”I am the walrus”

~John Lennon paljastaa todellisen luonteensa.

”The mursu was very nice, no propleemi in the engine”

~ Mika Häkkinen selostaa päivän aika-ajoja.

”Minussa ja mursuissa on paljon yhteistä..”

~Tarja Halonen Apu-lehden haastattelussa.

Mursu (tai joskus puolivirheellisesti sapelihammashylje) on ainoa marsulajike, joka ei elä häkissä. Mursut ovat yleensä myös todella läskejä marsuiksi, ja sen vuoksi tavalliset marsut eivät pidä mursuista ja heittelevät mursuja kivillä. Ne näyttävät hieman hylkeiltä. Mursu on myös maailman pienin marsulajike. Se on vain noin 15 cm pitkä, mutta ihme kyllä pari metriä leveä. Mursuja voit löytää Saharan hiekkalaatikolta ottamassa aurinkoa. Useimmat mursut ovat myös Romanian kansalaisia. Mursuilla epäillään olevan suhteita Romanian suurimpaan vientituotteeseen: manneihin. Tämän vuoksi mursuilla on yleensä mora mukana. Normaali urosmursun paino on noin 1500g. Mursujen epäillään levan sukua mursuhammastiikereille.

Mursu poseeraa

Ilmeisesti mursuilla ei ole sukupuolielintä. Mursujen parittelutavat ovat vielä hieman epäselvät.

Mursut ovat myös mitä ilmeisimmin aloittaneet tupakkateollisuuden . Mursut ovat myös kuolemassa sukupuuttoon tupakanpolton takia.

Mursujen mafia kokoontuu kerran vuodessa Siperiassa. Mursujen mafia välttelee julkisuutta koska he ovat mitä ilmeisimmin terroristeja .

Romanian ja mursujen salaliitto

Mursut ja Romanian hallitus yrittävät vallata Suomen mursujen avulla. Mursut ovat jo lahjoneet osan suomen kansanedustajista, ja tehneet näistä orjiaan. Muutama mursu on kuulemma myös soluttautunut eduskuntaan. Mursujen päämäärä on vallata Suomi vuoteen 2011 mennessä. Mutta koska mursut ovat todella tyhmiä eläimiä(?), meillä ei pitäisi olla vaaraa. Mursut eivät osaa puhua suomea sen paremmin kuin ranskalaiset mikä johtaa siihen, että Suomi on turvassa kunhan mursut eivät mene suomenkielenpikakurssille. Asiaa kuitenkin vaikeuttaa se, että normaali Perussuomalaistenkansanedustaja osaa puhua suomea keskimääräisesti yhtä selvästi kuin mursu ja omaa samanlaisen ruumiinrakenteenkin, joten mursun tunnistaminen saattaa olla hyvinkin vaikeaa.

 
Mursu selvittämässä välejä ämpärivarkaiden kanssa.

Mursujen ravinto

Mursut syövät

 
Mursut hyökkäävät myös ilmateitse!

reilusti Romanian mäkkäreissä ja tyhjentävätkin niistä monia. Mursujen kalun koko johtuu heidän syömistään pillereistä jotka pitävät heidät elossa. Pillerien nimi on Frederikin viagrapillerit. Mursuille on elintärkeää että he saavat hioa hampaitaan omaan perseeseensä, joka joiltain on mahdotonta koska he eivät veny niin pitkälle. Joten he kuolevat hampaidenpersrapsutuksen puutteen takia. Mursut syövät myös hätätapauksissa ruåtsalaisia prinssinakkeja. Mursujen suu sijaitsee takaraivon kohadalla, joten mursut pystyvät syömään myös linnunkakkaa jota linnut niiden päälle tiputtelevat.

Kansalainen!

Poliisi kaipaa tietojasi viime viikolla tapahtuneesta päällekarkauksesta, jonka yhteydessä ihmiseksi todettu rikollinen vei mursulta ämpärin. Poliisi tavoitti nyyhkyttävän ja silmiinnähden alakuloisen mursun sunnuntai-iltana, ja sai puristettua selvitettyä nämä seikat. Ryöstö tapahtui torstai-iltapäivänä mursun asunnolla. Varastettu ämpäri on sininen, pyöreä ja tehty muovista. Niin rahallinen- kuin tunnearvokin on huomattava. Mikäli tiedät tapahtuneesta jotain, olet varkaan jäljillä tai olet tämä itse, ilmoittaudu lähimmälle poliisiasemalle.

Katso myös