Avaa päävalikko

Hikipedia β

Narsismi

Stop hand.png Tämä artikkeli tai osio ei välttämättä edusta neutraalia näkökulmaa.
Neutraali näkökanta kiinnostaa kovasti myös keskustelusivulla.

Narsismi on "lieviin luonnevikaisuuksiin" kuuluva persoonallisuushäiriö ja sen omaavia sanottaan narsisteiksi. Narsismia esiintyy lähes kaikilla kuukautiset omaavilla naisilla ja noin 1 % muusta väestöstä.

Yleensä narsismin omaava nainen on 17-kesäinen neitsyt, hymyilevä ja vaatimaton. Hän antaa lähestyä edestä ja takaa. Lisäksi narsistinainen tyytyy taivaan tähtiin, kuuhun ja ässä-mersun kuljeteltavaksi.

Todellinen vajavuuden kuvaMuokkaa

Neiti Narsisti näyttää todellisen luonteensa yleensä vasta elettyään 1–3 vuotta rouvan arvossa, leivottuaan siinä ajassa myös muutaman pullan. Itse viileneminen alkaa jo hääyönä. Tämän jälkeen nainen altistaa uhrinsa (yleensä mies) seksiorjakseen vieden häneltä vapauden. Keskimäärin n. 2 viikon avioliiton jälkeen oma mies ei enää tästä huolimatta miellytä ja tällöin on aika tarttua vähintään n. 2–3 naapurinmiehen kikkeliin. Kun nämäkään eivät kykene enää tyydyttämään edes tuplana teinipissiksen himoja, on aika siirtyä Amarilloon teknodiscon puolelle. Siellä hän nauttii bailaamisesta ja keskipisteenä olemisesta. Joka iltaa lähtee mukaan vähintään 2–3 "kivaa kauluspaitaista poitsua", joiden seksuaalisesta suuntautumisesta ei toistaiseksi ole havaintoa. Jos oikein hyvä säkä käy, saattaa mukaan lähteä peräti jääkiekonpelaaja tai useampi. Iltojen aikana on kiva ottaa miehiltä manipuloimalla ja hyväksikäyttämällä ilmaiseksi saatujen "drinksujen" ääressä "selfieitä" bestisten kanssa.

Narsisti rupeaa jo kauan ennen tätä syyttämään miestä kaikesta, mihin ei ole tyytyväinen, kaikesta. Keskustelun avaa ja lopettaa hän, ja se pitää sisällään sävyä "lapseni, jotka sinä vähä-älyinen tynnyrinkokoinen marakatti olet meille siittänyt..." ja "helvettiäkö siitit mulle yhtään mitään, koska vapaus meni, olen vanki enkä voi enää käydä discoissa" ja "kävisit edes joskus kotona..." ja "Läpäläpälässynlää...". Narsisti asettaa uhrilleen myös mahdottomia vaatimuksia mm. rahan määrästä, vatsalihasten erottumisesta, peniksen pituudesta, lipevästä käytöksestä, "olisit joskus selvinpäin" yms. Lisäksi pitäisi kuunnella radiosta "tirlan taa", pelata jääkiekkoa (narsisti tykkää älyllisistä, kauniista ja hampaattomista miehistä) ja omata vielä "pilke silmäkulmassa". Viimeeksi mainitusta tuskin lienee kenelläkään ongelmia, ainakin mikäli irvintä ja pilkka lasketaan kyseiseen kategoriaan.

Vanhempi narsistinainen (n. 35–40w), joka on ollut vähintään 3–4 kertaa naimisissa, puolestaan haluaa päästä miehestään eroon kokiessaan myöhäisseksuaalisen herätyksen. Vaikka vienti ei enää alueellisista kurpahtamisista huolimatta ole samalla tasolla kuin 20w selfiepissiksillä, saattaa kuitenkin jostain Ale Pubista löytyä kulmapöydästä kaljupäinen palomies tai remonttireiska, joilla on kivat keltaiset rakennustyömiehen liivit, paljon filosofista älyä ja fiksu ulkomuoto. Parhaiten entisestä miehestä pääsee eroon kertomalla julkisesti, että tämä on "narsisti". Silloin tulee koko ystäväpiiri + ammattiauttajat apuun ja he auttavat välittömästi tätä väärinkohdeltua "marttyyria".


  Tämä lääketieteestä kertova artikkeli kärsii kroonisesta lyhytkasvuisuudesta.
Jaa tohtorin maagisesta nappipurkista nannaa kasvuhormonitasojen normalisoimiseksi.