Information.gif Tämä artikkeli ei ehkä ole paskaa, muttei se mikään loistavakaan ole.
Pienellä työllä tästä artikkelista saa sellaisen. Jatkokeskustelua keskustelusivulla.

Nössö on yksi uhanalainen ihmislaji, jota on metsästetty sukupuuton partaalle asti 1800-luvulta lähtien. Nykyään nössöjä käytetään työpaikan sylkykuppeina, ulosteen kerääjinä ja ravintona. Nössöt ovatkin monien muiden ihmislajien suurta herkkua, erityisesti narsistien ja psykopaattien. Nössöjä tapaa erityisesti suurissa yrityksissä, joissa heitä aika-ajoin kidutetaan ja laitetaan likaisiin hommiin. Nössöt ovat kestävän kehityksen periaatteen mukaisesti 100% kierrätettäviä, jonka lisäksi niitä voidaan myydä orjiksi.

TuntomerkitMuokkaa

Nössön tunnistaa yleensä kumarasta asennosta ja huonosta ryhdistä. Heillä on yleensä rasvaiset, ohuet, usein maantienväriset hiukset. Nössöt ovat useimmiten sairaalloisen alipainoisia, joten tuulisella säällä heitä niitä ei juurikaan voida bongata. Nössön liikkumistapa ja kävelytyyli on hyvin verkkaista, kun yrittävät pysyä muiden tieltä poissa ja kulkea anteeksipyydellen pitkin seinän viertä.

AlalajitMuokkaa

Nössöille lähimpiä sukulaisia ovat poliitikot ja perseennuolijat. Näille kaikille yhteistä on se, että he eivät osaa tai uskalla tehdä mitään ilman lupaa - edes hengittää, aivastaa tai ulostaa. Kun vessasta loppuu paperi, pyydetään yleensä nössöä mielistelijän tavoin nuolemaan ison pomon, kuten vaikkapa Donald Trumpin oranssia takamusta. Nössöt eroavat siinä mielessä mielistelijöistä ja poliitikoista, että nössö ei koskaan saa ylennystä tai palkankorotusta nuoleskelusta.