Microsoft PowerPoint

Stop crap.png Tämä artikkeli on merkitty parannettavaksi välittömästi, koska sen sisältö tai aihe on kakkaa.
Voit auttaa Hikipediaa muokkaamalla artikkelia paremmaksi.
Jos parantaminen ei kiinnosta ketään, artikkelille käy huonosti.

Microsoft PowerPoint (voimapiste) on Microsoft Office -ohjelmistopakettiin kuuluva, erityisesti Windows-käyttöjärjestelmälle suunniteltu ohjelma, jolla voit suunnitella DIA-esityksiä. PowerPoint on todella monipuolinen ja käyttökokemukseltaan enemmän kuin mukava, onhan se sentään Microsoftin tuote. PowerPointtia käyttävät kaikki animaatioalan ammattilaiset, ja sen saa Windowsin mukana vaivaiseen 299,99€ lisähintaan. Jos ostat Windows Vistan, 7:n tai 8:n Enterprise-myyntipaketin, saat tämän ja monta muuta ah-niin-hyvää ohjelmaa kaupan päälle.

PowerPointin vesileima animea käsittelevässä DIA-esityksessä.

KäyttökokemusMuokkaa

PowerPointtia on mainostettu käyttökokemukseltaan mukavaksi ja helpoksi. Se on kuitenkin monipuolinen, joka on hämäävä ominaisuus. N00bit, jotka eivät ole tottuneet käyttämään näin monipuolisia ohjelmia, luulevat sitä todella vaikeakäyttöiseksi ja huonoksi, ja näin he myös kertovat kavereilleen. Tästä huolimatta asia on kuitenkin toisin.

Voit yläpalkista vaihtaa moodia ja työkalupalkkeja haluamasi mukaan. Oikealla näet kaikki senhetkiset animaatiot ja voit sieltä muokata niitä. Tämä on aluksi hankalaa, mutta ajan myötä opit ja viisastut ja kohta osaat käyttää ohjelmaa paremmin kuin kukaan! Onko tämä mahdollisuus muka käyttämättä jättämisen arvoinen?

OminaisuudetMuokkaa

 
PowerPoint on yleinen opetustarkoituksissa.

PowerPointilla voit tehdä vaikka mitä. Oikeastihan sen mahdollisuudet ovat rajattomat, joten kaikkia ominaisuuksia on mahdoton luetella. Tässä kuitenkin muutama:

  • DIA-esitykset
  • Upea kokoelma valmiita animaatioita
  • Voit jopa itse päättää, kuinka hidas/nopea animaatiosi on, milloin animaatio alkaa ja monis muita vaihtoehtoja!
  • Kokoelma hienoja eri fontteja, kuten Comic Sans, Times New Roman, Arial (tämä on harvinaisin fontti) ja Courier
  • Opetusmoodi: Kuva vaihtuu karttakepillä sohaistessa. Sisältää valmiin setin tehtäviä, joita oppilaat voivat suorittaa.
  • Helppokäyttöisyys
  • Voit yhdistää ohjelman Microsoft -tiliisi.

Risut ja ruusutMuokkaa

»PowerPoint on kaikessa yksinkertaisuudessaan niin monipuolinen, kätevä, helppokäyttöinen ja kaikkeen tähän nähden kuitenkin niin halpa, että suosittelemme sen käyttämistä kaikille! Kyseessä on animaatioteknologian kulmakivi, perusta ja ammattiylpeys! Ja tästä ei kiistellä. Se on käsky.
Pressitilaisuuden kunniaksi hintaa on nostettu 50 eurolla. Vain väliaikainen tarjous. Vaatii Windowsin toimiakseen. »
(Microsoft)

»Kyseessä on DIA-ryhmään kuuluva ohjelma, joten sopimuksen mukaan meidän kuuluu kehua ohjelmaa. PowerPoint on hyvä, käytä sitä! »
(DIA-järjestön varmasti vilpitön lausunto.)

»Tämä on ehdottomasti animaattorien aatelia! Ohjelma on niin monipuolinen, että tuhlasin sen ominaisuuksien tutkimiseen monto tuntia, enkä saanut mitään aikaan. »
(Nimeltämainitsematon animaatioalan asiantuntija)

»Ihan paska! En kyl lataa älä sinäkään se on viirus! Huono! ÄLÄ LATAA! »
(N00B)

Katso myösMuokkaa