Avaa päävalikko

Hikipedia β

Onnellisuus on keskittymiskykyä häiritsevä olotila jonka aiheuttaa runsas serotoniinin esiintyminen elimistössä. Serotoniinin puute sen sijaan voi ilmetä onnellisuuden vastakohtana - suomalaisuutena.

Sisällysluettelo

OireetMuokkaa

Onnellisuuden oireet ovat hyvin monimuotoisia, mutta muutamia keskeisiä oireita ovat;

  • Euforinen hymy
  • Erektio
  • Duurisävytteinen hyräily tai viheltely
  • Naivit tulevaisuudenvisiot
  • Ylitseampuva empaattisuus.
  • Harkitsemattomuus/suoranainen tyhmyys

HoitoMuokkaa

Onnellisuus ei ole yleensä pitkäaikainen sairaus ja nykypäivänä siihen on löydetty myös tehokkaita hoitomuotoja. Suosituin lienee alkoholi, joka on hyvin tehokas lääke runsaasti käytettynä ja usein lääkärit suosittelevat sen rinnalle myös musiikkiterapiaa, jossa vaihtoehtoina ovat suomalainen iskelmämusiikki sekä hyvin raskas ja mahdollisimman kantaaottava heavy-musiikki, erityisesti black metal-suuntaus.

Vaihtoehtoisia, joskin ei yhtä tehokkaita hoitomuotoja ovat jotkin filosofiat kuten nihilismi ja buddhalaisuus, sekä äärimmäiset poliittiset suuntaukset esim. perussuomalaisuus ja äärivasemmistolaisuus.

On todettu että onnellisuutta on myös mahdollista aikaansaada joillakin stimuloivilla asioilla; rakastumisella, kristinuskolla, varallisuudella/materiaalisella hyvinvoinnilla tai erilaisilla huumausaineilla. Näistä turvallisimpia ovat huumausaineet, niiden haittavaikutusten ollessa vain hetkellisiä.

MasennuslääkkeetMuokkaa

Suomen lintukodossakin on nykypäivänä liikkellä serotoniini-tasoa nostavia lääkkeitä, joita markkinoidaan hyväuskoisille kuluttajille masennus- ja ahdistuslääkkeinä. Onneksi kuitenkin vielä suuri osa ihmisistä ymmärtää näiden todellisuudesta vieraannuttavien aineiden olevan pelkkiä onnellisuuspillereitä, joiden tarkoituksena on murtaa aito suomalainen kansallisidentiteetti, Marco Bjurström-henkisen hömpötyksen tieltä.

Katso myösMuokkaa