Avaa päävalikko

Hikipedia β

Nummela

Information.gif Tämä artikkeli ei ehkä ole paskaa, muttei se mikään loistavakaan ole.
Pienellä työllä tästä artikkelista saa sellaisen. Jatkokeskustelua keskustelusivulla.

”Urbaani Legenda?”

~Eräs lohjalainen

Nummela tosiaankin on (tai sitten ei ole) olemassa.

Nummela on epämääräinen paikka Vihdin kunnassa. Sen luonne on vaikea määrittää; jotakin lähiön ja maaseudun välillä. Se on keskusta keskellä korpea jonka ulkoasu rakentuu lähes poikkeuksetta punatiilitaloista ja liikenneympyröistä.

Sisällysluettelo

Nummela on tajuttoman huumorintajuinen paikkaMuokkaa

Nummela on päässyt jopa Hesarin etusivulle useasti viime vuosina. Siis HESARIN! Syynä tähän surullisenkuuluisa vesitornimme, joka on ollut epämielyttävän paljon pikkujyrsijöiden (lähinnä oravien) suosiossa.Elämään kyllästyneet otukset ovat jo useaan otteeseen murtautuneet vesitorniin ja pilanneet koko Nummelan juomaveden ja näin aiheuttaen Nummelanlaajuisen ripuliepidemian. Kaikki käyttävät Nummelassa vesitornin vettä, koska kukaan ei voi olla varma, kuinka monta oravaa heidän omassa kaivossaan on. Saatika sitten muita jyrsijöitä joita siellä asuu. Mutta luotetut lähteet osoittavat. Että tämä ei ole koko totuus. Vesitorneja täyttäessä kävi pieni kömmähdys ja sinne tankattiin tonnikaupalla vettä tankkerista missä oli aikaisemmin kuljetettu paskavettä, eikä sitä oltu huuhdeltu.

Muuta mukavaa Nummelassa on katuvalot, jotka on säädetty sammumaan pimeän tullessa. Niitä on tapana väläyttää ohimennen siinä hämäran tullessa, mutta viimeistään klo 11 mennessä on koko kylä pimeänä. Pimeinä talviöinä tämä on oikein hupaisaa.

Tunnistat varmasti tulleesi Nummelaan kun näet kesälläkin jouluvalot katulampuissa kiinni, jos et jo lukemattomasta mopopoikien määrästä tätä hoksannut. Nummelassa on neljä liikenneympyrää.

Lisäksi, jos satut viettämään Nummelassa (nimenomaan Nummelassa, et vaikkapa Ojakkalassa joka on aivan vieressä) mukavaa mökkiviikonloppua, varaudu yhtäkkiseen vesisateeseen. Juuri kun olet kaivanut aurinkotuolin esiin ja juotavat siihen viereen (tai vaihtoehtoisesti alle), voit olla varma, että juuri silloin taivas repeää ja vettä tulee kuin saavista kaatamalla. Ja mikä parasta, näin voi käydä vain ja ainoastaan Nummelassa!

 

Mitä hyvää Nummelasta on seurannut?Muokkaa

"Hyvää" on tosin sangen häilyvä käsite, jota ei voi yleistää. Mutta seuraavat henkilöt ovat saaneet yllättävän paljon huomiota muualla Suomessa.

MenomestatMuokkaa

Nummelassa on kuulemma vilkastakin yöelämää, mutta luultavimmin se rajoittuu lähinnä kotibileisiin, Nummelan Autogrilliin (siinä bussiasemalla), ABC (etenkin yläasteelaisten suosiossa) sekä ns. Stage:en. nummela on lopulta perseestä kun siellä on kaksi tuntia

Ottakapa siitä selvääMuokkaa

(tai älkää)

Yhteenveto: