Avaa päävalikko

Hikipedia β

Ohje:Aloittelijan ohje

Tervetuloa Hikipediaan!

Kun kerran pääsit tänne asti, olet varmaankin kuullut tästä sivustosta jonkun blogin tai muun triviaalin vaikutuskanavan kautta ja ajattelit ehkäpä jopa muokata sisältöä. Jos taas jouduit tänne vahingossa jotakin hämärää reittiä pitkin, et ole yhtään hullummassa paikassa, sillä täällä jopa hymyillään – toisin siellä toisella sivustolla. Tulitpa kumpaa reittiä tahansa, on mukavaa, että ylipäätään luet tätä.

Tämä on n00b aloittelijan opas voittoisan Hikipedia-uran aloittamista varten. Tämä opas on ohjeiden lisäksi niitä ainoita sivuja, joissa puhutaan totta. Sekin johtuu ihan vain siitä, että meidän pitää hieman tasapainottaa sivuston vinoutumaa, jota aiheuttavat artikkelit Taru sormusten herrasta, Mauno Kapa sekä muu toivoton roska. Muuten wikicity pudottaa sivuston Internetistä, mitä varsinkaan Joulupukki ei halua.

Oppaan tarkoituksena on tehdä sinusta vähän bännätty täysivaltainen ja -kykyinen Hikipedian äkkijyrkän ja rasistisen hömppäytyneen liittokunnan täysjäsen. Eikä edes maksa mitään! Tässä vaiheessa. Ja ei, meillä ei ole yksinkertaista tervetuliaissivua kuten Wikipediassa. Ja ei, ylläpitäjät eivät voi kätellä jokaista uutta käyttäjää (spitaali, ymmärräthän). Ja ei, emme suosi rohkeaa muokkaamista. Tai suosimme, mikäli olet jo suorittanut peruskoulun.

Aloitetaan nyt kuitenkin...