Naziflag.gif
Jalot germaanit rakastavat tätä artikkelia.

Murha on sivistysvaltioissa lanseerattu käsite keinoille, joilla voidaan selvittää perinnönjakoon liittyvät epäselvyydet. Tavallisimmin perinnöstä tulee riitaa sukulaisten kesken, ja yleisin murhan laji onkin veljesmurha. Mikäli vainajan testamentti on vaikeaselkoisesti kirjoitettu, murhatuksi saattaa joutua ihmisiä perhepiirin ulkopuolelta.

Perinnönjako on totista puuhaa.

”Se oli murha, ehkä täysin turha ja rikos, jonka vuoksi sekosin, varas niistä kaikkein paras, oioi, oioi...”

~Mariska

Tieteelliseltä kannalta tarkasteltuna käsite murha tarkoittaa ulkoistettua itsensä tappoa.

Murha on yleensä veropetosta aavistuksen verran vakavampi rikos, ja murhan uhrit (poliisin termeillä murhatut) nostavat lähes poikkeuksetta aina haasteen murhaajaa vastaan. Murhatuksi tuleminen saattaa olla hyvä keino lypsää vakuutusyhtiöiltä korvausvaroja, eikä siitä jää niin helposti kiinni kuin oman auton varastetuksi ilmoittamisesta.

MurhautuminenMuokkaa

 
Murhan kohteeksi joutuessaan tulee pyrkiä rauhallisuuteen ja välttää katsekontaktia.

Murhatuksi tuleminen saattaa olla hankalaa, joten on suorastaan Hikipedian velvollisuus paljastaa, kuinka ammattilaiset sen tekevät.

  1. Pukeudu mustaan nahkaan ja kuuntele aggressiivista musiikkia. Myös nimen muuttaminen tavallisesta Maijasta Elektraan tai Matista Cyberhoundiin on hyödyksi. Tavoitteena on hankkia tietynlainen maine, jotta sinut otetaan vakavasti perinnönjaossa. Tämä vaihe kestää yhdestä kahteen vuotta. Varo kuitenkin, ettei sinua sekoiteta anarkistiin, sillä heille kukaan ei halua testamentata mitään.
  2. Hakkaa viattomia ohikulkijoita. Tällä ei ole niinkään tekemistä sukulaisten vakuuttamisen kanssa, mutta se auttaa sinua menettämään otteen todellisuudesta. Tästä taas on hyötyä, sillä alat luulla itseäsi voittamattomaksi.
  3. Kävele nahkatakki päällä paikkaan, jossa on runsaasti etnisiä vähemmistöjä, mieluiten miespuolisia. Tämän pitäisi riittää murhatuksi tulemiseen. Voit varmistaa lopputuksen pitämällä taskut täynnä arvoesineitä ja heiluttelemalla kullattua nyrkkirautaa.

KansanperinneMuokkaa

Henkirikokset ovat kidnappausten ja ihmiskaupan tavoin vitaalinen osa latinalaisamerikkalaista kulttuuria. Myöskään esimerkiksi muinaisissa germaanisissa yhteiskunnissa ei murha ollut kriminalisoitu, joskin murhatun suku saattoi vaatia siitä taloudellisen korvauksen. Modernin ajan kulttuuriseen itseinhoon opetetuissa, henkisesti kastroiduissa ja juutalaisen vaikutuksen läpäisemissä vasemmistolaisliberaaleissa rappiolänsimaissa murha on kielletty ja tabutettu latinalaisamerikkalaisia sortavana kulttuuriappropriaationa.

Katso myösMuokkaa

Tämä lakiin tai oikeuteen liittyvä artikkeli ei saanut reilua oikeudenkäyntiä.
Tuomitsemalla artikkelin reilusti voit saada sen noudattamaan artikkelipituuden alarajaa.
MediaWiki spam blocked by CleanTalk.