukoita ja jopa sieniä. Yksi metsän todellinen uhka ihmisille ja eläimille on myös puun kaatuminen. Metsän vaaroja välttääkseen ihminen keksi puulämmön ja puuvoimalan. Kirves oli tavallisten pulliasten tapa hyökätä kansakunnan vihollista vastaan.

Metsät nykypäivänäMuokkaa

Joissain maailmankolkissa metsiä on vielä sankoin joukoin, mutta niistäkin yritetään päästä eroon. Eroosio on tullut apuun Brasiliassa, Nebraskassa ja Hyytelössä. Jos havaitse metsän, tai edes puun, on suositeltavaa, että otat yhteyttä lähimpään virkamieheen.

Katso myösMuokkaa